Transferimin 12.gn Deerim 260 Hamileyim

gözün Aydinnnnnnnnnnn Dairis Bizlere Inşallah
Hangi Hastanede Edavi Görmüştün Cnm

Ayyyyyyyyy Super Yaaaaaaaaaaaa Tebrik Ederim Canimmmmmm
Sizler Bize Umut Oluyorsunuzz
Cok Sevindim Valla
Darisi Basimiza Insallah Bakalim Bizde Ne Olcak :)

çok sevindim allahım sana bağışlasın tebrikler darısı bütün evlat hasretiyle yananların başına

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza.canım şimdi senden başka tahlil yapmanı istediler mi tekrardan gün aşırı?aslında bu konuyu merak ediyorum ilk tahlilde böyle 200 lerde sonuç çıknca tekrardan tahlil istiyorlarmı

kızlar evde misafir var mesajlara yeni bakabildim hepinize yazdıklarınız için çok teşekkür ederim allah sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah:)
ben 10 senelik evliyim 5 senedir bebek istiyorduk sebebi bilinmeyen infertilite ile mücadele veriyorduk bu ilk tüp bebek denemesiydi daha önce 2 aşılama yaptırmıştık olmadı bu zamana kısmetmiş
şimdi sırada 14.gün testi var c.tesi yine tahlil yaptırıcam biliyorsunuz değeri 2 ye katlaması lazım
darısı tüm isteyenlerin başına allah hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
cennet kokusundan mahrum bırakmasın inşallahhhh
öpüyorum hepinizi
sevgilerrr

ayyyyyyyyyyyyyyy cok sevındım ya bayılıyorum hamıs haberlerıne gozun aydın hayırlı olsun canım bıze de dua et olur mu???????????:1hug::teytey::teytey:

hayırlısı olsun iremcem inşallah sağlıkla bebişlerine kavuşursun.

canım çok tbr ederim allah analı babalı büyütsün ne olur bizim içinde dua et hayırlı bir evlat olur inşallah..

tebrikleeeeeerrrrrrr
hayırlı olsun iremecem Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. yumurta toplatma arifesinde bana da moral oldu, bizimde nedeni belirlenemeyen infertilite ve ilk micro Allah'ım bizlerede nasip eder bu sevinci inşallah.
halaya ben de katılayım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:Çok sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ve inşallah ikizlerdir. Bizim içinde dua et ne olur

:sm_cool: maşallahhh canım benim gözün aydın, çokkkk sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere hamişler bol duaya ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…