Transferimin 12.gn Deerim 260 Hamileyim

iremecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
96
2
86
İstanbul
Kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldım pozitif 12.gün değerim 260 çıktı çok mutlu acaba ikiz mi diye düşünüyorum allaha çok şükür benim yüzüm güldü darısı tüm isteyenlerin başına :dance::teytey::dance:

ayyy cnm çok mutlu oldum kendi sevindiğim günler geldi aklım açok güzel bir duygu benim 11.günü 145 çıkmıştı aslında tek gebelik gibiydi fakat ikizdi ..allah tamamına erdirsin iş bundan sonra başlıyor cnm çok dikkatli olmak zorundasın belki benim başıma gelenlkeri duyömuşundur...

:teytey::teytey:gözün aydın canıııııııııııım...Allah tamamına erdirsin.:teytey::teytey:

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün bencede ikiz oh ohhhhhhhhh ikizler yolda desene hayırlı olsun canımmm darısı bizlerin basına inş............

yaşasınnnnnnnnnn...bir hamiş daha....çok sevindim canım.....allah tamamını erdirsin...kucağına almayı nasip etsin...olur mu olur ikiz...bir avazda bir kız/bir oğlan oluverir işte...pek de güzel olur çok da güzel olur...hepimize bu sıcaklarda allah yardım etsin valla...

hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun çok heyecanlıyım kızlar ya kendimi çok değişik hissediyorum ama sakinim :))))
allah hepimizin bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

tebrik ederim hayatım...Allah tamamına erdirsin...Dilerim mutlulukların daim olur...

çok çok sevindim bende tebrik etmek istedim.. ikiz bebeklerdir inşallah..çok süper bir mutluluk..sevgiyle kal..

canım tebrikler....allah sağlıcakala kucağınada almayı nasip etsin inşallah....darsısıda bizim başımıza inşallah...uzun zamandırda hamiş heberleri durmuştu....:dance:

gözün aydın canım mutluluğun daim olsun allah tamamınada erdirsin darısı bizimde başımıza

senin belirtilerin nelerdi canım benim bugün 9. günü ve çok az kan geliyor peçeteye sancılarımda bugün daha çok arttı

tebrikler iremecem hamişliğin hayırlı olur bebişlerini sorunsuz kucağına alırsın inşallah canım, darısı başımıza.

Canım çooooooooook tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım.

Tebrik ederim Allah tamamına erdırsın hayırlısıysa bızede nasıp eder ınsallah. nekadar zamandır bebiş için ugraşıyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…