- 15 Kasım 2023
- 757
- 403
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Her iki ihtimale de hazırladım kendimi, bakalım hayırlısı olsun inşallahDr öyle diyorsa vardır bir bildiği tabi sen kendini herşeye hazırla ama umudunu da kaybetme hayat mucizelerle dolu . Belli mi olur tıp tarihinde okuruz seni
İnşallahHer iki ihtimale de hazırladım kendimi, bakalım hayırlısı olsun inşallah
Senin kaç embriyon kaldıHer iki ihtimale de hazırladım kendimi, bakalım hayırlısı olsun inşallah
6 tane kaldıSenin kaç embriyon kaldı
Onu doktora bir sor bence. Diğerleri 5aa mıydı?Bide benim içimde ki soru işaretlerinden biri Dr neden daha kaliteli embriyom varken bc kalite emriyo transfer ettirdi
3. Gün aa 1 tane diğerleri ab ac ba bb bc benim şuan 7 tane kaldı 3 tane çözündü 1 i transfere uygundu diğer ikisi tekrar dondurulmaya uygun görülmedi imha edildiOnu doktora bir sor bence. Diğerleri 5aa mıydı?
Soracağım3. Gün aa 1 tane diğerleri ab ac ba bb bc benim şuan 7 tane kaldı 3 tane çözündü 1 i transfere uygundu diğer ikisi tekrar dondurulmaya uygun görülmedi imha edildi
Takibe göre netleşir. Bir şey söylemek için şuan erken benceKızlar merhaba 8. Gün beta 154 çıkmıştı 10. Gun 220 cok düşük degil mi
Bugün tekrar kan vereceğim bakalımTakibe göre netleşir. Bir şey söylemek için şuan erken bence
Günaydın beta artarken düşük yapamazsın dış gebelik gibi duruyor benimde doktordan geldiğim gün kanamam başladı doktora git hemen. Telaşlanma ama iç kanama olsa agrıdan yuruyemezsin. Allah yardımcın olsun bizi haberdar etKızlar benim kanamam başladı. Adet kanaması mı bu acaba? Beta 1600’lerdeyken adet olunur mu??
Kızlar benim kanamam başladı. Adet kanaması mı bu acaba? Beta 1600’lerdeyken adet olunur mu??
Şimdi geldim, birazdan gireceğim.Canım nasılsın gitnmi doktora ?
İyi misin peki canım devam ediyor mu kanaman. Mesajları okuyunca endişelendim senin için inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci dualarım seninleŞimdi geldim, birazdan gireceğim.
Kalbim dualarım seninleŞimdi geldim, birazdan gireceğim.
Şimdi geldim, birazdan gireceğim.
Senden güzel haberler bekliyoruz.Sağ olun kızlar. Şuanlık normal adet kanaması var. Adet sancısı gibi ağrılar. Birazdan bakacak doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?