• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.günü idrar testi silik?

kızlarrrr bırazdan hastaneye gıdıcemmm transferım yapılacakkk.. mesane dolu olmalıymıs.... ınsallah kolay gecer...

hadı canım inş............rabbım kolaylık versın tutunurlar inş...........bol su ıiç ama yınede bıraz pay bırak valla ben bu kez ççok ıçmıcem sonra sııntı oluyo mahvedıyo ınsanı yap yap bıtmıyo sankı.......bıraz pay bırakmayı duşunuyorum becerebılırsem inş...........insan sonra dayanamıyo ya..............canım işin guzel gıtsın rabbım cumlemıze klaylık versın

kızlar transferımın 8.gunu ıdrar testı yaptım ve 2.cızgı bellı sızce hamılemıyım ayrıca belırtılerde sol tarafımda batma var uyku yogunlugu wc gogus hassaıyetı ay ınşallah hamıleyımdır kızlar yorumlarını beklıyorum yardım edın

canim benim eger 2 cizgi belliyse o zaman hamilesindir :CüvCüv:, bendede öyleydi...insallah dilegin kabul olur...hayirlisiyla alirsin kucagina Allah nazarlardan korusun seni:nazar:

bnimde bugün 8. günüm yaptım idrar testi:1no2:tek çizgi

diğer tarafa da yazdım tekrar edeyim : 12. gün degerin 60-80 gibi dusuk bir deger çıkarsa (40-50 bile cıkıp gebeliği devam edenler var) ve inşallah katlanırsa, 10. gun 30-40 8. gün de 15-20 demektir ki 20 altı değer zaten idrar testinde çıkmıyormuş. hayırlısı inşallah.

hayal2626
tebrikler canım hamilesin inşallah
bende 8.günde test yapmıştım okulda hemen çıkmamıştı atmamıştım testi 15 dk sonra sınıfta bir baktım ki 2. çizgi dağınık ve silik sonra ertesi gün yine yaptım hemen çıktı şimdi bebeğim kollarımda Rabbim sana ve idteyen herkese nasip etsin inşallah doğuma girerken hep böyle dua ettim çekmeyen bilemezz bu derdi

Son düzenleme:
Tesekkurlerr kızlar dualarınızı eksık etmeyın ılk doktor kontrolune nezaman gıdılıyor kan sonucundan hemen sonramı cumartesı kan testım var nezaman gıdeyım doktora cvp

Tesekkurlerr kızlar dualarınızı eksık etmeyın ılk doktor kontrolune nezaman gıdılıyor kan sonucundan hemen sonramı cumartesı kan testım var nezaman gıdeyım doktora cvp

tebrıkler canım.ben 4. haftamda ilk kontole gıtmstım.senın kacıncı hafta oluyor.kese gozukmuyebılır cunku kucuk olunca.benımde alttan bakılınca gozukmustu canım.
hayırlısı olsun canım.
sende 2010 ocak annesısın degılmı?senıde beklıyoruz topıgımıze...

kızlar transferımın 8.gunu ıdrar testı yaptım ve 2.cızgı bellı sızce hamılemıyım ayrıca belırtılerde sol tarafımda batma var uyku yogunlugu wc gogus hassaıyetı ay ınşallah hamıleyımdır kızlar yorumlarını beklıyorum yardım edın

tebrik ederim canım 2.çizgi belliyse %90 hamılesın zaten 8.gün belli oluyo benımde bellıydi çok şükür yrn sabah ac karnına ılk ıdrarla yap bir test daha bakalım koyulastıgını farketceksın 2 testin kan testınede az kalmış zaten şimdiden hayırlı olsun...

meraba arkadaslar benimde bugun 7. günüm bebde size özendim yarın ilk işm idrarda bakmak olacak.birde size şunu sormak istiyorum aranızda transferden sonra sigara kullanan varmı.allah kahretsin ben içiyorum brakamadım çünkü içmeyince aşırı sinirli oluyorum.

arkadaşlar merhaba ben ilk defa yazıyorum
bu gun benim 8 günüm bahsettiğiniz belirtiler bendede var
allah
ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah
birde şunumerak ediyorum transfer sonrası aranızda sigara kullanan varmı?

var canım benim tutmuştu ilk denemede.darısı başına.

ne guzel, valla senın gıbı kısıler bana umut oluyo, ınsallah benım de tutar, dun transferım gerceklestı.. emrıyo rahıme verılır verılmez ultrasonda nokta halınde gordum, cok duygusaldı :D ınsallah oraya yerlessın ve buyusun, ıkı tane verıldı bana, sana kac vermıslerdı hepsı tuttumu? gebelık testınden once hıc belırtısı oldumu???

arkadaşlar merhaba ben ilk defa yazıyorum
bu gun benim 8 günüm bahsettiğiniz belirtiler bendede var
allah
ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah
birde şunumerak ediyorum transfer sonrası aranızda sigara kullanan varmı?

ben sigarayı tup bebek tedavısı basladıgı gun bıraktım ve sımdı ıcmıyorum canım, tutmasını zorlastırırsın, ne yap et icme.. annelık fedakarlıktır sonucta dımı :D

merhaba arkadaşlar.Benim ilk denemem ve 16 sı transferim yapıldı.Çok heycanlıyım.Acaba test yapsam çıkar mı :)))) Allah isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar.Benim ilk denemem ve 16 sı transferim yapıldı.Çok heycanlıyım.Acaba test yapsam çıkar mı :)))) Allah isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

testte bellı olmaz daha.ayın 28ınden sonra yaptırırsan cıkabılır.daha erken..hayırlısı canım.ıns guzel haberler alırsın..

Back
X