çok teşekkür ederim kızlar bende çok sevindim inanın doktor salı günü testi tekrarlıcaz dedi değerim azmı ki sizce?
degerın super cnm cogul bıle olabılır gebelıgınnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim kızlar bende çok sevindim inanın doktor salı günü testi tekrarlıcaz dedi değerim azmı ki sizce?
merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????
merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????
çok teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.bu duyguyu test günü bekleyen arkadaşlar inş.hayırlı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz.Dua ile...
hazan cnm bende tahlil sonucumu aldım veeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
çok güsel yaaaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun..inş sonuna kadar böle gider..darısı başımızaaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hazan cnm bende tahlil sonucumu aldım veeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canım amin inş.darısı tez zamanda sizlerinde başına.Yok canım ya ben pek bişey hissetmedim sadece bel ve bacak ağrılarım vardı ve hep olumlu düşündüm bence bu çok önemli tarnsferden sonraki dakikadan itibaren sanki hamileymişim gibi hissedip ona göre dua ettim.Rabbim hepimizin muradını versin inşaaaalllaaaahhhhh...öncelikle hayırlı uğurlu olsunnnnnn.... darısı başımıza... kendinde değişik belirtiler hissetmişmiydin peki?