- 18 Ağustos 2011
- 1.036
- 11
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben transferden sonra 3.gün ise basladim bide isim nedeniyle bütün gün ayaktaydim...
Bu benim 4. transferimdi bundan önceki bütün transfermerimde rapor alip evde yattim sonuc hep negatifti, bu sefer iki gün dinlenip ise basladim bu sefer bebislerim bana symsyky tutundular sükürler olsunki...
Senin anliycan canim zamani gelmise olacagi varsa oluyor yoksa sen kipardamadan 12gün boyunca yatsanda sonuc degismiyor...
Olacagina inan kendini üzme yipratma calissanda calismasanda degismiyor.
Ama söylede birsey var sonradan kendini suclayacaksan eger evde kalman daha iyidirr belki...
Insallah sonucun pozitif olur...Allahim yardimcin olsun...
canım-ca çok sağol ilgin için. kesinlikle nasip işi ama insan nasıl davranacağını bilemiyor.. ne güzel sen evladını almışın kucağına darısı bizlere inşallah..
bana ilk gün yatma sonra çalışma dedi hastanedekiler.. ben çalışmadım ama evdede lk gün dışında sürekli yatmadı evin içinde dolaştım oturdu uzandım.. rahime kan gitmesi gerekiyormuş tutunması için.. bakaım inş pozitifi görenlerden olurummmm..
Yok daha almadim canim :)))) Henüz bes haftalik hamileyim :)Insallah kucagimada alacagim...
Allah gönlüne göre versin canim...
arkadaşlar bugün transferimin 6. günündeyim. bugüne kadar evde istirahat ettim, çalıştığım için rapor aldım. yarına başlamam lazım. eşim uzatalı bu haftada evde ol diyor. kararsız kaldım :s sizler kaçıncı gn başladınnız evden çıkmaya, işe gitmeye? sonuç ne oldu?
merhaba
öncelikle hayırlısı olsun.
benimde transferim 26 eylül de gerçekleşti.
dondurulmuş 2 adet 6. gün embriyosu.
kaç gündür belirti aramaktan yoruldum.
o nedenle yarın iş başı yapıyorum.
evde yatmak hem rahime oksijen gitmesi açısından hemde bizim ruh sağlığımız açısından çok önemli. bence.
benim bu 3. denemem. ilk denemem de uzun süre yatmıştım. bebeklerim tutundu fakat kalbi atmadığı için alındı.
şimdi ise sürekli geziyorum çok yorulmadan tabi.
neyse sizin kaçıncı denemeniz ve embriyolar nasıl.
herhangi bir belirtin var mı.
birlikte takip edelim. inş.bebeklerimiz tutunurlar
cnm hayırlı olsun aynı gun transfer olmusuz ben bugun betahcg degerıme baktırdım 4.98 cok uzuldum heralde tutunmadılar 6 gun dondurulmus embrıyoydu
ya canım ne yaptın daha çok erken değeri 2.2. çıkığ 12. gün baktırıp hamile çıkan da var sakın kendini üzüp ilaçlarını filan bırakma. henüz üzülmek için erken...
merhaba
öncelikle hayırlısı olsun.
benimde transferim 26 eylül de gerçekleşti.
dondurulmuş 2 adet 6. gün embriyosu.
kaç gündür belirti aramaktan yoruldum.
o nedenle yarın iş başı yapıyorum.
evde yatmak hem rahime oksijen gitmesi açısından hemde bizim ruh sağlığımız açısından çok önemli. bence.
benim bu 3. denemem. ilk denemem de uzun süre yatmıştım. bebeklerim tutundu fakat kalbi atmadığı için alındı.
