Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz bitmiş değil bence. Moralini yüksek tut canımOlmamis dimi kizlar.yukselmez 2gunde.cok uzgunum.bu benm 4.denememdi
Bence bitti buraya kadarmisHenüz bitmiş değil bence. Moralini yüksek tut canımdaha iki günün var önünde inş hadi inş
Canım ikinci test sonucun ne oldu merak ettim?Bence bitti buraya kadarmis![]()
Canm adet oldum.gerek kalmadi teste.tesekr ederim dusunup sordugunuz icinCanım ikinci test sonucun ne oldu merak ettim?
Ne diyelim , tatlımCanm adet oldum.gerek kalmadi teste.tesekr ederim dusunup sordugunuz icin
Bu arada diğer denemelerinde gebe kalmış mıydın hiç canım? Ve neredelerde deneme yaptın?Canm adet oldum.gerek kalmadi teste.tesekr ederim dusunup sordugunuz icin
Hic gebelik olmadi bende bikere bile pozitifi goremedim.nerdeyse 7senedir ugrasiyorum.kismet olmuyo.Bu arada diğer denemelerinde gebe kalmış mıydın hiç canım? Ve neredelerde deneme yaptın?
Denemeye devam tabiki. İnsan üreyebilen canlıdır , eninde sonunda olur inşallah.Hic gebelik olmadi bende bikere bile pozitifi goremedim.nerdeyse 7senedir ugrasiyorum.kismet olmuyo.
2asilama 1tupbebek umuttup merkezinde yaptirdim.
2.yi bahcecide
3.yu ve 4.yu istanbul tupbebek merkezinde yaptirdim.
Bizde embriyolar olusmuyodu.
Bu son yaptirdigimizda ilk defa embriyom olmustu hemde 1.kalite.ama yinede olmadi.ne yapicami sasirdim![]()
Canım Yapacağımız bir şey yok elbette, dua edip Allah tan vermesini bekleyeceğiz...siz de sorun neydi canım?Hic gebelik olmadi bende bikere bile pozitifi goremedim.nerdeyse 7senedir ugrasiyorum.kismet olmuyo.
2asilama 1tupbebek umuttup merkezinde yaptirdim.
2.yi bahcecide
3.yu ve 4.yu istanbul tupbebek merkezinde yaptirdim.
Bizde embriyolar olusmuyodu.
Bu son yaptirdigimizda ilk defa embriyom olmustu hemde 1.kalite.ama yinede olmadi.ne yapicami sasirdim![]()
Amin canm insallahDenemeye devam tabiki. İnsan üreyebilen canlıdır , eninde sonunda olur inşallah.
Bizde sorun yumurtalarda.yumurtlama olmuyo kendiliginden.ilaclarla takip edilirse oluyo.tedavi asamasindada kaliteli olmuyo embriyolar.Canım Yapacağımız bir şey yok elbette, dua edip Allah tan vermesini bekleyeceğiz...siz de sorun neydi canım?
Canım bizde sorun pcoBizde sorun yumurtalarda.yumurtlama olmuyo kendiliginden.ilaclarla takip edilirse oluyo.tedavi asamasindada kaliteli olmuyo embriyolar.
Sizde sorun ne peki.hic tup yaptirdinmi