Transferim 2. Günü leke

Yaa numaranızı alabilirmym

Bende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorum

Adet sancısı gibi sancı var mı ya bilmiyorum doktorlar bni o kadar psikolojik olarak etkiledi ki sanki hiç rahmim anne olamayacak gibi mahvettiler beni herbiri bişey der bana

Bnm o agrı hep var ilaçlardan

Adet sancısı gibi sancı var mı ya bilmiyorum doktorlar bni o kadar psikolojik olarak etkiledi ki sanki hiç rahmim anne olamayacak gibi mahvettiler beni herbiri bişey der bana
Umudunu kaybetme hiç bebek sahibi olamayacaksın imkansiz dedikleri bile Anne oluyor

Senin yaş kaç canm bide inşallah yumurtan iyimi benim o da kötü

Kaçtane canm bnm kalite cok kötü
Kalite kötü diye kendini strese sokma ben bu formda okudum kalitesi kötü iken transfer olup bebeğini kucagına alan bi bayanın hikayesini okudum hersey nasip cok iyi kalitede olup tutmayan var Allahım gönlümüzden gecenleri versin

Kaç yumurtan toplanmıstı canm

Evet 2. Günü peceteye sildigimde,hafif leke vardı sonra geçti 5. Gün embiryosu iki adet transfer edildi; kataterle girdikleri için bu tarz şeyler olabilirmiş
Merhaba Benimde 5. Gun embriyosu benimde 2.gun kanama oldu çok korktum Aradım hastahaneyi normal dedi 2 tane transfer edildi benimde ama çok fazla karın bacak kasık ağrım var 7. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…