Insallah oluyrm meraktanBence var hayırlı olsun, inşlh kan değeride yüksektir
İnşallah canım inşallahAh canim o kadar gözyasi doktum o kadar istedimki Allahtan ne cektigimi bi ben bi Rabbim bilir çok zordu inşallah Rabbim bu sinavimida bitirir insallah
Ay insallah canim şu cuma günu hürmetine inşallah yarin kan testimde güzel çikarTest pozıtıf hayırlısı olsun. Fotografı buyutmeden bile belli cizgi
Amin canimi inşallah canim hepimize Rabbim hayirli evlat nasip etsnAlkah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun hayırla gelsin güzellikler getirsin ömrünüze.
Insallah canim inşallah dua edin yarin kan testimde yüksek çiksn insallahsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
İnŞallahhh cnm inŞalllahhAy insallah canim şu cuma günu hürmetine inşallah yarin kan testimde güzel çikar
Insallah canim inşallah dua edin yarin kan testimde yüksek çiksn insallah
Çok tsk ederm canim yarin inşallah büyuk bi heyecanla yazarmmmmdualarım seninle yarın güzel haberini almak dileğimle :)
Yarin çünkü kan verne gunum bugun erken olabilir zaten bi gun erkenn vermiz olcMNeden yarını bekliyorsunuz ki gidip şimdi versenize ya ben asla dayanamazdim
insallah canim insallh yarin kan testi vercm bi yanda heyecan bi yanda korku sorma gitsinKan testiniz de pozitif çıkacak bence
Gözünüz aydın,sağlıklı doğumlar dilerim
Insallah insallah Allaha siginiyrm insallh cikarUmutlanmalisin fakat cok yeni daha o yuzden silik cikmis olabilir:)
Çok iyi anlıyorum seniinsallah canim insallh yarin kan testi vercm bi yanda heyecan bi yanda korku sorma gitsin
Insallah canim yarin yszcam ne olur dua edinÇok iyi anlıyorum seni
Sonucu yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?