- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
İçerdeki eski kandır belki devam ederse doktorunuzu arayın ben transferde bile leke olan gördüm belki hafif zorlanma filandirHanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen
Yaa cok düşük ihtimal dedi bnaİçerdeki eski kandır belki devam ederse doktorunuzu arayın ben transferde bile leke olan gördüm belki hafif zorlanma filandir
Yaşamadan bilinmez madem okadar düşük ihtimal neden transfer etmiş doktorunuza sordunuzmuYaa cok düşük ihtimal dedi bnayumurtam cok kalitesiz cok kötü
Canm aylardr ugrastk bu kadar oluyo yani şükredelim döllenebilmiş dedi onun için hemen transfer etti dua et dediYaşamadan bilinmez madem okadar düşük ihtimal neden transfer etmiş doktorunuza sordunuzmu
Yani madem öyle başka yöntem deneseydi misal canim
Bu formda ben cok düşük kaliteli embriyonun tutundugunu okudum canım kalbini ferah tut. Nerede hangi doktorda yaptırdınız acabaYaa cok düşük ihtimal dedi bnayumurtam cok kalitesiz cok kötü
Himm. Ya bu nasiple alakalı inan ki sen bence modunu yükselt az böyle süreç geçmez çünkü. Güzel haberlerini alırız inşallah umutsuzluk yok Allah büyük.Canm aylardr ugrastk bu kadar oluyo yani şükredelim döllenebilmiş dedi onun için hemen transfer etti dua et dedi
Antep teBu formda ben cok düşük kaliteli embriyonun tutundugunu okudum canım kalbini ferah tut. Nerede hangi doktorda yaptırdınız acaba
Labaratuvarda çok önemli bu durumlar iyi labaratuvari olan yerler tercih edilmeli.Antep te
Cok zor süreç hep dua ediyorum herkese ameliyatlar geçirdim neler yaşadım ama bu cok farklıHimm. Ya bu nasiple alakalı inan ki sen bence modunu yükselt az böyle süreç geçmez çünkü. Güzel haberlerini alırız inşallah umutsuzluk yok Allah büyük.
Yani iyi ve pahalı bir yer sonucta yapıyoruz iyi yer olsun dedik cnmLabaratuvarda çok önemli bu durumlar iyi labaratuvari olan yerler tercih edilmeli.
Yani her sekilde öyle olmalı ama belki durumun çok umutsuz dehil ama hastanein labaratuvarin durumundan dolayı süreç daha da kötü gidiyordur.
Labaratuvarda çok önemli bu durumlar iyi labaratuvari olan yerler tercih edilmeli.
Yani her sekilde öyle olmalı ama belki durumun çok umutsuz dehil ama hastanein labaratuvarin durumundan dolayı süreç daha da kötü gidiyordur.
Anlıyorum seni bende yaşadım yaşamaya devam ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu süreçte biraz stres atmaya çalış inşallah olumsuz durum yoktur olsa da elden ne gelir nasip değilse en iyi kalite embriyo bile olmuyor canimCok zor süreç hep dua ediyorum herkese ameliyatlar geçirdim neler yaşadım ama bu cok farklı
Hangi doktor acabaAntep te
Hiç korkmayın bende 2. Gün hafif kahverengi leke geldi şuan 5 haftamız bitiyor ,Hanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen
Kesinlikle katılıyorum sen kalbini ferah tutAnlıyorum seni bende yaşadım yaşamaya devam ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu süreçte biraz stres atmaya çalış inşallah olumsuz durum yoktur olsa da elden ne gelir nasip değilse en iyi kalite embriyo bile olmuyor canim
Nasıl canm hemen transferin ikinci günümü senin yumurta kaliten nasıldıHiç korkmayın bende 2. Gün hafif kahverengi leke geldi şuan 5 haftamız bitiyor ,
Abdullah göymenHangi doktor acaba
Bende abdullah hocaya gidiyrm memnunmusun canımAbdullah göymen
Labaratuvari nasıl kızlar.Ben cok memnunum hoş sohbeti kibar anlatımı ve karsılamasıyla cok ilgili bi doktor. Bende suan adet beklyrm transfer asaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?