Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Evet canım 4.5 yasinda bir oglum var allaha cok sukur biz kardes icin ugrasiyoruz gecen yil dondurulmus embriyo ile denedim olmadi bu sene de sifirdan tedavi gordum 1 tane yuklendi 3 tane donduruldu kalitesini hatirlamiyorum ama iyi demisti doktorum pazartesi gunu sonuc alcam nasipse

Yani ben baya bi degisiklik yaptim diyebilirim cay ve turk kahvesi tiryakisi olarak malesef kestim bunlari hazir gida falan yemiyorm hicc sebze dahacok meyve ceviz findik badem mutlaka .. Az oncede yogurtlu kereviz salatasi yapicakti annem biyerde okudum ki iyi degilms kereviz bunu bilen varmi?

Hazir ve islenmis gidalari normalde de eve sokmuyorum. Kuzenim kadin dogum uzmani. Herseyden alacagin vitamin vardir dedi.. hatta cay ve kahvede bile faydali seyler var dedi.. her seyden ye azar azar ye.. nescafeden uzak dur dedi, o islenmis gidaya giriyor.. maydanoz yiyim mi dedim, oturup iki bag maydanozu yeme tabii, ama kahvaltida yiyecegin 3-4 sap maydanozun faydasi olur zarari olmaz dedi..

Kerevizin zararından çok yararı olmalı sanki. Bana kahve ve bitki çayı tüketmemem, protein ağırlıklı, taze sebze ve meyve ile beslenmem söylendi. Kahveyle zaten aram iyi değildir de, günde bir iki fincan çay içeyim diye kendime destek arıyordum.

Ama sen gerçekten radikal işler yapmışsın :)

Tebrik ederim bu arada, Allah tamamına erdirsin canım

Hanimlar merhaba benimde bugun 8. Gunum ve test gunum sali gunu heyecanla bekliyorum insAllah guzel haberler alirim ve hamis annelerimizin bana umut oldugu gibi bende baskalarina olurum.

Hanimlar merhaba benimde bugun 8. Gunum ve test gunum sali gunu heyecanla bekliyorum insAllah guzel haberler alirim ve hamis annelerimizin bana umut oldugu gibi bende baskalarina olurum.
benimde 9. günüm bugün ama test günüm pazar günü senin neden salı kii

arkadaşlar merhaba 10. gün değeri için 31 düşük mü? 3. gün embriyosu idi? lütfen bir umut bu 3. tüp bebek tedavim

Inşallah canim.. Allahim sana da hayırlısıyla gebeligi nasip etsin..

Ya kizlar siz şu clexene igne var ya kan sulandirici onu eşim vuruyodu her aksam bu aksam gecikicek biraz nasil yapicam benn sizde kendinizmi vuruyosunz yoksa baskasinami baskasinada guvenemiyorum simdi igne saatim de 6da saati gecirmemem lazim nasil yapicam bilmiyorm

Degerin kac oldugu degil artışı onemli canim.. takma kafana..
Insallah gunlerdir okuyorum ama yazamuyorum 11 yillik evliyim 3.tup bebegim bu rahim duvari ince bende ondan tutmuyomus oyle doktorum bu arada ben de i hulusi bulent zeyneloglu hoca ya gifiyorum simfi aradim 12. Gun dene dedi ben senelerfur giriyorumda bu foruma hani bildiniz varmi 10. Gun boyle olupta sonradan artan diye .. neyse dualarima eevam edeyim ben ins artar degerim

Degerin kac oldugu degil artışı onemli canim.. takma kafana..
Insallah canim yaa gunlerdir okuyorum ama yazamuyorum 11 yillik evliyim 3.tup bebegim bu rahim duvari ince bende ondan tutmuyomus oyle dedi doktorum bu arada ben de hulusi bulent zeyneloglu hoca ya gidiyorum simdi aradim 12. Gun dene dedi ben senelerfur giriyorumda bu foruma hani bildiginuz duydugunuz varmi 10. Gun boyle olupta sonradan artan diye .. neyse dualarima eevam edeyim ben ins artar degerim

Ben hergün kendim vuruyorum ignemi ama tam saat olarak soylemediler ilk ignem aksamdi oyle devam ettim ayni saatlerde gobegin 3 4 parmak yanindan yapiyorum sag ve sol tarafa olmak uzere

Ben hergün kendim vuruyorum ignemi ama tam saat olarak soylemediler ilk ignem aksamdi oyle devam ettim ayni saatlerde gobegin 3 4 parmak yanindan yapiyorum sag ve sol tarafa olmak uzere
Sen alismissin ozaman kendin yapiyosun ne guzel bende cesaretimi toplayip kendim yapmayi denicem busefer ama korkuyorumm

Korkma besmele cek ve yap bisey olmaz sen hic erken tahlil yada idrar testi yaptinmi
Denicem insalah bakalm yok ben hic idrar testi yapmadm ilk kan testimide 11.gunumde yaptim ve 13.gunde ikinci testimi yaptm okadar sabirsizlaniyosn sanirim anliyorm seni insalah guzel sonuclar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…