Transferin 10. Günü Beta Hcg

Insallah normal bir gebeliktir duzgun ilerler bundan sonra ya

canım ben de dış gebelik geçirdim benimki 4200 e kadar en başından beri düzenli arttı. Seninki önce az sonra düzene girmiş gibi tabiki hala ihtimal var dış gebelik için ama normal gebelik olabilir seninki.

canım ben de dış gebelik geçirdim benimki 4200 e kadar en başından beri düzenli arttı. Seninki önce az sonra düzene girmiş gibi tabiki hala ihtimal var dış gebelik için ama normal gebelik olabilir seninki.
Canım seninki hep 2 katı olarak mı arttı? 4200 sonrası nasıl bir tedavi uyguladı doktorun?

Canım seninki hep 2 katı olarak mı arttı? 4200 sonrası nasıl bir tedavi uyguladı doktorun?
Evet canım çok düzenli arttı 4200 le kese kontrolune gittim ve şok kese yok tabi hemen ertesi günüde kan verdim 5600 filan oldu sonra zaten iyice bakınca sol tüpümde gördüler bebeği hatta kalp atışları oluşmuştu bu binde hatta milyonda bir olabilecek bir şeymiş tabi. Bana doktorum iğne dedi ama annemle ben ameliyat istedik açıkçası dktır dedi ki iğneyle düşme ihtimali yüzde 80 ama tabiki risk var ve her gün kan aldırıp baktıracaksınız bit ağrınız olursa çok dikkatli olacaksınız hemen acile geleceksiniz ta ki sıfırlanana kadar bu da 2 hafta 1 ay sürer. Ben böyle bir gerginliğe girmek istemedim birde bana 4 5 ay yapamayız tüp bebek dedi yok efendim vitamin depoları bile etkileniyor falan filan annemde iç kanama ihtimalinden çok korktu betamda az değildi çünkü zaten doğal yolla hamile kalmam imkansız varsın sol tüpümde gitsin dedim. Ameliyatımı oldum ertesi gün evime gittim 3 gün sonra normal hayatıma döndüm. Şuan gebeyim Rabbime şükğrler olsun yani korkma yaşarken büyük bir travmaydı ama ben çok olgunlukla karşıladım rabbimde mülakatını verdi inşallah sen de korkma. İnsallah normal gebeliktir bunlar hep teoride kalır.

İnşallah canım çok geçmiş olsun. Peki işlemden sonra ne kadar bekledin? Ne kadar süre sonra gebe kaldın? Yine tüp bebekle mi gebe kaldın?

İnşallah canım çok geçmiş olsun. Peki işlemden sonra ne kadar bekledin? Ne kadar süre sonra gebe kaldın? Yine tüp bebekle mi gebe kaldın?
Tabi tüp bebek . Operasyondan bir ay sonra adet oldum sonraki adetimde gelebileceğimi söyledi doktor ben o ay müsait değildim diğer ay gittim yani kendi isteğimle 3 ay bekledim

Özel olmayacaksa sizin tüp bbk yaptırma nedeniniz nedir ?
30 yaşıma yeni girdim, eşim 32 yaşında. 1,5 yıl denedik olmadı. Eşimde ve bende bir problem yok. Doğal yolla gebe kalabilirsin diyordu tüm doktorlar. İlk altı ay denedik sonraki 5 ay her ay çatlatma iğnesi oldum, yumurtlama takip etti doktor. Yumurtlama oluyor çatlama oluyor hiçbir problem yok. İlişkilere hep devam ettik. Hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. 2024 Ekim ayında aşılama oldum. O da tutmadı. Aşılamadan sonra da 6 ay daha devam ettik denemeye. Ovülasyon testlerinde de yumurtlamayı hep görüyordum değerlendiriyorduk sonuç hep negatifti. Eşimin sperm değerleri iyi. Benim tüpler açık yumurta rezervim çok iyi. Ama bir türlü kısmet olmadı. 4 yıllık evliyim. İlk 2 yıl gebelik düşünmedik. Doğal yöntem ile korunduk. Hap, spiral, prezervatif kullanmadık.
Doktorlar stres vs. Dedi. Çocuk yapmak için sevişmeyin diyorlar. Elbette her zaman çocuk için birliktelik olmuyor. Tatillere gidiyor gezip eğleniyor anın tadını çıkarıyorduk elbette. Ama belki de bilinç altı boyutu bu durumu etkiyordu. Her şey olabilir.
Nisan ayında tüp bebek tedavisine başladık. 20 yumurta toplandı 11 i döllendi. 7’si donduruldu. Mayıs haziran temmuz ayı tatil vs. Bekledim rahim de dinlensin dedi Dr bir ay. Ama ben 2 ay daha fazladan bekledim. 6 ağustosta transferimi oldum. İlk denememdi doktorum da çok ümitliydi. Yaşımız genç ve sebepsiz infertilite. Yani görünürde bir problem yok. 8. Gün değer çok iyi çıkınca çok sevindik ama sonraki artışlar hep düşük geldi. Evde yaptığım idrardaki gebelik testleri anında çift çizgi oluyordu. Neredeyse 2 yıldır hiç görmediğim için dedim tamam hamileyim :)
Kısacası benim durum bu. Her şey sebepsiz. Gebelik oluşmaması sebepsizdi,
Embriyo tutundu ama ilerlemiyor, dış gebelik olabilir. Bu da sebepsiz.
Muhakkak bir sebebi vardır ama onu da Allah biliyor. Vakti zamanını bekliyor belki de bilemiyorum.

Canım gerçekten bence altta yatan bir sebep var sizde ama bulunamıyor. Mesela bazen bağışıklıkla ilgili olabiliyor bazen rahimde katil hücreler olabiliyor. Yani ileri tetkik düşün derim. Belki pgt olabilir

Merhabalar benimde aklımı kurcalayan şeyler var 20 hazirazda opu oldum 31 yumurta toplandı 11 i başarıyla döllendi . 12 ağustosta ilk trasferimi oldum 5. Gün bc kalite embriyo tercih etti doktorum . 22 ağustosta ilk kan tahlilimi verdim 330.8 , 25 ağustos ikinci kan tahlil sonucum 366.8 yarın tekrar kan verip baktıracağım . Korkuyorum

Merhaba, doktorunuz ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…