Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bu duyguya okadar hasret kalmisiz ki bulanti olsun diye bekliyorum yani oderece hamileligimiz saglikla devam etsinde raziyim bulantiya falan..

Güzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de

BESLENMEMDE DEĞİŞİKLİK YAPMADIM. TEK FARK HERGÜN KAYISI HOŞAFI İÇTİM KABIZ OLMAMAK İÇİN. 2 GÜNE BİR KABAK ÇEKİRDEĞİ YEDİM. BİRDE EŞİM HERGÜN PORTAKAL SUYU SIKTI C VİTAMİNİ ALDIM. O KADAR. BUGÜN 9. GÜNÜM ALLAHTAN HAYIRLISI

Sağol canım,
Az kalmış bekleme süreci sona eriyor... inşallah güzel haberlerini de alırız. Beni kahve ve çay içememek zorluyor. Yani özellikle sıcak bir şeyler içme ihtiyacı işte :))) Çok da lazım değil de..

Merhaba benimde bugün 9.günüm 3.gün embriyosu yüklendi siz hic tahlil falan yaptirdiniz mi progesteron ve E2 gibi benim dr istemisti salı günü yaptırdım ama baska bhcg ye falan baktirmadım idrar testide yapmadım ama artık iyice heyecanlandım :))) burda güzel haber okudukça hemen bi test yaptırasım geliyor

Bende pek birsey hissetmiyorum ama 2009 yilindaki tedavimdede bisey hissetmemistim yinede pozitifti herkesin farklı olur agrim falan hic olmadi ama umutluyum tabiki
2009 dan çocuğunuz var mı. bende 2012 de tedavi olmuştum. onda da son günlere kadar birşey hissetmemiştim. 10. gün şiddetli bel ağrım olmuştu. birde rahim içi sızlıyor gibiydi ama kan testinden önce miydi sonra mıydı hatırlamıyorum. çok şükür benim 2 yaşında bir kızım var. bakalım bunda ne olcak. seninde 3. gün tek embriyodu sanırım 1. kalitemiydi benim de 3 gün tek 2.kalite

Son düzenleme:
Hic bir beslenme onerisinde bulunmadilar bana. Cayimi ictim, iki gune 1 fincan kahvemi ictim. Hala gunde 5 bardagi gecmemek şartıyla cay içiyorum. Kahveden midem bulandi icmiyorum. Onun disinda avakado falan da yemedim hic. Normal hayatima devam ettim. Simdi badem ceviz falan yiyorum.. beklerken hic bir sey yapmadim..

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım, teşekkür ederim. Benim için süper bir cevap oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…