2009 dan çocuğunuz var mı. bende 2012 de tedavi olmuştum. onda da son günlere kadar birşey hissetmemiştim. 10. gün şiddetli bel ağrım olmuştu. birde rahim içi sızlıyor gibiydi ama kan testinden önce miydi sonra mıydı hatırlamıyorum. çok şükür benim 2 yaşında bir kızım var. bakalım bunda ne olcak. seninde 3. gün tek embriyodu sanırım 1. kalitemiydi benim de 3 gün tek 2.kalite
Yani ben baya bi degisiklik yaptim diyebilirim cay ve turk kahvesi tiryakisi olarak malesef kestim bunlariGüzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum.. Bekleyenlere de sabır diliyorum :))
Bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar, kahve çay sıcak bi şeyler içmediniz mi hiç. Protein ağırlıklı beslenin dediler mi size de
Kerevizin zararından çok yararı olmalı sanki. Bana kahve ve bitki çayı tüketmemem, protein ağırlıklı, taze sebze ve meyve ile beslenmem söylendi. Kahveyle zaten aram iyi değildir de, günde bir iki fincan çay içeyim diye kendime destek arıyordum.Yani ben baya bi degisiklik yaptim diyebilirim cay ve turk kahvesi tiryakisi olarak malesef kestim bunlarihazir gida falan yemiyorm hicc sebze dahacok meyve ceviz findik badem mutlaka .. Az oncede yogurtlu kereviz salatasi yapicakti annem biyerde okudum ki iyi degilms kereviz bunu bilen varmi?
Altan sakincasi yok dimi bebege kalp atisinadami altan bakiyorEvet cnm alttan bakti
Altan sakincasi yok dimi bebege kalp atisinadami altan bakiyor
Anladim iste insan endise ediyor saolhayır canım ne sakıncası olsun. o çok güvende merak etme. hatta bize çok sık cinsel ilişki tavsiye etmiyoruz dedi. utandım diyemedim tabi "sık mı? biz hiç yapmıyoruz ki" diye
benimde 9. günüm bugün ama test günüm pazar günü senin neden salı kiiHanimlar merhaba benimde bugun 8. Gunum ve test gunum sali gunu heyecanla bekliyorum insAllah guzel haberler alirim ve hamis annelerimizin bana umut oldugu gibi bende baskalarina olurum.
Inşallah canim.. Allahim sana da hayırlısıyla gebeligi nasip etsin..Hanimlar merhaba benimde bugun 8. Gunum ve test gunum sali gunu heyecanla bekliyorum insAllah guzel haberler alirim ve hamis annelerimizin bana umut oldugu gibi bende baskalarina olurum.
Degerin kac oldugu degil artışı onemli canim.. takma kafana..arkadaşlar merhaba 10. gün değeri için 31 düşük mü? 3. gün embriyosu idi? lütfen bir umut bu 3. tüp bebek tedavim
Insallah gunlerdir okuyorum ama yazamuyorum 11 yillik evliyim 3.tup bebegim bu rahim duvari ince bende ondan tutmuyomus oyle doktorum bu arada ben de i hulusi bulent zeyneloglu hoca ya gifiyorum simfi aradim 12. Gun dene dedi ben senelerfur giriyorumda bu foruma hani bildiniz varmi 10. Gun boyle olupta sonradan artan diye .. neyse dualarima eevam edeyim ben ins artar degerimDegerin kac oldugu degil artışı onemli canim.. takma kafana..
Insallah canim yaa gunlerdir okuyorum ama yazamuyorum 11 yillik evliyim 3.tup bebegim bu rahim duvari ince bende ondan tutmuyomus oyle dedi doktorum bu arada ben de hulusi bulent zeyneloglu hoca ya gidiyorum simdi aradim 12. Gun dene dedi ben senelerfur giriyorumda bu foruma hani bildiginuz duydugunuz varmi 10. Gun boyle olupta sonradan artan diye .. neyse dualarima eevam edeyim ben ins artar degerimDegerin kac oldugu degil artışı onemli canim.. takma kafana..
Ya kizlar siz şu clexene igne var ya kan sulandirici onu eşim vuruyodu her aksam bu aksam gecikicek biraz nasil yapicam bennsizde kendinizmi vuruyosunz yoksa baskasinami baskasinada guvenemiyorum simdi igne saatim de 6da saati gecirmemem lazim nasil yapicam bilmiyorm
Sen alismissin ozaman kendin yapiyosun ne guzel bende cesaretimi toplayip kendim yapmayi denicem busefer ama korkuyorummBen hergün kendim vuruyorum ignemi ama tam saat olarak soylemediler ilk ignem aksamdi oyle devam ettim ayni saatlerde gobegin 3 4 parmak yanindan yapiyorum sag ve sol tarafa olmak uzere
Korkma besmele cek ve yap bisey olmaz sen hic erken tahlil yada idrar testi yaptinmiSen alismissin ozaman kendin yapiyosun ne guzel bende cesaretimi toplayip kendim yapmayi denicem busefer ama korkuyorumm
Denicem insalah bakalm yok ben hic idrar testi yapmadm ilk kan testimide 11.gunumde yaptim ve 13.gunde ikinci testimi yaptm okadar sabirsizlaniyosn sanirim anliyorm seni insalah guzel sonuclar alirsinKorkma besmele cek ve yap bisey olmaz sen hic erken tahlil yada idrar testi yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?