Transferin 10. Günü Beta Hcg

Üzgünüm. Sizin değeriniz de benim ilk değerim gibi az artmış.
Maalesef zaten aşırı ağladım değeri görünce ve umudum yok . Saatlerdir geçmek bilmeyen adet sancısı çekiyorum .. Bundan önce de 1 boş gebelik geçirdim eşimde de bende de bir sorun yok . Umuyorum ki kimyasal veya boş gebeliktir . Dış gebelik düşüncesi beni aşırı korkutuyor

İnşallah. Benimki sanırım dış gebelik. Dün 1169’du bugün 1637 geldi. Aslında yarın 2 katına çıkıyor. Ama başlardaki artış istenilen gibi olmadığı için son artışları dikkate almıyorlar.

Heyecanla okudum, olumlu sonuç için Rabbim can versin inşallah güzel haberlerinizi alallımmm
Dünkü değerden sonra doktorum bugün de kan vermemi istedi. 24 saat sonra 1637 geldi. Yarın 11 de randevum var. O saate kadar 2000’li değerler olur muhtemelen. Ultrason ile anlaşılır değil mi dış gebelikse?

Dünkü değerden sonra doktorum bugün de kan vermemi istedi. 24 saat sonra 1637 geldi. Yarın 11 de randevum var. O saate kadar 2000’li değerler olur muhtemelen. Ultrason ile anlaşılır değil mi dış gebelikse?
Evet anlar doktorlar, inşallah her şey yolundadır. Benim de yarın 7.günüm olacak. Çok kaygılıyım test yapıcam galiba

Yazacağım 28 inde çıkar benim sonuç . Umut ol bize
Benim doktorum çok kesin konuşuyor, başından beri sağlıklı ilerleme şansı yok diyor. O yüzden tüm motivasyonum kırıldı. Dış gebelik olmasın yeterki diyorum. Ama son 3 değerim de 2 katı artıyor. Yani bir umut varsa ve sağlıklı gebelik ihtimali %1 iken bu ihtimal gerçekleşirse tıp tarihine girerim heralde

Dr öyle diyorsa vardır bir bildiği tabi sen kendini herşeye hazırla ama umudunu da kaybetme hayat mucizelerle dolu . Belli mi olur tıp tarihinde okuruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…