Pozitif cikti yani 10. Gun deger 33.98 cikti iyi dimi arkadaslar. :))Sonucun ne cikti merak ettik insallah pozitiftir...
Arkadaş
Pozitif cikti yani 10. Gun deger 33.98 cikti iyi dimi arkadaslar. :))
Allah devamini getirsin insalah hayirli olsunArkadaş
Tebrik ederim , Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :)) dualarımız kabul olsun ..Arkadaş
5. Gün emriyosu ydu. 1 tane yerlestirildi. Teşekkürler arkadaş lar inşallah Rabbim tum isteyen lere nasip etsin.TEBRIKLER CNM RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN KAÇINCI GUN EMBRIYOSUYDU KAC TANE TRANSFER EDİLDİ CANIM
Maşallah tebrik ederim.. umarim boyle guzel haberlerle devam edersin..Arkadaş
idrar testinde görünmesine rağmen düşük çıkmış daha yüksek beklemiştim. kat kat artsın inşallah değerin bizim içinde dua etArkadaş
Aynen dun kocam zor aldi tursu yu elimden sisiceksin diyeYataga turşu kavanozuyla gircem.. o derece yanii..
BESLENMEMDE DEĞİŞİKLİK YAPMADIM. TEK FARK HERGÜN KAYISI HOŞAFI İÇTİM KABIZ OLMAMAK İÇİN. 2 GÜNE BİR KABAK ÇEKİRDEĞİ YEDİM. BİRDE EŞİM HERGÜN PORTAKAL SUYU SIKTI C VİTAMİNİ ALDIM. O KADAR. BUGÜN 9. GÜNÜM ALLAHTAN HAYIRLISIGüzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de
BESLENMEMDE DEĞİŞİKLİK YAPMADIM. TEK FARK HERGÜN KAYISI HOŞAFI İÇTİM KABIZ OLMAMAK İÇİN. 2 GÜNE BİR KABAK ÇEKİRDEĞİ YEDİM. BİRDE EŞİM HERGÜN PORTAKAL SUYU SIKTI C VİTAMİNİ ALDIM. O KADAR. BUGÜN 9. GÜNÜM ALLAHTAN HAYIRLISI
Arkadaş
BENİM 9. GÜNÜM HİÇBİRŞEY HİSSETMİYORUM SEN NASILSINGözün aydın canım benim
darısı başımıza inşallahhhh benimde pazartesi test günüm iple çekiyorum benim 3.gün embriyosu 1 tane yüklendi bakalım ne çıkacak sonuc
BESLENMEMDE DEĞİŞİKLİK YAPMADIM. TEK FARK HERGÜN KAYISI HOŞAFI İÇTİM KABIZ OLMAMAK İÇİN. 2 GÜNE BİR KABAK ÇEKİRDEĞİ YEDİM. BİRDE EŞİM HERGÜN PORTAKAL SUYU SIKTI C VİTAMİNİ ALDIM. O KADAR. BUGÜN 9. GÜNÜM ALLAHTAN HAYIRLISI
BENİM 9. GÜNÜM HİÇBİRŞEY HİSSETMİYORUM SEN NASILSIN
2009 dan çocuğunuz var mı. bende 2012 de tedavi olmuştum. onda da son günlere kadar birşey hissetmemiştim. 10. gün şiddetli bel ağrım olmuştu. birde rahim içi sızlıyor gibiydi ama kan testinden önce miydi sonra mıydı hatırlamıyorum. çok şükür benim 2 yaşında bir kızım var. bakalım bunda ne olcak. seninde 3. gün tek embriyodu sanırım 1. kalitemiydi benim de 3 gün tek 2.kaliteBende pek birsey hissetmiyorum ama 2009 yilindaki tedavimdede bisey hissetmemistim yinede pozitifti herkesin farklı olur agrim falan hic olmadi ama umutluyum tabiki
Hic bir beslenme onerisinde bulunmadilar bana. Cayimi ictim, iki gune 1 fincan kahvemi ictim. Hala gunde 5 bardagi gecmemek şartıyla cay içiyorum. Kahveden midem bulandi icmiyorum. Onun disinda avakado falan da yemedim hic. Normal hayatima devam ettim. Simdi badem ceviz falan yiyorum.. beklerken hic bir sey yapmadim..Güzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de
Hic bir beslenme onerisinde bulunmadilar bana. Cayimi ictim, iki gune 1 fincan kahvemi ictim. Hala gunde 5 bardagi gecmemek şartıyla cay içiyorum. Kahveden midem bulandi icmiyorum. Onun disinda avakado falan da yemedim hic. Normal hayatima devam ettim. Simdi badem ceviz falan yiyorum.. beklerken hic bir sey yapmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?