- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
Yaa numaranızı alabilirmymEvet ikiside acıldı ama ben hsg filmini yasemin dokuzoğlunda cektirdim oda makina falan bozuk dediler tam sıvı maddeiyi basmamış abdullah hoca keşke birazdaha bassaydı dedi
Ben aralıktan beri abdullah hocaya gidiyrm ben biraz psikolojik olarak cökmüştüm eşimle konusmuş bu şekilde basladık benide ikna etti biraz yani beklemeni tavsiye ederm ama psikolojin buna el vermiyr dedi öyle yani
Adet sancısı gibi oldumuBen Ankara'dayim burada tedavi gördüm sizin içiniz rahat olsun diye cevap verdimkeseyi görmeye henüz gitmedik inşallah ikizdir
Numara vermek yasakYaa numaranızı alabilirmym
Özelden yazabilirsin canım
Adet sancısı gibi arada sancı oldumu?Ben Ankara'dayim burada tedavi gördüm sizin içiniz rahat olsun diye cevap verdimkeseyi görmeye henüz gitmedik inşallah ikizdir
Evet adet baslayacak gibi sancılarım oldu kasıklarıma ağrı geldi,hafif kokuda vardi wcye girdiğimde,6.7.gunden sonrada göğüslerim ağrımaya basladiAdet sancısı gibi arada sancı oldumu?
Bende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorumHanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen
Adet sancısı gibi sancı var mı ya bilmiyorum doktorlar bni o kadar psikolojik olarak etkiledi ki sanki hiç rahmim anne olamayacak gibi mahvettiler beni herbiri bişey der banaBende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorum
Bnm o agrı hep var ilaçlardanBende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorum
Umudunu kaybetme hiç bebek sahibi olamayacaksın imkansiz dedikleri bile Anne oluyorAdet sancısı gibi sancı var mı ya bilmiyorum doktorlar bni o kadar psikolojik olarak etkiledi ki sanki hiç rahmim anne olamayacak gibi mahvettiler beni herbiri bişey der bana
Hiç kaybetmiyorum ama cok üzülüyorum psikolojimin cok bozuk eşiminde çaresizlik cok zor..Umudunu kaybetme hiç bebek sahibi olamayacaksın imkansiz dedikleri bile Anne oluyor
Senin yaş kaç canm bide inşallah yumurtan iyimi benim o da kötüBizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyr
Senin yaş kaç canm bide inşallah yumurtan iyimi benim o da kötü
Öyle pisikoloji iyice gidiyor maalesefHiç kaybetmiyorum ama cok üzülüyorum psikolojimin cok bozuk eşiminde çaresizlik cok zor..
26 yasım canım yani çok şükür 5. Güne geldiler Allaha bin şükür iyi dediler bakalım canım. Senin ki kacıncı günSenin yaş kaç canm bide inşallah yumurtan iyimi benim o da kötü
Kaçtane canm bnm kalite cok kötü26 yasım canım yani çok şükür 5. Güne geldiler Allaha bin şükür iyi dediler bakalım canım. Senin ki kacıncı gün
Kalite kötü diye kendini strese sokma ben bu formda okudum kalitesi kötü iken transfer olup bebeğini kucagına alan bi bayanın hikayesini okudum hersey nasip cok iyi kalitede olup tutmayan var Allahım gönlümüzden gecenleri versinKaçtane canm bnm kalite cok kötü
Kaç yumurtan toplanmıstı canmKalite kötü diye kendini strese sokma ben bu formda okudum kalitesi kötü iken transfer olup bebeğini kucagına alan bi bayanın hikayesini okudum hersey nasip cok iyi kalitede olup tutmayan var Allahım gönlümüzden gecenleri versin
Merhaba Benimde 5. Gun embriyosu benimde 2.gun kanama oldu çok korktum Aradım hastahaneyi normal dedi 2 tane transfer edildi benimde ama çok fazla karın bacak kasık ağrım var 7. GunEvet 2. Günü peceteye sildigimde,hafif leke vardı sonra geçti 5. Gün embiryosu iki adet transfer edildi; kataterle girdikleri için bu tarz şeyler olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?