Kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldım pozitif 12.gün değerim 260 çıktı çok mutlu acaba ikiz mi diye düşünüyorum allaha çok şükür benim yüzüm güldü darısı tüm isteyenlerin başına :dance::teytey::dance:
Kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldım pozitif 12.gün değerim 260 çıktı çok mutlu acaba ikiz mi diye düşünüyorum allaha çok şükür benim yüzüm güldü darısı tüm isteyenlerin başına :dance::teytey::dance:
Ya cnm bişey sorucam seninki kaçıncı tüp bebek denmende gebe kaldın bide sizin sorun neydi nerde yaptırdın hemen cvp yaz ne olurrrrrr:1hug:
Canım benim ilk tüp bebek denememdi, sorun da sebebi bilinmeyen infertiliteydi ve memorial de yaptırdım
darısı başınıza inşallah
Arkadaşım çok sevindim tebrikler ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAAHHHHHHHHH
Benimde 2.denemem bugün transferimin 7.günü ve ben turp gibiyim hiç bir belirtide yaşamıyorum
arkadaşlar hamile olanlarrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bilgi verin .olsa belli olurmuydu.çoğu kişi kasık ağrılarından falan bahsediyor ben çok ümitsizleniyorum
ilk 5 gün karnım çok şişti ve aşırı uyku ve halsizlik vardı dünden beri çok iyiyim.
acaba vardı da kaybettim mi
bana yardımcı olun dua edin ne olur çok korkuyorum ve korkularımla 12.gün karşılaşmak istemiyorum
rabbim hepimize bu mucizeyi tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?