pelly cim hergün gelişmelerini takip ediyorum
burada çok güçlü bir bağ var hiç tanışmasak da hepimiz benzer kaderleri yaşıyoruz ve arada gönül bağı oluşuyor zaten normal yolla çocuk sahibi olanlar anlayamaz bizi
ben inanıyorum ki tüm çektiklerine rağmen sonunda yüzün gülece
dualarımız seninle herşey olacağına varıyor bebişine güven ve olumlu düşünmeye çalış
bu arada nestle cim sende sitenin moral müdürüsün maşallah :)
allah senden razı olsun herkese yetişiyorsun valla :)
doktorumla telefonda konuştuk. o hala dış gebelik kesin ama ayrıca rahim içi gebelik de olabilir diyor (heterotopik gebelik) yarın daha gelişmiş bir ultrason ile bakacak. normalde bugün de gidebilirdim ama sanırım rahmime son bir şans vermek istiyor.
doktorumla telefonda konuştuk. o hala dış gebelik kesin ama ayrıca rahim içi gebelik de olabilir diyor (heterotopik gebelik) yarın daha gelişmiş bir ultrason ile bakacak. normalde bugün de gidebilirdim ama sanırım rahmime son bir şans vermek istiyor.
kocam almanya'da. yarın akşamüstü dönecek. doğrudan doktora gelecek. başka doktora gitmek istemiyorum, Yılmaz bey'e çok güvenim var. konu para da değil çünkü bana her zaman yardımcı oldu, asla maddi düşünmeyen bir doktor. bana da hep dürüst davrandı. herşeyi konuşuyoruz, neyi niçin yaptığımızı uzun uzun anlatır. bu teşhisi koymak onun için de kolay değil. bu bebeğin tutacağından çok emindi ve benim kadar üzüldü. babalar gününde bile hastanede yanımdaydı. ufacık bir şansım var ve onu sonunda kadar korumaya çalışıyor. dünden beri beni 3 kere aradı, nasıl olduğumu sordu. şimdi böyle bir doktorum varken başkasına gitmek içimden gelmiyor.
doktorum 39 yaşında. amerikanda danıştığı, kendisinden daha deneyimli ve yaşlı olan doktorlar hemen iğne vurulsun, bekleme boşuna dediler. ama o beklemeye karar verdi. benim de kararımla tabi. yoksa her an iç kanama geçirebilirim. hayatım şu an pause'da. bu bhcg sonuçlarına sevinememek o kadar kötü ki. içimde gelişen bir bebek var. dış da olsa iç de olsa o benim bebeğim ve onu belki de kendi isteğimle kaybetmek zorundayım. çok üzgünüm kızlar..
PELYY cim başlık açmışsın inşaallah oraya tecrübelerini aktarır arkadaşlar....yarın mı gidişat belli olacak....gükümser gibi olabilir belki...onunda kanaması vardı. senin 18. gün 300 lere çıkarsa değerin tamamdır di mi?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?