• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 8.günü idrar testi silik?

kızlar bugun transferımın 11gunu ve degerım 546.4 cıktı sızce ıyımı allahım ınşallah kucagımıza almayı nasıp eder tum ısteyenlere versuın allahım kımseye aratmasın

çok guzel ................ıyı mı ne demek ya..............tebrıkler canım...........mutlaka çogulllllll

kızlar bugun transferımın 11gunu ve degerım 546.4 cıktı sızce ıyımı allahım ınşallah kucagımıza almayı nasıp eder tum ısteyenlere versuın allahım kımseye aratmasın

cok ıyı allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin bütün isteyenlere versin rabbim

arkadaşım iyiki burayı buldum bende merakla bekliyodum çok sevindim inanki allah ım hayırlı hamilelik dönemleri yaşatsın hayırlı evlat versin bana kalırsa senin ikiz benimde ilk hamileliğimde değerim yuksekti bunda 199 çıkmıştı şu uç ayı dinlenerek geçir rabbim tamamına erdirsin inş

kızlar sıze bır sorum olacak ara ara kasıklarıma agrı gırıyor sızce bu normalmı ya korkuyorum neden boyle oluyor lutfen yardım edın :(senağlama

slm hayal tebrık ederım bende eskısehırlıyım nerde yaptırdın tup bebegı bende yaptıracagımda ıns benım de olur bende bı gun burda hamısım dıye mucdelerım

hayal 2626 temennimiz hamile olman için.bende bügün 8.günümdeyim.burda okuduklarıma göre çoğul gebeliklerde idrar testinde çıkıomuş.inşallahhh dördüz annesisindirr.

kızlarrrrr yarın da benım 8. gunum.... biri benı tutsunnnnnn tutsun kı test yapmadan 12. gune kavuşayım :) bu arada vajınal jel kullankıyorum, yalnız son uc gundur cok fazla akıntım var, seffaf renklı :) tam nasıl anlatayım sıze, yumurtalar toplanmadan once aldıgımız ılaclardan ostrejen yukselıyor ve su gıbı akıntı gelıyor ya, onun gıbı aynı :) seffaf.... bı de ara ara sankı regl agrısı baslıyor ve bıtıyor... haaa goguslerımı sormayın valla cok agrım var... her gecen gun agrım artıyor..... tavsıyelerınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????

kızlarrrrr yarın da benım 8. gunum.... biri benı tutsunnnnnn tutsun kı test yapmadan 12. gune kavuşayım :) bu arada vajınal jel kullankıyorum, yalnız son uc gundur cok fazla akıntım var, seffaf renklı :) tam nasıl anlatayım sıze, yumurtalar toplanmadan once aldıgımız ılaclardan ostrejen yukselıyor ve su gıbı akıntı gelıyor ya, onun gıbı aynı :) seffaf.... bı de ara ara sankı regl agrısı baslıyor ve bıtıyor... haaa goguslerımı sormayın valla cok agrım var... her gecen gun agrım artıyor..... tavsıyelerınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????

merhaba ayvis'cim umarim hamiledirsin ama lutfen belirtilere takilma umarim hevesini kirmam ama sonunda eger tutmazsa sen cook uzuleceksin kendimden biliyorum bende 3 tup bebek denedim inan hepsinde belirtilerim tamda hamilelik belirtileriydi senağlama zaten bi kizim var normal yolla oldu ama ikincisi olmuyor onun icin tup denedik ama olmuyor inan belirtiler oldukca cook sevindim kesin var dedim ama olmadi:çok üzgünüm: daha yeni aldim negatif sonucunu insallahhhh sen almazsin umarim hamiledirsin ama ne olur kendine ikisinide alistir kendine iyi bak :1hug:

haklisin canim da duramiyorum iste :) hep kendimi dinliyorum... allah herkesin gonlune gore nasip etsin insallahhhhhhhh

kızlar transferımın 8.gunu ıdrar testı yaptım ve 2.cızgı bellı sızce hamılemıyım ayrıca belırtılerde sol tarafımda batma var uyku yogunlugu wc gogus hassaıyetı ay ınşallah hamıleyımdır kızlar yorumlarını beklıyorum yardım edın

canim bende 8. ve 9. gun yaptigimda silik cikmisti ve hamileymisim :))

Back
X