E Esmasya Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 80 48 18 22 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #81 Ufak_tefek .!.: Çok iyi anlıyorum seni Sonucu yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş
Ufak_tefek .!.: Çok iyi anlıyorum seni Sonucu yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş
poncikella ponçikella :) Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2015 1.009 695 123 24 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #82 Esmasya .!.: Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş Genişletmek için tıkla... vaay süper haber sağlıkla gelsin inşallah :)
Esmasya .!.: Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş Genişletmek için tıkla... vaay süper haber sağlıkla gelsin inşallah :)
E Esmasya Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 80 48 18 24 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #83 poncikella .!.: vaay süper haber sağlıkla gelsin inşallah :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim önemli olan şimdiden sonrası bebeğim inşallah sıkı sıkıya tutunur
poncikella .!.: vaay süper haber sağlıkla gelsin inşallah :) Genişletmek için tıkla... Insallah canim önemli olan şimdiden sonrası bebeğim inşallah sıkı sıkıya tutunur
poncikella ponçikella :) Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2015 1.009 695 123 25 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #84 Esmasya .!.: Insallah canim önemli olan şimdiden sonrası bebeğim inşallah sıkı sıkıya tutunur Genişletmek için tıkla... pozitif düşünürsen her şey güzel olur :) sağlıkla al kucağına inşallah.. rabbim güzel günler göstersin..
Esmasya .!.: Insallah canim önemli olan şimdiden sonrası bebeğim inşallah sıkı sıkıya tutunur Genişletmek için tıkla... pozitif düşünürsen her şey güzel olur :) sağlıkla al kucağına inşallah.. rabbim güzel günler göstersin..
E Esmasya Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2015 80 48 18 25 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #85 poncikella .!.: pozitif düşünürsen her şey güzel olur :) sağlıkla al kucağına inşallah.. rabbim güzel günler göstersin.. Genişletmek için tıkla... Amin canim hepimize inşallah
poncikella .!.: pozitif düşünürsen her şey güzel olur :) sağlıkla al kucağına inşallah.. rabbim güzel günler göstersin.. Genişletmek için tıkla... Amin canim hepimize inşallah
mmutlu30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2015 471 343 53 41 19 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #86 Esmasya .!.: Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş Genişletmek için tıkla... günaydın bende salı günü sonucumu alıcam çok heyecanlıyım inşallah izin gibi pozitifi görürüm Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Esmasya .!.: Sonucu aldim heniz 14 günlük bi bebeģim varmişşş Genişletmek için tıkla... günaydın bende salı günü sonucumu alıcam çok heyecanlıyım inşallah izin gibi pozitifi görürüm Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
N nazligelibolu Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2017 30 20 38 37 21 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #87 merhaba transferin 7.günü silik 2. çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım 2. çizgi koyu çıktı bugün kan tahlili olucam çok heyecanlıyım inşallah değerlerim hep yükselir. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
merhaba transferin 7.günü silik 2. çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım 2. çizgi koyu çıktı bugün kan tahlili olucam çok heyecanlıyım inşallah değerlerim hep yükselir. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Y Yarenberru Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2019 281 79 48 26 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Esmasya #88 .