Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

5.gün embriyolarında 10.günde test istiyorlarmış benim o yüzden yarınmış test günüm. allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ne diyelimm.am şu bi gerçekki beklemek çok zoorr
BENİMDE 5.gün ama 12 gün sonra yani 4 gun sonra test günüm. Doktorlara göre değişiyor sanirim

Mrblar benim de dun transferim oldu 5. Gun embriyolari 5 aaa ve 4aaa kaliteleriymis. Ama yuzde 10 ihtimalle ikiz olur dedi. Ihtimal dusuk yani. Sizce neden kizlar

asmakilit e katılıyorum , bence de tek tek okumamışsin... Idrar testi sırf heves ettim , 14. Gün degerim kanda 351di , testte cok silik pembe çıktı .. O yüzden hiiic takılma. Iyi düşünelim iyi olsun hayırlısıyla :)

Ben kullaniyorum canim 8saat arayla ikitane fitil olarak kullaniyorum,ama bende bir kere oldu,zaten hemsiremde normal olabilir demisti endiselenme canim

fitili ben de kullanıyorum canım hem de sabah ve akşam 2 şeklinde ama şimdilik beyaz ve ıslak bir şekilde geliyor. Ama doktor önemli değil dediyse aklına bir şey getirme canım

Haftaya cumartesi gidicem ya bidaha test yaptirmami soylemedi doktor acaba yaptirmama gerek varmi degerim dusmez dimi
inşallah düşmez canım ama bana da illa yaptır dediler bugün yaptırdım çok şükür çünkü randevunu verirken 1000nin üstüne çıkman lazım dediler ona göre gün verdiler ama sana öyle söyledilerse vardır bir bildikleri canım

BENİMDE 5.gün ama 12 gün sonra yani 4 gun sonra test günüm. Doktorlara göre değişiyor sanirim
evet benimde 5.gun embriyosu 100gun sonraya test verdi,sebebini arastirdim ,nedeni 5.gun embriyolari trannsferden hemen sonra rahime yerlesme zamanlariymis ve 2ila 24saat icerisinde yerlesme olurmus,yerlesme erken oldugu icin kandada erken cikiyormus :)))

Hiç Endişelenme . Ben de fitil kullanıyorum . Doktorum burun kanaması gibi kırmızı kan gelmedikce ağrı lekelenme ya da geri gelen lekelenmeler normal dedi. Ben de yok ama olabilecekler arasında saydı söylediğini. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah :)

KIZLAR TESTİ YENİLEDİM BUGUN TEST GÜNÜMDÜ 2,05 E DÜŞMÜŞ ARTIK NEGATİF ÜMİT KALMADI HAYALLER UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI BENIM GIBI BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM ARKDAŞLARIMIN ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..

Amin canım , dogru zamanı simdi değilmiş demek ki Rabbim hayırlısını nasip etsin . Moral bozmak yok ama , herkesin bir sınavı var bu dünyada bizim ki de sabır , beklemek üzerine sanırım . Inşallah bi sonraki denemende meleğin gelip seni bulacak :)

Aminn canim insallah 6. Gunum 27 cikmisti 9. Gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel dedi gerek duymadi seninde gozun aydin allah tamamina erdirsin

Ya kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .
Canım keşke yapmasaydın..kanda yap yarın sabah bu cok yanıltıcı yani kanda bile düşük çıkar idrara güvenmeyin..ben asla yapmam idrar testı burda bakınca 1arkadas sevindiyse 5inin morali gidiyo..sen yapmadın farz et unut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…