Transferim 2. Günü leke

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
Hanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen

İçerdeki eski kandır belki devam ederse doktorunuzu arayın ben transferde bile leke olan gördüm belki hafif zorlanma filandir

Yaa cok düşük ihtimal dedi bnayumurtam cok kalitesiz cok kötü
Yaşamadan bilinmez madem okadar düşük ihtimal neden transfer etmiş doktorunuza sordunuzmu
Yani madem öyle başka yöntem deneseydi misal canim

Yaşamadan bilinmez madem okadar düşük ihtimal neden transfer etmiş doktorunuza sordunuzmu
Yani madem öyle başka yöntem deneseydi misal canim
Canm aylardr ugrastk bu kadar oluyo yani şükredelim döllenebilmiş dedi onun için hemen transfer etti dua et dedi

Canm aylardr ugrastk bu kadar oluyo yani şükredelim döllenebilmiş dedi onun için hemen transfer etti dua et dedi
Himm. Ya bu nasiple alakalı inan ki sen bence modunu yükselt az böyle süreç geçmez çünkü. Güzel haberlerini alırız inşallah umutsuzluk yok Allah büyük.

Labaratuvarda çok önemli bu durumlar iyi labaratuvari olan yerler tercih edilmeli.
Yani her sekilde öyle olmalı ama belki durumun çok umutsuz dehil ama hastanein labaratuvarin durumundan dolayı süreç daha da kötü gidiyordur.

Himm. Ya bu nasiple alakalı inan ki sen bence modunu yükselt az böyle süreç geçmez çünkü. Güzel haberlerini alırız inşallah umutsuzluk yok Allah büyük.
Cok zor süreç hep dua ediyorum herkese ameliyatlar geçirdim neler yaşadım ama bu cok farklı

Reactions: H M
Yani iyi ve pahalı bir yer sonucta yapıyoruz iyi yer olsun dedik cnm

Reactions: H M
Cok zor süreç hep dua ediyorum herkese ameliyatlar geçirdim neler yaşadım ama bu cok farklı
Anlıyorum seni bende yaşadım yaşamaya devam ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama bu süreçte biraz stres atmaya çalış inşallah olumsuz durum yoktur olsa da elden ne gelir nasip değilse en iyi kalite embriyo bile olmuyor canim

Hiç korkmayın bende 2. Gün hafif kahverengi leke geldi şuan 5 haftamız bitiyor ,

Kesinlikle katılıyorum sen kalbini ferah tut

Ben cok memnunum hoş sohbeti kibar anlatımı ve karsılamasıyla cok ilgili bi doktor. Bende suan adet beklyrm transfer asaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…