- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Insallah canim insallahhayırlı olsun o zaman darısı bana inşallah
Insallah canim yarin test vercm kan testiçok heyecanliyimmSilik çıkmış ama hamilesiniz muhtemelen. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canim hepimiz insallah hepimizsağlıkla sıhhatle hayırla al kucağına canım
Ay inşallah insâllahbyarin kan testi vrcem ya off cok heyecanliyimmkesin gebelik :) hadi hayirli olsun bebeisin
Amin canim insallah isteyen herkesSilik çıkmış ama hamilesiniz muhtemelen. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hamilesin ışte bal gibi tekrardan hayirli olsun canim benim :) bu arada sorun neydi de tup bebek yatirdin?Canim cok silok degil pembe boyle resm atamiyrm beceremedmki ayy cok heyecanliyim
Maşallah canım hayırlı olsun şimdidenVallahi canim hersey dahi 10 bin ben özelde yaptirdim yasim 23 karsilamiyo devlet zaten
Aynen canim çok haklisin işte evlat hasreti bulup buluşturuyosn varsa malin satiyosn yoksa borc buluyosn Rabbim herkese hayili evlat nasip etsnMaşallah canım hayırlı olsun şimdidenay ama ne kadar pahaliymis ya keşke karsilasa devlet. Parası olmayan nice insan var
Yarin vercem kan testini normalde pazar vercektim ama haftasonu bide 23 nisan olunca olmadi yarn vercmSağlıkla kucağınıza alın
10. Gün kan testi yapmıyorlar mı
Bizim 10. Gün kan testi yapmışlardı diye hatırladım
Stres olmayın huzurlu olun başka şeyler ile kafanızı yorun
Herşey gönlünüzce olsun
Ah canim o kadar gözyasi doktum o kadar istedimki Allahtan ne cektigimi bi ben bi Rabbim bilir çok zordu inşallah Rabbim bu sinavimida bitirir insallahHayırlı olsun canım tüp bebek annesi olarak hissettiklerini çok iyi anlıyorum
Amin canim insallah Rabbim herkese nasip etsin insallahGozunuz aydin allah kucaginiza alip sevmeyide nasip etsin ve darisi isteyen herkesin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?