CANIM BENİM ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM.ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLÜ ETSİN İNŞALLAH.SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIP KOKULARINI DUYMAYI NASİP ETSİN.İŞİN ZOR AMA ÇOK GÜZEL VE SAVEPLI.İNŞALLAH SIKINTISIZ ATLATIRSIN KAVUŞURSUN YAVRULARINAa.s.
inşallah ikimizinde ve diğer hamilelerinde hamilelikleri güzel geçer.en son ne zaman gittin kontrole.şeker yükleme testin yapıldımı?nasıl çıktı.benimki sınırın üstünde çıktı.doktor birde 100 gram istedi daha cesaret edip gidip yaptıramadım.şeker ihtimali beni korkutuyor.ailemdede var riskli gruptayım zaten.ama korkunun ecele faydası yok.gidip yaptırıcam bu hafta artık.
gecmis olsun canim ya bende yapdirdim ama sonucu daha almadim hafdaya cuma alicam bakalim neolucak.[/QUOTE
sağolasın canım.İNŞALLAH TEKRARINDA BİRŞEY ÇIKMAZ.SENİN SNUCUNU NEDEN O KADAR GEÇ VERİYORLAR Kİ ACABA NORMALDE AYNI GÜN VERİYORLAR SONUCU ASLINDA
gecmis olsun canim ya bende yapdirdim ama sonucu daha almadim hafdaya cuma alicam bakalim neolucak.[/QUOTE
sağolasın canım.İNŞALLAH TEKRARINDA BİRŞEY ÇIKMAZ.SENİN SNUCUNU NEDEN O KADAR GEÇ VERİYORLAR Kİ ACABA NORMALDE AYNI GÜN VERİYORLAR SONUCU ASLINDA
bizim burda almanyada bir kac gün icinde aliniyorda ama benim randevum cuma günü ozaman DR. söylüyor sonucu bakalim hayirlisi.
buarada kandilin mubarek olsun canim allah dualarini kabul etsin insallahh.
bizim burda almanyada bir kac gün icinde aliniyorda ama benim randevum cuma günü ozaman dr. Söylüyor sonucu bakalim hayirlisi.
Buarada kandilin mubarek olsun canim allah dualarini kabul etsin insallahh.
hımm anlıyorum canım.inşallah iyi çıkar sonuçların.ayrıca seninde kandilin mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
azbycv.canım nasılsın yoksun epeydir.nasıl gidiyor senin bıdıklar nasıl üzmüyorlarmış seni aferin onlara,anneleri gibi çok akıllı ve sıcak kanlı olsunlar inşallah.canım test sonuçların nasıl aldınmı. ?
iyiyim canım çok şükür.inşallah sende iyisindir.iyi gidiyor şimdilik çok şükür.bu hafta işlerim çok yoğundu gidip 100 gram ogtt yi daha yaptıramadım.doktorda bu hafta izinliymiş zaten.bende haftaya bıraktım testi artık.oyüzden henüz sonuçta yok canım.ayrıca iltifatların için teşekkür ederim.kendi meziyetlerini saymışsın aslında.sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor?herşey yolundadır inşallah.tatile ne zaman gidiyorsunuz hayırlısıyla?
maşallah sana canım.hem yoğun çalış hemde ikşizlerini sağlıkla taşı bende iyiyim canım ya sabırsızlıkla tedavimi bekliyorum bazen zaman geçmiyor bazen bak az kalmış diyorum eşime,idare ediyorum işte.daha tatile çıkmadık canım malum temmuza kadar eşimin burada olması gerek.sen tatile çıkmıyormusun dinlen canım ya ikiz hamileliği zordur kendini yorma sakınyasakkelime.çok öpüyorum üçünüzüde.:1hug:
canım sorun bana değil heralde ama ben cevap vereyim dedim.yanına hiç birşey almana gerek yok.hastanede sana giyinmen için üst veriyorlar.kendine geldikten sonrada zaten normal giysilerini giyip çıkıyorsun hastaneden.yani hiç birşey gerekmiyor.inşallah hayırlı haberler sağlıklı yumoşlar toplanır.:Saruboceq:canım hayırlı olsun inşallah artık sen de annesin. bi konuda senden bilgi almak istiyorum ama.. benim yarın yumoşlar toplanacak. ama bişe götürmem gerekiyo mu nasıl oluyo? yatırmazlar di mi pijama falan alıyım mı yani? ilk denemem bu, gerekli bişe olucak mı?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.DUALARINDAN EKSİK ETME İNŞALLAH.BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM.BİRAZ DAHA SABIR CANIM MUTLU SONA AZ KALDI İNŞALLAH.BENDE BU ÇARŞAMBA ARTIK İZNE ÇIKICAM İNŞALLAH.AMA O GÜNE KADAR YİNE DUR DURAK YOK.O KADAR YOĞUN GEÇİYOR Kİ GÜNLERİM.CANIM ÇIKMIŞ GELİYORUM EVE.BUGÜNDE SABAH ERKEN ÇIKTIK SAAT 9 A GELİYORDU EVE GELDİĞİMİZDE GÜN BOYU AYAKTAYDIM ÇALIŞTIM.ŞU BEL AĞRILARIM OLMASA ZORLAMIYOR AMA O BİRAZ SIKINTI OLUYOR.BİRDE BUGÜN HEP AŞAĞI YÖNLÜ TEKMELER ATTI BEBİŞLER BİRAZ ENDİŞE ETTİM NE YALAN SÖYLİYEYİM.HEP KARNIMA ATIYORLARDI.ACABA AŞAĞI DOĞRUMU YOLLANIYORLAR YAVAŞ YAVAŞ BİLMEM.DAHA ÇOK ERKEN ÖYLE DEĞİLDİR İNŞALLAH DİYE DEVAM EDİYORUM.EN AZINDAN ŞU 32 HAFTAYI SAĞ SALİM TAMAMLASAK İÇİM BİRAZ DAHA RAHATLAYACAK AMA BAKALIM HAYIRLISI.İŞTE BÖYLE HALLER.BİZ ÜÇÜMÜZDE SENİ ÖPÜYORUZ CANIM:1hug: a.s.
canım hayırlı olsun inşallah artık sen de annesin. bi konuda senden bilgi almak istiyorum ama.. benim yarın yumoşlar toplanacak. ama bişe götürmem gerekiyo mu nasıl oluyo? yatırmazlar di mi pijama falan alıyım mı yani? ilk denemem bu, gerekli bişe olucak mı?
bel ağrısı çok normal canım ya bende hiç yatamazdım geceleri bel ağrısından.sana tavsiyem gece yatarken bacaklarının arasına yastık koy,birde yanına ayrı yastık al karnının altına koy,öyle çok rahat yatılıyor ben son 2 ayımı öyle uyuyarak geçirmiştim anca rahat geçirdim.ayakta çok durmamaya çalış canım ayakda fazla kalınca banada öyle gelirdi,kızlar zaten hep aşağıda duruyor sanki yürürken alttan pıt diye çıkacakmış gibi hareketleri aşğıda olurdu.merak etme herşey yolunda allahın izniyle:1hug:a.s.
care80 canım herhalde sonucun belli olmuştur.inşallah güzel sonuçla karşılaşmışsındır.ve sağlıkla vakitli bir doğumla kucağına almak nasip olur evladını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?