Transferin 10 günü

Maşallah canım hayırlı olsun şimdiden ay ama ne kadar pahaliymis ya keşke karsilasa devlet. Parası olmayan nice insan var
devlette karşılıyor canım sadece şartları var yaş ssk prim günü kaç yıllık evli olduğun hiç çocuğun olmaması gibi

Hayırlı olsun 10.gun kan testi yatırmıştım ben de ondan sonra 2 güne bir tekrarlamıştım sağlıklı yükselip yükselmedigini anlamak icin. Bugün acile gidin tüp bebek hastasiyim derseniz kan tahlili yapıyorlar hangi gün olursa olsun

Kızlarrrrr Taransferimin bugun 10 günü bende evde idrar testi yaptım silik çıkti acaba umutlanmalımiyımm becerebilirsem resim atcam
Moral bozmak istemiyorum inşallah hamilesinizdir ama çatlatma iğnesi vücuttan 13 günde atılıyo.. OPU dan önce kullandığınız muhtemelen çıkmıştır ama bazı doktorlar transferden sonraki bikaç günde de hcg iğnesi veriyolar yapmışmıydınız herhangi bi iğne?

devlette karşılıyor canım sadece şartları var yaş ssk prim günü kaç yıllık evli olduğun hiç çocuğun olmaması gibi
He anladım canım. Ay Allah kimseye arattirmasin inşallah ya çocuk sahibi olabilmek büyük sıkıntı.

He anladım canım. Ay Allah kimseye arattirmasin inşallah ya çocuk sahibi olabilmek büyük sıkıntı.
ben de 7 yıldır arayış içindeyim işte 1 dış gebelik 1 düşük 2 aşılama 1 tüp bebek nasip olursa mayıs ayında 2.tüp bebek tedavisine başlıcam

ben de 7 yıldır arayış içindeyim işte 1 dış gebelik 1 düşük 2 aşılama 1 tüp bebek nasip olursa mayıs ayında 2.tüp bebek tedavisine başlıcam
Oyy canım benim yaa Allahım inşallah tez zamanda burda hamilelik haberini duyurmani nasip etsin inşallah

Yok canim transferden sonra hic igne yapmadimki yumurta toplama gunu yaptik son igneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…