Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlka
ay hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürlü etsin. Çok sevdim.. Tek embriyo mu maşallah değerin güzel. Yoksa iki embriyo mu transfer olmuştu?

Iki tane koyuldu. Muhtemelen ikiz dediler. 10 gun sonra kontrol e gel dediler. Bakalım o zaman belli olacak

Kizlka

Iki tane koyuldu. Muhtemelen ikiz dediler. 10 gun sonra kontrol e gel dediler. Bakalım o zaman belli olacak
Allah tamamına erdirsin canım. çok sevindim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah. Rabbim bizlere de böyle sonuçlar göstersin :KK68::KK68: bursa acbademde yaptırmışsın galiba canım. bende orda yaptırdım. 2 tane 5. gün embriyosu koydular banada. ilk denemem. senin embriyo kaliteleri nasıldı canım? transferden sonra verdikleri kağıtta kaliteleri yazıyodu.

Kizlar evet 5. Gun embriyosnda sans yuksk ama dgerleri de umutsuz olmasin lutfen. Cunku bnm 2. Gun embriyosu ustelik tek embriyo transferii. :) allah isteyen herkese nasip etsin.
Benimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..

Benimki de 2.gun embriyosu. Arada bir kasıklarımda bir ağrı oluyor. Ama son 3 gündür gün içinde ara ara başım dönüyor . Test için Cumartesi günü nü bekliyorum

Benimkide 2. gün embriyosu ve tek, inşallah senin gibi benimde yüzüm güler, banada nasip olur canım. İlk günlerde belirti felan varmıydı, dün oldu trasnferim ama pek bir şey yok gibi, ara ara ağrım oluyor sanki belli belirsiz..
benimde 2 gün embriyo, ve cumartesi kan testim var. İnşallah hepimize nasip olur. transferden sonra birinci hafta belirti aramamak lazım bence. Ben resmen psikopat oldum, yok orayım ağrıyor, yok şurayım sancıyor :KK51:. normalde biz bu ağrılarımıza normal günlük hayatımızda es geçiyoruz , ama transferden sonra resmen her organımla ayrı ayrı muhabbet:KK67:. Allahım lütfen bizi bebeklerimizle kavuştur...:anneadayı:

Canim hadi hayirlisi insallah tutar guzel haberler verirsin bizlere insallah

Hayr canim yoktu.adete yakib adet sancim vardi. İnssllh seninde tutar canim.

Selam benimde test tarihim 27subat..hakkimizda hayirlisi insallah..bendede cok gaz ve siskinlik arada kasik agrim var..kullandigim ilaclarinda etkileri var..surekli yatamiyorum arada kalkip ev ici dolasiyorum..hareketlerime dikkat etmeye calisiyorum..
Canım seninde tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun yaa ben cok sabırsızlanıyorum hafif kasık ağrısı bu gün bendede başladı pztsi falan test yapmayı düşünüyorum ama çıkmazsa diyede korkuyorum hakkıızda hayırlısı

transferimin 9. gününe kadar kasıklarda hafif batma göğüs şişliği ve ağrısı vardı fakat 9. gün lekelenme gördüm.10. gün bir umut dedim lekelenme devam edince ve nihayet dün akşam kötü bi rahim sancısı hissettim...adet oldum ve bugün 11. gün. Normalde yarın test günümdü ama hiç umudum kalmadı...çok çok çok üzgünüm ve umutlarım inanılmaz kırıldı...4 yıldır evliyim ve 33 yaşına girmek üzereyim...

