bugun kanda test yaptırdım sonuc pozıtıf :) sımdılık her sey ıyı gıbı ıkı haftasona ulturasona gırıcem kanama devam edıo ıns kotu bısey olmaz :ecrin_bebek: lerı gelır :)
ben burası oturduğum yere yakın diye tercih ettim bide doktoru istanbul tüp bebekten geliyor şans herhalde yaa bütün işlemler için nerdeyse 8000 tl harcadım şimdiye kadar şimdi yeniden para biriktirip iyi bir yerde yaptırıcam((((
sevgili azbycv anladığım kadarıyla bu konuda en çok okuyan ve bilgili olan sen ve el muallimsiniz. ben o pembe kanamalardan hoşlanmadığım için dr.umu aradım, c.tesi test yaptık transferin 9.günü. değerim pozitif çıkmış 20 imiş dr. biraz düşük 12.gün bir daha yapalım dedi. O pembe kanamalar da neredeyse kesildi bazen 1 damla oluyor bazen o bile olmuyor. Bana 2 tane transfer yapıldı değerim çok mu düşük sabah hem de erken gebelik testleri var ya ondan yaptım, çizgi hala çok silik..Sevineyim mi yoksa umudum kalmadı mı bilmiyourm. Yarın değerim kaç çıkarsa iyi olur sizce? :sinifsinif:
canım benim bizde iyiyiz bebişlerle birlikte çok şükür.ama heyacan hiç bitmiyor şöyle bir kucağımıza aldığımızı göresek sağlıkla inşallah o zaman derin bir nefes alıcam inşallah.türkiyeye gelmekte sana doping olmuştur.kaç haftalık oldun canım sen şimdi?bende seni öpüyorum
umudumsun çok teşekkür ederim biraz moral verdin. Aslında gidip şimdi buralarda bir lab.da kan testi vermek istiyoum ama benim kanım zor alınıyor ve her seferinde morarıyor, eşime de soz verdim yarından önce test yaptırmıycam diye bu yüzden ona çaktırmadan yapabilecek bir durumda değilim yani :) Allah'tan hayırlısı diyorum ama çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serpildi. Bi de hiçbi belirtim yok ne göğsüm şişti, ne midem bulandı. Sadece 7.günden sonra regl olacakmışım gibi bir karın ağrısı oldu. Şimdi o da geçti. Gülencim bu belki sana da yanıt olur. Transferden sonra birkaç gün kasık ağrısı oldu, şimdi de ara ara bir sağ bir sol tarafıma ağrı giriyo ama başka hiç bişey yok.
Bir de son soru biz hamilelik başlangıcını nasıl hesaplıyoruz, yine son adet tarihi mi yoksa yumurtalar toplandığı gün mü?
umudumsun çok teşekkür ederim biraz moral verdin. Aslında gidip şimdi buralarda bir lab.da kan testi vermek istiyoum ama benim kanım zor alınıyor ve her seferinde morarıyor, eşime de soz verdim yarından önce test yaptırmıycam diye bu yüzden ona çaktırmadan yapabilecek bir durumda değilim yani :) Allah'tan hayırlısı diyorum ama çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serpildi. Bi de hiçbi belirtim yok ne göğsüm şişti, ne midem bulandı. Sadece 7.günden sonra regl olacakmışım gibi bir karın ağrısı oldu. Şimdi o da geçti. Gülencim bu belki sana da yanıt olur. Transferden sonra birkaç gün kasık ağrısı oldu, şimdi de ara ara bir sağ bir sol tarafıma ağrı giriyo ama başka hiç bişey yok.
Bir de son soru biz hamilelik başlangıcını nasıl hesaplıyoruz, yine son adet tarihi mi yoksa yumurtalar toplandığı gün mü?[/QUOTE
ben de sabredemeyip 7. gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 10. günde yaptım çok silik çıkmıştı:) felaket sabırsızdım. çok istedim kan testi yaptırmayı ama iğneye zaten alerjim var bekledim 12. günü. benim doktorum test sonucu 100 ün üzerinde çıkarsa sorunsuz geçiyor demişti. ama 20 de olsa pozitif ondan sonra iki günde bi toplam üç kez test yapıyorlar her seferinde iki katına çıkması gerekiyor. allah hayırlısını nasip etsin canım. he bu arada benim hala hiç belirtim yok 12 haftalık gebeyim:) böyle şeyleri boşuna sıkıntı etme kendine. hamileliğide son reglinin ilk gününden hesaplıyorlar. zaten ultrason kontrolünde çocuğun boyu kilosu vs bakılıp net kaç günlük söylüyorlar. yarın mutlu haberini bekliyoruz inşallah.:CüvCüv:
sevgili azbycv anladığım kadarıyla bu konuda en çok okuyan ve bilgili olan sen ve el muallimsiniz. ben o pembe kanamalardan hoşlanmadığım için dr.umu aradım, c.tesi test yaptık transferin 9.günü. değerim pozitif çıkmış 20 imiş dr. biraz düşük 12.gün bir daha yapalım dedi. O pembe kanamalar da neredeyse kesildi bazen 1 damla oluyor bazen o bile olmuyor. Bana 2 tane transfer yapıldı değerim çok mu düşük sabah hem de erken gebelik testleri var ya ondan yaptım, çizgi hala çok silik..Sevineyim mi yoksa umudum kalmadı mı bilmiyourm. Yarın değerim kaç çıkarsa iyi olur sizce? :sinifsinif:
allah iyilik versin canim insallah allah o günleride gösterir.
sorma ya hemde ne doping oldu cok iyi oldu ya.
ben suan 23 hafdalik oldum 17 hafda sonra allah nasip ederse kucagimizda.
zaman cok cabuk geciyor ya daha sanki dün gibi sizlerle transfer günümün heycanini yasiyordum simdide nerdeyse dogucak.. sen baya agirlasmissinid iki bebisle??
canım çok sevindim senin adına.gerçektende zaman çok çabuk geçiyor.aslında başlangıçta geçmek bilmiyordu ama bu aralar hızlandı.artık bebişlerin hareketini hissedince insan rahatlıyor zamana o kadar takılmıyor:)evet ağırlaştım canım ama inşallah bir sıkıntı olmazsa asıl bundan sonra büyüyeceksin.bebekler daha kilo almaya yeni başlayacaklar dedi.bakalım nasıl olucam artık:)
evet canim zaten hareketleri yetiyor insana.insallah canim böyle devam eder hamilelin.hakkimizda herseyin hayirlisi canim benim
canım evetttttt üç tane mınık kalp atıyodu...................bıaz sok olduk esımle........................zor ama hayırlısı bakalım canım.............sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?