Transferin 10 günü

Ay inşallahh inşallahh ama hala çok korkuyorum 0.1 cıkcak diye o psikoloji hala gecmiyo

Allah hayirlisiyla kucağıniza almayi da nasip etsin ins.

hamilesin canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evladın olsun inş.

sağlıkla sıhhatle hayırla al kucağına canım

Silik çıkmış ama hamilesiniz muhtemelen. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Vallahi canim hersey dahi 10 bin ben özelde yaptirdim yasim 23 karsilamiyo devlet zaten
Maşallah canım hayırlı olsun şimdiden ay ama ne kadar pahaliymis ya keşke karsilasa devlet. Parası olmayan nice insan var

Gozunuz aydin allah kucaginiza alip sevmeyide nasip etsin ve darisi isteyen herkesin basina insallah

Hayırlı olsun canım tüp bebek annesi olarak hissettiklerini çok iyi anlıyorum

Sağlıkla kucağınıza alın

10. Gün kan testi yapmıyorlar mı

Bizim 10. Gün kan testi yapmışlardı diye hatırladım

Stres olmayın huzurlu olun başka şeyler ile kafanızı yorun

Herşey gönlünüzce olsun

Maşallah canım hayırlı olsun şimdiden ay ama ne kadar pahaliymis ya keşke karsilasa devlet. Parası olmayan nice insan var
Aynen canim çok haklisin işte evlat hasreti bulup buluşturuyosn varsa malin satiyosn yoksa borc buluyosn Rabbim herkese hayili evlat nasip etsn

Yarin vercem kan testini normalde pazar vercektim ama haftasonu bide 23 nisan olunca olmadi yarn vercm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…