Canim Seninkide Blastosist Transverimiydi Eger Oyleyse Dis Gebelik Ihtimali Cok Dusuk Birde Durumun Benimkine Cok Benziyor Sadece Degerlerin Benimkinden Cok Iyi Benim 5 Gun Surdu Kanamam 2 Gun Fazlalasti Ama 1 Pedi Doldurmaz Bu Normal Gebelik Bak Diyorum Sana
kızlar günaydın, kusura bakmayın dün akşam yazamadım. tahlil sonucu 8 gibi geldi. 14. gün bhcg 88. ama sevinemedik. amerikanın bütün doktorlarına göre %100 dış gebelik benimkisi. kendi doktoruma göre ise %99 dış, %1 iç gebelik. Ya da her ikisi birden. bu kadar düzgün artması kafa karıştırıyor, yinede 14.gün için düşük bir değermiş. diğer yandan benim rahim çok ince ve kanamam olduğundan hamilesin diyemiyor. 2 gün daha kal hastanede dedi ben istemedim. evde yatarım daha iyi dedim. çarşamba sabah bi daha test yaptırıcam, perşembe de doktora gidicem. değer gene 2 katı yükselirse tekrar ultrason ile bakacak. rahim birazcık bile kalınlaşsa yeter ama 150-160 gibi bir değere gene çok inceyse o zaman bir iğne yapacak ve dış gebeliğim bitecek. akşam moralim çok bozuldu. eve gelince hemen yattım uyudum. yazamadım size.
haklısın nestlecim de benim kendi doktorum, yani Yılmaz bey olmasa zaten şimdiye iğneyi yemiştim. bu zamana kadar bekleyelim görelim diyen o. Dediği şu "Eğer sana sen hamile değilsin dersem bugüne kadar edindiğim tüm tecrübelerden ve doktorluğumdan şüphe ederim". ne yazıkki dış gebelik riski çok yüksek ve 3 tercih var: 1) iğne (bir tür kanser ilacı) embriyoyu neredeyse hemen yok ediyor 2) laparoskopi: normal gebelik varsa narkoz bebeğe zarar verebilir. 3) bekle gör: değerler normal yükselir ve rahim kalınlaşırsa gebelik normal, değerler düşerse vücut dış gebeliği kendi yok ediyor, ya da sonunda iç kanama.
herşey 4-5 gün içinde kesinleşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?