• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 3.günü dua edin arkadaşlar...

kızlar dayanamayıp idrar tahlili yapan varmı sonuç ne çıktı bugün benim transferin 6 günü dayanamayıp yarın tahlil yapmayı düşünüyorum çıkarmı acaba deneyen varmı ?

seninle aynı gün transfer olmuşuz canım.Benimde bugün 6.günüm.29 mart kanda hcg günü ama ben öncesinde idrar tahlili yaparım heralde mesela yarın sabah:)Bu arada sende belirti varmı?bende pek belirti denecek bişey yok ama hayırlısı canım hepimiz adına

göğüslerim hassas sadece başka bi belirti yok :( inşl çabalarımız boşa çıkmaz dualarımız kabul olur hepimizin naptın yaptınmı test ben henüz yapmadım bi kaç gün daha sabretmeye çalışıyorum

ben yaptım nurcum sabah bişey çıkmayacağını biliyodum ama testi yaptıktan epey bir süre sonra yani 1 saat falan 2.çizgi vardı ama zaten yarım saatten sonraki çıkan sonuçları değerlendirmeye almayın diyolar.Yani 7.gün idrar testi sonucu negatif.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

canım hakkında hayırlısı olsun kesinlikle idrar testine inanma kan testi kesin sonuc inş. güzel haberlerini alıcaz..

canım hakkında hayırlısı olsun kesinlikle idrar testine inanma kan testi kesin sonuc inş. güzel haberlerini alıcaz..

Allah razı olsun canım rabbim seninde o ikiz şekerlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Dualarınıza ihtiyacım var canım

hazan banada yapma test daha çıkmaz dedi eczacı o yüzden umudunu yitirme cnm sabredip dua edicez biliyorum bir gün dualarımız kabul olucak kaç embriyo kondu sana ?

kızlar,
nevrosky ve hazanx i merak ediyorum , nevrosky nin sonucu dün çıkmış olmalı, kaçırdım mı ???
hazanx , be dün 13. günüm ve pozitif sonuç aldım kan testinde, ama öğleden sonra evde duran prediktör boşa gitmesin diye bi bakiyim dedim sonuç negatif !!!! nassı yani olduk, kan pozitif idrar negatif, tabii ki kan testine baktı doktorum, demem odur ki erkenden yapıp negatifi görüp boşuna moralinizi bozmayın biz tüp bebek bekleyenlerin değeri sanırım biraz daha sonra yükselmeye başlıyor. bboşuna mi kan testi için 12. günü bekle diyor bu doktorlar, kan değeri bile 10. günden itibaren yükselmeye başlıyormus dolayısı ile ben artık hiç güvenmiyorum o idrar testlerine kızlar.

umarım sonuçlarınız TAŞ gibi pozitif çıkar, hepinize allah güç versin bebişlerle doldursun kucağınızı .

kızlar,
nevrosky ve hazanx i merak ediyorum , nevrosky nin sonucu dün çıkmış olmalı, kaçırdım mı ???
hazanx , be dün 13. günüm ve pozitif sonuç aldım kan testinde, ama öğleden sonra evde duran prediktör boşa gitmesin diye bi bakiyim dedim sonuç negatif !!!! nassı yani olduk, kan pozitif idrar negatif, tabii ki kan testine baktı doktorum, demem odur ki erkenden yapıp negatifi görüp boşuna moralinizi bozmayın biz tüp bebek bekleyenlerin değeri sanırım biraz daha sonra yükselmeye başlıyor. bboşuna mi kan testi için 12. günü bekle diyor bu doktorlar, kan değeri bile 10. günden itibaren yükselmeye başlıyormus dolayısı ile ben artık hiç güvenmiyorum o idrar testlerine kızlar.

umarım sonuçlarınız TAŞ gibi pozitif çıkar, hepinize allah güç versin bebişlerle doldursun kucağınızı .

canım benim biri tarafından merak edilmek ne kadar güzel çok teşekkür ederim sana.nevrodan benimde haberim yok bende çok merak ediyorum.Ben se beklemediyim canım bugün 8.günüm sabahta test yaptım silik çizgi çıktı ama kendimi ne olumluya ne de olumsuza çok fazla kaptırmak istemiyorum.Cumartesi günü kanda baktırıcam ama inş.daha fazla dayanamıcam galiba.Rabbim yavrunu sana bağışlasın,güzel günlerini gör inş. güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim dua et olurmu:Saruboceq:

ediyorum hem de kimsenin adını bilmeden ama şu erken test meselesini tekralrma artık lütfen sinirlerini bozuyoo bak :1no2:

hazan seninle aynı zaman transferimiz oldu ama ben ptesi yaptırıcam kanda tahlili sen neden erken yaptırıyorsun drunun verdiği tarih değil mi bu

dayanamayıp az önce test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu acaba gerçekten yokmu bugün transferimin 9 günü :(

kızlaaarrrrrrr
diyorum ki size 13. gün yani, kan testinin oldugu gün idrar testim negatif çıktı, yani o idrar testine çok da güvenip moralinizi bozmayın elif23 ve penses de önce yaptırıp negatif almışlardı ama şimdi 2 si de hamile... doktoruma sordum tüp bebklilerde genelde beta hcg hormonu kana 9.10. günlerden itibaren karışmaya başlıyor , bir vücutta önce kana sonra idrara karışır dedi. yani 10. günden evvel idrar şansımız çok düşük....bak güzelim sen 9. güne gelmişşin 2-3 gün daha sık dişini ne olur !

kızlaaarrrrrrr
diyorum ki size 13. gün yani, kan testinin oldugu gün idrar testim negatif çıktı, yani o idrar testine çok da güvenip moralinizi bozmayın elif23 ve penses de önce yaptırıp negatif almışlardı ama şimdi 2 si de hamile... doktoruma sordum tüp bebklilerde genelde beta hcg hormonu kana 9.10. günlerden itibaren karışmaya başlıyor , bir vücutta önce kana sonra idrara karışır dedi. yani 10. günden evvel idrar şansımız çok düşük....bak güzelim sen 9. güne gelmişşin 2-3 gün daha sık dişini ne olur !

çok tşk ederim biraz moral oldun inşl cnm dediğin gibidir allah dualarımızı kabul eder hepimizin inşl :Saruboceq:

arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırsınız. moralinizi yüksek tutun. idrar testlerinede güvenmeyin.sabretmek zor ama negatif görüncede moraliniz bozuluyor. bebişleriniz etkilenmesin siz mutlu olunki onlarda mutlu olsunlar.bu arada nevrosky hamilee..

Back
X