canim gorustum doktorlar birak ilac artirmayi progestani kesmemi soylediler test yaptim negatif cikti ondan one cikarak biraktim ilaci maalesef olmadi hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sevgili azbycv verdiğin moral için çok teşekkür ederim. Dün 1-2 damla pembemsi bir kanamam oldu, bugün de öğlen dayanamayım test yaptım idrar testi çok silik bir çizgi çıktı. Biraz önce yine 1-2 damla pembe kanamam oldu, bugün transferin 8. Günü geç tutunma diye bişey okudum bu o olabilir mi? Benim bildiğim normal gebeliklerde bu yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor diyorlar, tüp bebekte daha mı geç oluyor bilginiz varsa yazar mısınız, kan testim haftaya salı günü...
arkadaşlar merhaba ilk tüp bebek denememi şubat ayında yapmıştım ve kimyasal gebelik yaşadım 7 tene dondurulmuşlarım vardı 4 tanesi 3 haziranda transfer edildi bugün 10. Günüm ve dayanamayıp kan testi yaptırdım normal test günüm pazartesi ama sonuç 0.07 negatif yani hiç böyle bir durumu yaşayıp 12.gün değeri yükselen varmı morelim çok bozuk eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum sorun onda olduğu için kendini kahrediyor bana akıl verin ne olurr
canım daha çok erken test için.dondurulmuşlarda 15.gün oluyor test zaten.bence hiç moralini bozma ve gününü bekle canım
arkadaşlar kanama olmaması çok iyi bir şey bundan şüpheniz olmasın.hamileleiğin başından sonuna kadar olması istenmeyen en önemli şey kanama zaten.Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşalah
canım ya orası nere...............ıstanbuldasın ısım yapmış kalıtelı çok merkez var ..............nıye onları aramadın kı...............ınş ıyı bı merkese gıt ve orda yenıden dene canım.........ınşşş gelecek bebişin
bugun transferın 10.gunu hafıf 3damla kanama oldu belımde agrıyo cok kotu oldum yarın kan testıne gıdıcem bakalım ne cıkacak of ıns bebişlerım benı bırakmıodur cok moralım bozuldu oysa bu gune kadar hıc kanama olmamıstı:çok üzgünüm:
canım uzme kendını ınş tutunmadır...............dıkkat et ve yat...........ınşkan testın guzel çıkar canım...........hemen bozma moralını bazen böle oluyo..ınş guzel our sonuçç
bugun kanda test yaptırdım sonuc pozıtıf :) sımdılık her sey ıyı gıbı ıkı haftasona ulturasona gırıcem kanama devam edıo ıns kotu bısey olmaz :ecrin_bebek: lerı gelır :)
slm azbycv nasilsin canim nasil gidiyor?benim hamileligim cok iyi gidiyor allaha sükür.benede bir hafda oldu türkiyedeydim 1 aylina cok güzel gecdi...
kendine iyi bak güzelim öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?