Transferimin 8. Günü erken gebelik testi sonucu, sizce gebelik varmı ?

Merhaba 3. Gün embriyosu 8. Günümdeyim dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik çizgide hemen belirdi bir dakika içinde filan sizce varmı.
Ben gördüm ️ inşallah test sıkıntılı değildir kanda da pozitifi görürsünüz.

Ayyyy hayırlı olsuuuun belirtilerin var mıydııııı benimde 4. Günümde
Tesekkur ederim.Lekelenmem oldu 2 gun once filan ama hemsirem kullandigim fitilden kaynakli dedi baska hic birsey olmadi tutmadigini dusunuyordum acikcadu bilmiyorum Rabbim nasip etsin insallah cumlemize

Tesekkur ederim.Lekelenmem oldu 2 gun once filan ama hemsirem kullandigim fitilden kaynakli dedi baska hic birsey olmadi tutmadigini dusunuyordum acikcadu bilmiyorum Rabbim nasip etsin insallah cumlemize
Lekelenme tam olarak rengi nasıldı benimde 6. Gün lekelenmem oldu açık pembe idi yerleşme kanaması olduğunu anlayıp direk kan verdim pozıtıf ı gördüm

Birde göğüsi agri var hala ama oyle hamilelikte dedikleri gibi uclarda degil adet olmadan once olur ya yanlardan filan o sekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…