Transferim oldu , artık bekleyiş

yok olmadı biliyorum...sonucum negatif zaten adetimin 13. günü yaptı transferi daha adetime 1 hafta var nerdeyse hep okuduklarım adetinin 18-19-20 .günlerinde transferleri olmuş benim çok erken değilmi bide dondurulmuşlarla 15.gün test istemiyorlarmı benden 12.gün istedi kafam karıştı güvenim sarsıldı
bana bi yer önerebilirmisiniz .....off ağlamak istiyorum

canım ya sıkma şımdı canını ama evet dondıurulmuşlarınkı onbeşinci gıun olur o zaman bekle onbeşıncı yaptur canım gec tutunmuş olabılır yaaaaaaaaa....................

hayırlısı olsun canım ya inşallah bir dahaki denemende hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın

canım geç tutunma diye birşey var ama senin durumun bununla ilgilimidir bilmiyorum.bazen geç tutunma oluyor o zaman normal test gününde değer hala çok düşük oluyor ama daha sonra yükseliyor

canım daha çok erken test için.dondurulmuşlarda 15.gün oluyor test zaten.bence hiç moralini bozma ve gününü bekle canım

canım ya orası nere...............ıstanbuldasın ısım yapmış kalıtelı çok merkez var ..............nıye onları aramadın kı...............ınş ıyı bı merkese gıt ve orda yenıden dene canım.........ınşşş gelecek bebişin

arkadaşlar kanama olmaması çok iyi bir şey bundan şüpheniz olmasın.hamileleiğin başından sonuna kadar olması istenmeyen en önemli şey kanama zaten.Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşalah

bugun transferın 10.gunu hafıf 3damla kanama oldu belımde agrıyo cok kotu oldum yarın kan testıne gıdıcem bakalım ne cıkacak of ıns bebişlerım benı bırakmıodur cok moralım bozuldu oysa bu gune kadar hıc kanama olmamıstı:çok üzgünüm:

canım sen nerde yaptırdın memnun kaldın mı acı badem nasıl orayı çok duydum siz nereyi önerirsiniz

canım uzme kendını ınş tutunmadır...............dıkkat et ve yat...........ınşkan testın guzel çıkar canım...........hemen bozma moralını bazen böle oluyo..ınş guzel our sonuçç

nazada canım ben anadolu yakasındayım sana yakın olan yerlerı arşatır ama bu işte ehıl yerler bul .......kendını yıpratma boşa............bahcecı var alman hastanesı var..............arşatuır ınş ıçıne sınen bı yer bulırsıun canum ..medıcanada yaptırdım ben orda beylıkdıuzundede var............

ben burası oturduğum yere yakın diye tercih ettim bide doktoru istanbul tüp bebekten geliyor şans herhalde yaa bütün işlemler için nerdeyse 8000 tl harcadım şimdiye kadar şimdi yeniden para biriktirip iyi bir yerde yaptırıcam ((((

canım uzme kendını ınş tutunmadır...............dıkkat et ve yat...........ınşkan testın guzel çıkar canım...........hemen bozma moralını bazen böle oluyo..ınş guzel our sonuçç

bugun kanda test yaptırdım sonuc pozıtıf :) sımdılık her sey ıyı gıbı ıkı haftasona ulturasona gırıcem kanama devam edıo ıns kotu bısey olmaz :ecrin_bebek: lerı gelır :)

bugun kanda test yaptırdım sonuc pozıtıf :) sımdılık her sey ıyı gıbı ıkı haftasona ulturasona gırıcem kanama devam edıo ıns kotu bısey olmaz :ecrin_bebek: lerı gelır :)

cnm hayırlı olsun bende bugün yaptırdım sonuç 0,77 çıktı pazartesiydi test günüm doktoro ozaman gidecem pozitif olmasını çok istiyordum ama olmadı sana hayırlı olsun

slm azbycv nasilsin canim nasil gidiyor?benim hamileligim cok iyi gidiyor allaha sükür.benede bir hafda oldu türkiyedeydim 1 aylina cok güzel gecdi...
kendine iyi bak güzelim öpüyorum seni

kıslaar benim bekleyiş başladııı başka varmı bekleyen

slm azbycv nasilsin canim nasil gidiyor?benim hamileligim cok iyi gidiyor allaha sükür.benede bir hafda oldu türkiyedeydim 1 aylina cok güzel gecdi...
kendine iyi bak güzelim öpüyorum seni

canım benim bizde iyiyiz bebişlerle birlikte çok şükür.ama heyacan hiç bitmiyor şöyle bir kucağımıza aldığımızı göresek sağlıkla inşallah o zaman derin bir nefes alıcam inşallah.türkiyeye gelmekte sana doping olmuştur.kaç haftalık oldun canım sen şimdi?bende seni öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…