Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun transferımın 11gunu ve degerım 546.4 cıktı sızce ıyımı allahım ınşallah kucagımıza almayı nasıp eder tum ısteyenlere versuın allahım kımseye aratmasın
cok ıyı allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin bütün isteyenlere versin rabbim
testte bellı olmaz daha.ayın 28ınden sonra yaptırırsan cıkabılır.daha erken..hayırlısı canım.ıns guzel haberler alırsın..
ankarada maya tup bebek merkezınde yaptırdım ınşallah butun ısteyenlerın olur allahım herkese nasıp ederslm hayal tebrık ederım bende eskısehırlıyım nerde yaptırdın tup bebegı bende yaptıracagımda ıns benım de olur bende bı gun burda hamısım dıye mucdelerım
kızlarrrrr yarın da benım 8. gunum.... biri benı tutsunnnnnn tutsun kı test yapmadan 12. gune kavuşayım :) bu arada vajınal jel kullankıyorum, yalnız son uc gundur cok fazla akıntım var, seffaf renklı :) tam nasıl anlatayım sıze, yumurtalar toplanmadan once aldıgımız ılaclardan ostrejen yukselıyor ve su gıbı akıntı gelıyor ya, onun gıbı aynı :) seffaf.... bı de ara ara sankı regl agrısı baslıyor ve bıtıyor... haaa goguslerımı sormayın valla cok agrım var... her gecen gun agrım artıyor..... tavsıyelerınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????
kızlar transferımın 8.gunu ıdrar testı yaptım ve 2.cızgı bellı sızce hamılemıyım ayrıca belırtılerde sol tarafımda batma var uyku yogunlugu wc gogus hassaıyetı ay ınşallah hamıleyımdır kızlar yorumlarını beklıyorum yardım edın
canim bende 8. ve 9. gun yaptigimda silik cikmisti ve hamileymisim :))
tek embriyo kondu ve 8. gün silikti test.kizlar bisey sorucam 8.günü silik cıkan arkadaşlar tek embiriomu yoksa birden fazlamı lütfen acill