- 16 Ekim 2022
- 66
- 30
- 3
- 33
- Konu Sahibi buketcakmak22
-
Benim 5.gün dondurulmuş canm o zaman yarın yada çarsamba kanda kesin çıkar diye düşünüyorumBen 7.gün kanda öğrenmiştim 28ile. 3.gün embriyosuydu
Evet varsa çıkar hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız umarımBenim 5.gün dondurulmuş canm o zaman yarın yada çarsamba kanda kesin çıkar diye düşünüyorum
Yaaa sizin de çok erken çıkmış. Benim de 3. Gün embriyosuBen 7.gün kanda öğrenmiştim 28ile. 3.gün embriyosuydu
Öyle mi cnm ne kadar güzelBenim 5. Gun embriyosuydu 8. Gun 147 cikmisti
Erken yapmissiniz,benim sekizinci gun guzel deger cikmasina ragmen transfer gununu sayarsak dorduncu gunde idrar testi yapmistim testte golge bile yoktu.Ben 4.gün dayanamadım yaptım 1.20 çıktı o yüzden fok tedirgin oldum yarın tekrar yapacm dua edin yukselsin kızlar lütfen
Erken öğrenince daha stresli aslında. Katlanma yavaş gidiyor çünküYaaa sizin de çok erken çıkmış. Benim de 3. Gün embriyosu
Yaptınız mı tekrarBen 4.gün dayanamadım yaptım 1.20 çıktı o yüzden fok tedirgin oldum yarın tekrar yapacm dua edin yukselsin kızlar lütfen
Hep bi stres yapana kadar ne çıkacak stresi yapınca artacak mı stresi. Bitmiyor stresErken öğrenince daha stresli aslında. Katlanma yavaş gidiyor çünkü
canım dogum yapmıssın masallaahh hayırlı olsun bebısın, saglıkla buyusun.Ben 7.gün kanda öğrenmiştim 28ile. 3.gün embriyosuydu
Yaptım cnm sonucunu bekliyorum şuanYaptınız mı tekrar
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlı haberler inşallahYaptım cnm sonucunu bekliyorum şuan
Canm maalesef yine 1.2 çıktı bugün transferin 6.gün . 5.gün embriyosu blast artık yükselir mi böyle mi kalır hic bilmiyorum çok üzüldümAyy çok heyecanlı hadi hayırlı haberler inşallah
Transfer gününü sayarsan mı 6 oluyor. Bence acele etme. Zaten blast olduktan 48 saat sonra yerleşme oluyormuş. Betanın kanda çıkması bile 5-6 gün diyorlarCanm maalesef yine 1.2 çıktı bugün transferin 6.gün . 5.gün embriyosu blast artık yükselir mi böyle mi kalır hic bilmiyorum çok üzüldüm
Çok şükür canım hayırlısıyla darısı hepinizecanım dogum yapmıssın masallaahh hayırlı olsun bebısın, saglıkla buyusun.
bende kasımda tupe baslıyorum..
opu oncesı yumoşlar ıcın tavsıyelerın var ıse cok sevınırım.
ve transfer sonrası
çok sagol canım amiiiiinn inşalllaahhh,Çok şükür canım hayırlısıyla darısı hepinizeben hiçbir şey yapmadım belki öncedende yazmışımdır. Yatmadım bile transferden sonra. Ne kadar çok stres yapıp kafanda dolaştırırsan o kadar sıkıntılı geçiyor süreç. Mümkün olduğunca güzel geçirmeye bak
Yarın 7.günü oluyor transferin canm gecen hafta carsamva transfer oldu . Doktoruma attım cuma tekrar yap dedi 6.gün erken varsa bile çıkmaz dedi ama cuma kesinleşir artık dedi . Allah bullak oldum cnm hiç bilmiyorumTransfer gününü sayarsan mı 6 oluyor. Bence acele etme. Zaten blast olduktan 48 saat sonra yerleşme oluyormuş. Betanın kanda çıkması bile 5-6 gün diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?