Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok sukur ben hamileyim ama bende cift cizgiyi 14 cu gun gordum
cnm konuyla ılgılı hıcbır bılgım yok fakat ben dua etmek ıcın gırdım buraya...
bende 11 aylık evlıyım ama daha korunuyoruz...
cocuk dusunmedık daha...
sızlerın telaslarını gordukce benm ııcn cok kotu oluyor...
allahım tez vakıtte bebısleırnızı kucagınıza versın ıns...
allahım kımseyı evlat yokluguyla terbıye etme..
ıns hamılesındır.. ıns bebısın karnında can bulur![]()
off benimde 8.gunum ve benimde belirtim yok...test yapmaya cesaretim de yok....
Cnm çok sevindim inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin böle duyunca çok seviniyorum inşallah banada nasip olur belirtin varmıydı peki
kızlar 12. günden önce kesinlikle test yapıp kendinizi strese sokmayın...olacağı varsa da olmaz...ben yanlış hatırlamıyorsam 6. gün kanda baktırmıştım, negatifti, ağlamaktan canım çıkmıştı, belki de olacağı vardı da oldurmadım... 2. denememde inşallah, yani bu temmuzda 12. günden önce eczanenin önünden bile geçmicem...
benimde aynı olmuştu 13 gün idrarda çıktıkızlar transferin 9.günü ve ufak tefek karın ağrısından başka hiç belirti bulamıyorum gün gectikçe. Umudum kalmıyor 2gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor benimle aynı durumda olan varmı
benimde aynı olmuştu 13 gün idrarda çıktı
Kızlar transferin 9.günü ve ufak tefek karın ağrısından başka hiç belirti bulamıyorum gün gectikçe. Umudum kalmıyor 2gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor benimle aynı durumda olan varmı
Canım ümidini kaybetme sakın idrar testine güvenmeleri ben kan tedris yaptıracağım gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hayalet gibiydi şükürler olsun hamileyim ve bebeğimiben ayni durumdayim, 5 gun embriyosu transfer edildi, carsamba kan testim var ben bugunidrar testi yaptim ve negatif butun gun agliyorum. Ama yinede umudunu kaybetme ben herseye ragmen gidip kantestimi yapacam, Allah'tan umudunu kesme, dua et.
Kizlar merhaba. Uzun suredir tup bebek ile ilgili bolumleri okuyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bugun transferimin 8.gunuydu ve dayanamadim idrar testi yaptim ve tek cizgi cikti bir muddet daha baktim degisiklik olmadi. Yine burdan arkadaslarin yorumlarini okudum bir saat sonra 2.cizginin cok silikte olsa ciktigini yazmislar. Bende testi atmamistim baktim ki cok silik ccizgi cikmis ama ustunden cok saat gecmisti. Boyle olupta hamile kalan oldumu cok heyecanlandim umitlenip sonra hayal kirikligi yasamaktan korktum.Allahim isteyen herjese nasip etsin arkadaslar.c.tesi test gunum tum yasadiklarimi burda yazmak istiyorum sonrasinda.okuyan cevap yazan herkese simdiden tskler.