şimdi ise sürekli geziyorum çok yorulmadan tabi.
neyse sizin kaçıncı denemeniz ve embriyolar nasıl.
herhangi bir belirtin var mı.
birlikte takip edelim. inş.bebeklerimiz tutunurlar
cnm hayırlı olsun aynı gun transfer olmusuz ben bugun betahcg degerıme baktırdım 4.98 cok uzuldum heralde tutunmadılar 6 gun dondurulmus embrıyoydu
benimde 27 eylülde 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi.. ilk denememiz inşallah tutar... doktorumda öyle dedi yatmakla olsa test gününe kadar burda yatırırdık :) doğru heralde.. bende ilk gün sürekli yattım aa diğer günler dolaştı evin içinde.kan dolaşımının normal seyrinde devam etmesi öneliyiş tutunma için.. Rabbim inşallah tutundurmuştur..belirti yok.. bi dün biraz karnı ağrır gibi oldu onda da korktum biraz gerilmiştim sanki ondan oldu gibi geldi. inşallah olumsuz birşey olmamaıştır.. nerde yaptıryorsun?
canım merhaba
çok çok erken test için.
belki diğer değerin yüksek çıkmış olabilir ama test için çok erken. sürekli internette bişeyler arıyorum. okuduğuma göre değer 7-12 günlerden sonra belli oluyormuş. eğer aynı gün transfer olduysak bugün daha 7. günün lütfen bekle. sakın ağlama olsun sen daha önemlisin. bende 10. gün perşembeye geliyor ya test yaptırsam mı diye düşünüyorum. ama daha erken deyip vazgeçiyorum. test günüm 11 ekim daha çok var. allah hepimizin duasını kabul eder inş.
beklemek kadar kötü bişey yok. en çok üzüldüğüm nokta ilaçları boşu boşuna kullanmak.
şimdiden fil gibi şiştim valla.
halen belirtim de yok. bende çok korkuyorum.
ama sonuç ağlamakla değişmeyecek biliyorum.
canım merhaba
çok çok erken test için.
belki diğer değerin yüksek çıkmış olabilir ama test için çok erken. sürekli internette bişeyler arıyorum. okuduğuma göre değer 7-12 günlerden sonra belli oluyormuş. eğer aynı gün transfer olduysak bugün daha 7. günün lütfen bekle. sakın ağlama olsun sen daha önemlisin. bende 10. gün perşembeye geliyor ya test yaptırsam mı diye düşünüyorum. ama daha erken deyip vazgeçiyorum. test günüm 11 ekim daha çok var. allah hepimizin duasını kabul eder inş.
beklemek kadar kötü bişey yok. en çok üzüldüğüm nokta ilaçları boşu boşuna kullanmak.
şimdiden fil gibi şiştim valla.
halen belirtim de yok. bende çok korkuyorum.
ama sonuç ağlamakla değişmeyecek biliyorum.
tek umıdım gec tutunmus olabılırmı embrıyonun rahme kacgunde tutundugu da falanda yazmıyor bır turlu bulamadım benım 2 denemem ılkı 7+4 gunlukken dusukle sonuclandı buda 6 gun embrıyosu tektı 26 eylulde transferım oldu 8 ekım testgunum
tek umıdım gec tutunmus olabılırmı embrıyonun rahme kacgunde tutundugu da falanda yazmıyor bır turlu bulamadım benım 2 denemem ılkı 7+4 gunlukken dusukle sonuclandı buda 6 gun embrıyosu tektı 26 eylulde transferım oldu 8 ekım testgunum
ben bahçecide tedavi görüyorum. mikro bizimki. kasıklarımda olan en ufak bir kıpırdamayı bebek mi deyip dinliyorum.
göğüslerim çok acıyor yalnız benimde birazda tombiş oldular. sanırım seninki taze embiriyo.
kasıklarında pıtpıt bir kıpırdama varsa kesin hamilesin. böyle atıyor gibi olacak.
Canım benim de ilk tüp bebek denemem 9. haftada düşükle sonuçlanmıştı...Donmuş transferi için gün sayarken doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim...O zamanlar çok araştırmıştım..Donmuş transferden sonra testi 14. gün istiyolar..Kana daha geç karışıyomuş...Bizim düşündüğümüzün aksine embrione kadar büyük transfer edilirse o kadar geç...Yani 6. gün embriosu en geç:)) Bence oluruna bırak...Söylemesi kolay biliyorum ama sende yaşamışsın..Kendini paralasanda nafile....Umrım iyi sonuçlanır..Allah yardımcınız olsun...