transferin 14 günüm kan degerim 170 cikti kizlar buraya bakin lütveeeeen

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
transferin 14 cün 170 cikti kanda sizce düsük deger mi cok korkuyorum doktorum 11 gün sonra tekrar gel dedi keseye bakacakmis niye her 2 günde kandegeri me bakmiyor acaba sevinemiyorum bile...

değerinde sorun yok canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inş. içim rahat etsin diosan eğer tekrar yaptır sen doktorun istemesine bırakma:))

hayır tatlım değerin gayet iyi stres yapma boşu boşuna hamilesin keyfini çıkar tebrikler:))

beyza tebrikler ama ben senin yerinde olsam muhakkak tekrarlardım..zaten kendikimdede 7 gün itibariyle idrar 8 10 14 ...kan testi yaptırmıştım dr istemediği halde:))

transferin 14 cün 170 cikti kanda sizce düsük deger mi cok korkuyorum doktorum 11 gün sonra tekrar gel dedi keseye bakacakmis niye her 2 günde kandegeri me bakmiyor acaba sevinemiyorum bile...

sevin hadi beraber sevinelim:46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21:kanin cok iyi herkezxe ayni yapiyolar 10 gun sonra keseye bakiyolar sonra rutun konturoller tebrikler

değerin çok iyi bence hadi bakalım sıra kesecikte sonrada kalp atışlarında ayyy çok güzel bi duygu ya...

tebrİk ederİm rabbİm tamamına erdİrsİn İnş.
Benİmde değerİm 205 çıkmıştı dr.da benden İstememİştİ bİr daha kan ve bende vermemİştİm.10 gün sonra keseyİ görmeye gİtmİştİm.
Değer İyİ olunca dr.lar bİr daha kan İstemİyor.

galiba ben keyseyi görene dek sevinemiyecam kizlar cok korkuyorum bu sabahta sol kasigim agriyor sidetli degil ama agriyor cok üzülüyorum dis gebelik olur diye :14:böyle devam ederse pazartesi dr gidecem allah herkesin yolunu acik etsin gercekten zor durum....

kizlar yeni konu acmak istemiyorum hamile olupta kasik agrisi ceken oldu mu?

bende senin gibiydim keseyi göreyim dedim simdi kucagima alayim diyorum sitres yapma beb eyin icin hic iyi deyuil dis gebelik icinde korkma ben cok arastirdim bizimki direk rahim icine kondugu icin dis gebelik olmuyomus sakin ol keyfini cikar batmalar cok normal bebeyin yerlesmesi benim hala oluyo eger kanaman oluyosa ozaman tedirgin ol bisey olusa direk kanamayla ortaya cikiyo bebnisi uzme sitresi birak

kizlar yeni konu acmak istemiyorum hamile olupta kasik agrisi ceken oldu mu?

benimde oluyo cnm doktoruma sordum o kullandığın ilaçların etkisiyle kasıkda ağrı oluyo dedi endişelenme dedi benim 10. gün 65 12. gün 145 çıktı dış gebeli de değer 2 ye katlamazmış düşermiş içinizi ferah tutun dedi...

değerin çok iyi bence hadi bakalım sıra kesecikte sonrada kalp atışlarında ayyy çok güzel bi duygu ya...

kızlar herkese merhaba ben kulube yeni uye oldum 10 gun değerim 260 çıktı bu nasıl szice;
kasık ağrılar bendede mevcut. ve dun pempe leke tazı bir şey vardı. sizce nasıl değerlerim

Back
X