transferimin 10.gunu.hcg degerim 7

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Olmamis dimi kizlar.yukselmez 2gunde.cok uzgunum.bu benm 4.denememdi

Bu arada diğer denemelerinde gebe kalmış mıydın hiç canım? Ve neredelerde deneme yaptın?
Hic gebelik olmadi bende bikere bile pozitifi goremedim.nerdeyse 7senedir ugrasiyorum.kismet olmuyo.
2asilama 1tupbebek umuttup merkezinde yaptirdim.
2.yi bahcecide
3.yu ve 4.yu istanbul tupbebek merkezinde yaptirdim.
Bizde embriyolar olusmuyodu.
Bu son yaptirdigimizda ilk defa embriyom olmustu hemde 1.kalite.ama yinede olmadi.ne yapicami sasirdim

Denemeye devam tabiki. İnsan üreyebilen canlıdır , eninde sonunda olur inşallah.

Canım Yapacağımız bir şey yok elbette, dua edip Allah tan vermesini bekleyeceğiz...siz de sorun neydi canım?

Canım Yapacağımız bir şey yok elbette, dua edip Allah tan vermesini bekleyeceğiz...siz de sorun neydi canım?
Bizde sorun yumurtalarda.yumurtlama olmuyo kendiliginden.ilaclarla takip edilirse oluyo.tedavi asamasindada kaliteli olmuyo embriyolar.
Sizde sorun ne peki.hic tup yaptirdinmi

Bizde sorun yumurtalarda.yumurtlama olmuyo kendiliginden.ilaclarla takip edilirse oluyo.tedavi asamasindada kaliteli olmuyo embriyolar.
Sizde sorun ne peki.hic tup yaptirdinmi
Canım bizde sorun pco evet 2 kez tüp bebek yaptırdık 2. De tuttu fakat 10 haftalıkken 30 Haziran da kalbi durduğundan alındı maalesef;( şimdi 3 . İçin Ocak ayını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…