- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
devlette karşılıyor canım sadece şartları var yaş ssk prim günü kaç yıllık evli olduğun hiç çocuğun olmaması gibiMaşallah canım hayırlı olsun şimdidenay ama ne kadar pahaliymis ya keşke karsilasa devlet. Parası olmayan nice insan var
Moral bozmak istemiyorum inşallah hamilesinizdir ama çatlatma iğnesi vücuttan 13 günde atılıyo.. OPU dan önce kullandığınız muhtemelen çıkmıştır ama bazı doktorlar transferden sonraki bikaç günde de hcg iğnesi veriyolar yapmışmıydınız herhangi bi iğne?Kızlarrrrr Taransferimin bugun 10 günü bende evde idrar testi yaptım silik çıkti acaba umutlanmalımiyımmbecerebilirsem resim atcam
He anladım canım. Ay Allah kimseye arattirmasin inşallah ya çocuk sahibi olabilmek büyük sıkıntı.devlette karşılıyor canım sadece şartları var yaş ssk prim günü kaç yıllık evli olduğun hiç çocuğun olmaması gibi
ben de 7 yıldır arayış içindeyim işte 1 dış gebelik 1 düşük 2 aşılama 1 tüp bebek nasip olursa mayıs ayında 2.tüp bebek tedavisine başlıcamHe anladım canım. Ay Allah kimseye arattirmasin inşallah ya çocuk sahibi olabilmek büyük sıkıntı.
Oyy canım benim yaa Allahım inşallah tez zamanda burda hamilelik haberini duyurmani nasip etsin inşallahben de 7 yıldır arayış içindeyim işte 1 dış gebelik 1 düşük 2 aşılama 1 tüp bebek nasip olursa mayıs ayında 2.tüp bebek tedavisine başlıcam
inşallahOyy canım benim yaa Allahım inşallah tez zamanda burda hamilelik haberini duyurmani nasip etsin inşallah
Canim bn 23 yasindayim 2 yillik evliyimdevlette karşılıyor canım sadece şartları var yaş ssk prim günü kaç yıllık evli olduğun hiç çocuğun olmaması gibi
Insallah canim bnm yarin kan testi vercem insallah sizede haber vercemminşallah
Yok canim transferden sonra hic igne yapmadimki yumurta toplama gunu yaptik son igneyiMoral bozmak istemiyorum inşallah hamilesinizdir ama çatlatma iğnesi vücuttan 13 günde atılıyo.. OPU dan önce kullandığınız muhtemelen çıkmıştır ama bazı doktorlar transferden sonraki bikaç günde de hcg iğnesi veriyolar yapmışmıydınız herhangi bi iğne?
O zaman harika haber bence hamilesinYok canim transferden sonra hoc ogne yapmadimki yumurta toplama gujubyaptiknson igneyi
sorun neydi sende ?Canim bn 23 yasindayim 2 yillik evliyim
Insallah ama o testi görmeden inanmamO zaman harika haber bence hamilesin
Bende bi problem yoktu cnmsorun neydi sende ?
sende derken sorununuz neydi ki tüp bebek için o anlamda sordum mesela bize sebepsiz diyorlar o yüzdenBende bi problem yoktu cnm
Esim azosperm hastasiydi cnmsende derken sorununuz neydi ki tüp bebek için o anlamda sordum mesela bize sebepsiz diyorlar o yüzden
anladım hayırlısı olsun canımEsim azosperm hastasiydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?