- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
canım sonucun kaç çıktı senin idrar testin pozitifti kan da pozitiftir inşallahKan testinin cikmasina 20 dakkadan az kaldi beklemek cok zor. Kalbim yerinden cikacak gibi...
Haftaya persembe ogrencez bakalim insalah umutluyuz bizde. :) saglikli sihhatli olsunda rabbim herkese nasip etsinInsllah canım sag salim.alirsin kucagina degerin cok yuksek ikiz mi bekliyorsun yoksa :)))
Canim keseye altan mi bakti doktorYa benimde pazartesi
alttan bakmak zorunda canım başka türlü göremezCanim keseye altan mi bakti doktor
Canım benim kızımda da 7. haftada başlamıştı. bir kaç gün sürdü sonra durdu. sonra 8. hftada tekrar başladı fakat bu sefer çok şiddetliydi. kusmalarım başladı ve 16. haftaya kadar sürmüştü.Merhaba kızlar dün ve bugün hafif migde bulantilarim başladı acaba usuttummu diyorum ama bilemedim migde bulantiniz var mı hamisler birdüne kadar taş gibiydim sanırım belirtiler başladı niye hoc belirtim yok derken şimdi sastim kaldım...
Benim de mide bulantim basladi dun yavastan. Tatli yiyemiyorum..Merhaba kızlar dün ve bugün hafif migde bulantilarim başladı acaba usuttummu diyorum ama bilemedim migde bulantiniz var mı hamisler birdüne kadar taş gibiydim sanırım belirtiler başladı niye hoc belirtim yok derken şimdi sastim kaldım...
Herkesin bünyesi farklı , etkileri belirtileri baska başka Oluyor hic olmayabilir de , Rabbim hayırlısını versin hepimize :)Ya ben surekli usuyorum ates basmasi yada terleme olmadi. Esimde bebek kanla oluştuğu icin usuyorsundur diyo insallah diyorum
Sonucun çıktı miiii ? Habersiz bırakma bizi ..Kan testinin cikmasina 20 dakkadan az kaldi beklemek cok zor. Kalbim yerinden cikacak gibi...
Evet cnm alttan baktiCanim keseye altan mi bakti doktor
Canim ben kabullendim sonucu aslinda ama senin yazini okuduktan sonra cts bi daha yapcam test :) en azindan bu kdr sure bekledim, iki gun daha ilaclarima dvm eder testi tekrarlarim artik.Ben test yaptirmaya gittigimde ordaki hemsire şunu anlatti; ikinci cocugunda cuma gunu test yaptirmis, 1 kusurlu bir deger cikmis negatif demisler.. adet baslamayinca pazartesi gunu tekrar yaptirmis 38 kusur çıkmış. 7. Gun testim negatif cikinca anlatmisti bana.. bi ihtimal belli ki olur ilaclarini birakma da 20 sinde yine bi yaptir ya testi.. ne olur ne olmaz..
Sonucun ne cikti merak ettik insallah pozitiftir...Kan testinin cikmasina 20 dakkadan az kaldi beklemek cok zor. Kalbim yerinden cikacak gibi...
Ay o zman çok fena yaa napalım bebislerimizi kucagimiza alalım da razıyım valahi :)Canım benim kızımda da 7. haftada başlamıştı. bir kaç gün sürdü sonra durdu. sonra 8. hftada tekrar başladı fakat bu sefer çok şiddetliydi. kusmalarım başladı ve 16. haftaya kadar sürmüştü.
Ay bende bende sanki tuzlu şeyler istiyor hep canm normalde çikolata vs çok severdim canm hic istemiyorBenim de mide bulantim basladi dun yavastan. Tatli yiyemiyorum..
Ayu o bulantilari bana deme canim sabahlari mahvediyiMerhaba kızlar dün ve bugün hafif migde bulantilarim başladı acaba usuttummu diyorum ama bilemedim migde bulantiniz var mı hamisler birdüne kadar taş gibiydim sanırım belirtiler başladı niye hoc belirtim yok derken şimdi sastim kaldım...
Ayyy Kıyamam canm.ya brn daha başlangıçta yım ama korktum valahi artık bebislerimiz bizimle olsun da sağlıkla kucagimiza alalım da razıyım herseyeAyu o bulantilari bana deme canim sabahlari mahvediyi
Ben erken başladım o zaman benim çok oldu mide bulantısı olayi tatlı hiç yiyemiyrm çikolata olayi bitti, nerde eksili acili bişiler varsa gözüm onda :)Ay bende bende sanki tuzlu şeyler istiyor hep canm normalde çikolata vs çok severdim canm hic istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?