transferimin 9. gününe kadar kasıklarda hafif batma göğüs şişliği ve ağrısı vardı fakat 9. gün lekelenme gördüm.10. gün bir umut dedim lekelenme devam edince ve nihayet dün akşam kötü bi rahim sancısı hissettim...adet oldum ve bugün 11. gün. Normalde yarın test günümdü ama hiç umudum kalmadı...çok çok çok üzgünüm ve umutlarım inanılmaz kırıldı...4 yıldır evliyim ve 33 yaşına girmek üzereyim...
Yanlış anlamayın, ama benim arkadaşım 11 günde 2 gün adet oldu(normalde 6 gün) ve sonra test yaptırdı ve hamile idi. Bu dünyada her şey olabiliyor. Umudunuzu kesmeyin, yıkılmayın. o seferi deneme olarak değerlendirmek lazım.. artık tecrübelisiniz. ...33 yaş neki , ben 40yaşındayım, ve hala bebek peşindeyım:) Bol şanslar

Yanlış anlamayın, ama benim arkadaşım 11 günde 2 gün adet oldu(normalde 6 gün) ve sonra test yaptırdı ve hamile idi. Bu dünyada her şey olabiliyor. Umudunuzu kesmeyin, yıkılmayın. o seferi deneme olarak değerlendirmek lazım.. artık tecrübelisiniz. ...33 yaş neki , ben 40yaşındayım, ve hala bebek peşindeyım:) Bol şanslar

Zaten kadınlar kulübünü çok zamandır takip ederim ama ilk kez yazdım ve paylaşmak istedim. Sizin gibi umut verici şeyler anlatanlar çok ve bu beni çok rahatlatıyor. Yalnız şunu söylemem gerekir ki ben özellikle bu yaz çok yıprandım. Eşim hassas bi insan, ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapar. Kız kardeşinin hamileliğini benden saklamış üzülürüm diye çünkü herkesin gebelik haberini duymak, kıskanmak mı bilmiyorum ama, beni çok çok üzüyordu. Ağlıyordum her duyduğumda ve içimi boşalttıktan sonra tövbeler ediyordum :) Eşim de bunu bildiği için ve ailesiyle daha önce problemler yaşadığım için bana söylememiş. Yaz tatiline gittiğimde öğrendim ve görümcemi tebrik ettim. Bi de denize girmiş ve sistit olmuş, idrarını yapamaz haldeydi, hastalığını da yeni öğrenmiştim. Bunu söyleyince geçmiş olsun deyince inanmadılar. Anne kız bana ağzına geleni söyledi, kıskandığımı ve istemediğimi söylediler. Ben de dedim ki madem öyle benimle şahsen paylaşsaydınız sadece oğlunuza söylemişsiniz diye...Nazar değdirirsin gözün kalır dediler...beni çok çok ağlattılar, evladın olsun ona hasret kal gibi beddualar ettiler...eşimle bitliste görev yapıyoruz onlar da izmire tayin istememizi istiyor ama tüp bebek maliyeti yüksek bi tedavi para biriktirmek çok zor. bitliste para biriktirmek kolay ama onlar ısrarla izmire gelin diyorlar ve maddi olarak da hiç yardım etmiyorlar. ben de bitliste yaşamayı izmire tercih ediyorum çünkü burda lojmandayım, param artıyor. Ama izmirde kirada olucam, kayınvalidem yalnız yaşamasına rağmen ev ev üstüne olmaz diye bizi yanına da kabul etmiyor, izmire yerleşirsem kira ödeyeceğim. İzmire gelmiyoruz diye bize ana kız ne beddualar ettiler bi bilseniz, arefe günüydü ve oruçluydum. çantamı ve telefonumu alıp ordan ağlayarak ve koşarak uzaklaştım. tüp bebek denemesine de yaz için karar vermiştim, üzüntümden onu da erteledim. Çünkü boşanmamızı istiyorlar aslında...ama biz eşimle mutluyuz.

işte yarın test günüm ve hiç umudum yok...belki içimdeki bu üzüntüyü ve onlara karşı olan nefret ve kızgınlığımı yenmedikçe Allah nasip etmeyecek...böyle düşünüyorum...dertleşmek istedim çünkü kimseyle paylaşamıyorum bunları...teşekkürler

Back
X