Transferim oldu , artık bekleyiş

bugun kanda test yaptırdım sonuc pozıtıf :) sımdılık her sey ıyı gıbı ıkı haftasona ulturasona gırıcem kanama devam edıo ıns kotu bısey olmaz :ecrin_bebek: lerı gelır :)

çok şükür canım çok sevindim.kanamayı çk kafana takma ama istirahat et biraz yatarak geçir bu günlerini.kanamada yatmak çok önemli.inşallah sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirirsi.

canım benim tedavimde memorialde olmuştu.çok memnun kalmıştım.merkez önerisi istemişsin bende fikir vermek istedim.doktorum hale hanımdı.ama tabi senin kararıninşallah en doğru kararı alırsın ve başarılı bir sonuç alırsın canım

sevgili azbycv anladığım kadarıyla bu konuda en çok okuyan ve bilgili olan sen ve el muallimsiniz. ben o pembe kanamalardan hoşlanmadığım için dr.umu aradım, c.tesi test yaptık transferin 9.günü. değerim pozitif çıkmış 20 imiş dr. biraz düşük 12.gün bir daha yapalım dedi. O pembe kanamalar da neredeyse kesildi bazen 1 damla oluyor bazen o bile olmuyor. Bana 2 tane transfer yapıldı değerim çok mu düşük sabah hem de erken gebelik testleri var ya ondan yaptım, çizgi hala çok silik..Sevineyim mi yoksa umudum kalmadı mı bilmiyourm. Yarın değerim kaç çıkarsa iyi olur sizce? :sinifsinif:

canım 9. gün erken daha bence 12.güne artar.benim doktorum 12.gün 70-80lerde olmalı demişti.şu durumda senin 12.güne kadar 100 e belkide üstüne çıkabilir.ayrıca benim dördüz gebelikti o testlerden bende yaptım 12.gün değerim 356 idi bende bile çok koyu çıkmamıştı onu kafana takma derim

sevgili psikopat peki hiç belirtin oldumu benim transferim cumartesi oldu ama dün akşama adet olacakmışım gibi agrım oldu.. 3 tane transfer edildi

canım 9. gun olarak değerın hıçte umutsuz değıl...........ıdrar testlerını boşver...........ınş 12.gunu artar değerın bekle canım ve bol dua et...........

umudumsun çok teşekkür ederim biraz moral verdin. Aslında gidip şimdi buralarda bir lab.da kan testi vermek istiyoum ama benim kanım zor alınıyor ve her seferinde morarıyor, eşime de soz verdim yarından önce test yaptırmıycam diye bu yüzden ona çaktırmadan yapabilecek bir durumda değilim yani :) Allah'tan hayırlısı diyorum ama çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serpildi. Bi de hiçbi belirtim yok ne göğsüm şişti, ne midem bulandı. Sadece 7.günden sonra regl olacakmışım gibi bir karın ağrısı oldu. Şimdi o da geçti. Gülencim bu belki sana da yanıt olur. Transferden sonra birkaç gün kasık ağrısı oldu, şimdi de ara ara bir sağ bir sol tarafıma ağrı giriyo ama başka hiç bişey yok.

Bir de son soru biz hamilelik başlangıcını nasıl hesaplıyoruz, yine son adet tarihi mi yoksa yumurtalar toplandığı gün mü?

kasık agrısı değil kasık neredeki ben bilmiyorum bakım bikini bölgesinin iki yanı yumurtalıklarda oldu agrım oradan boşluklara ve bele vurdu hissedilmick bişi değildi benim adet öncesi belim agrırı aynı o agrıydı

allah iyilik versin canim insallah allah o günleride gösterir.
sorma ya hemde ne doping oldu cok iyi oldu ya.
ben suan 23 hafdalik oldum 17 hafda sonra allah nasip ederse kucagimizda.
zaman cok cabuk geciyor ya daha sanki dün gibi sizlerle transfer günümün heycanini yasiyordum simdide nerdeyse dogucak.. sen baya agirlasmissinid iki bebisle??

hamilelik son adet tarihine göre hesaplanıyor.ama bizim merkede transferden 14 gün öncesini esas alıyorlar nedense

ben memorial'a gittim dr. nur hanım. Sonuç yarın nasıl çıkacak bilemiyorum ama herşeyimi son derece huzurlu bir şekilde ve güvenerek onlara teslim ettim ve çok da memnun kaldım. Doktorlar, hemşireleri bir yana otoparktaki görevlilere kadar herkes güleryüzlü ve son derece kibardı.

canım 20 bugün için gayet iyi bir değer yaklaşık olarak 2 günde 2 kat artması bekleniyor değerin.ama minimu yüzde 60 lık artış yeterliiçin rahat olsun.

canım çok sevindim senin adına.gerçektende zaman çok çabuk geçiyor.aslında başlangıçta geçmek bilmiyordu ama bu aralar hızlandı.artık bebişlerin hareketini hissedince insan rahatlıyor zamana o kadar takılmıyor:)evet ağırlaştım canım ama inşallah bir sıkıntı olmazsa asıl bundan sonra büyüyeceksin.bebekler daha kilo almaya yeni başlayacaklar dedi.bakalım nasıl olucam artık:)

psikopati ne yaptın canım verdinmi yeni testini.sonuç bellimi?bu arada bende memorialde tedavi görmüştüm ve gerçekten senin gibi bende çok memnun kalmıştım.

evet canim zaten hareketleri yetiyor insana.insallah canim böyle devam eder hamilelin.hakkimizda herseyin hayirlisi canim benim

evet canim zaten hareketleri yetiyor insana.insallah canim böyle devam eder hamilelin.hakkimizda herseyin hayirlisi canim benim

inşallah ikimizinde ve diğer hamilelerinde hamilelikleri güzel geçer.en son ne zaman gittin kontrole.şeker yükleme testin yapıldımı?nasıl çıktı.benimki sınırın üstünde çıktı.doktor birde 100 gram istedi daha cesaret edip gidip yaptıramadım.şeker ihtimali beni korkutuyor.ailemdede var riskli gruptayım zaten.ama korkunun ecele faydası yok.gidip yaptırıcam bu hafta artık.

El muallım canım gıttınmı doktora.kaÇ tane olduĞu bellı oldumu.mınık kalplerının gÜzel atıŞlarını duydunmu yavrularının?

canım evetttttt üç tane mınık kalp atıyodu...................bıaz sok olduk esımle........................zor ama hayırlısı bakalım canım.............sen nasılsın

canım evetttttt üç tane mınık kalp atıyodu...................bıaz sok olduk esımle........................zor ama hayırlısı bakalım canım.............sen nasılsın

CANIM BENİM ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM.ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLÜ ETSİN İNŞALLAH.SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIP KOKULARINI DUYMAYI NASİP ETSİN.İŞİN ZOR AMA ÇOK GÜZEL VE SAVEPLI.İNŞALLAH SIKINTISIZ ATLATIRSIN KAVUŞURSUN YAVRULARINAa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…