• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 9.günü idrar testi yardım

hfzd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
138
7
16
Aksaray
Kızlar transferin 9.günü ve ufak tefek karın ağrısından başka hiç belirti bulamıyorum gün gectikçe. Umudum kalmıyor 2gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor benimle aynı durumda olan varmı

canım acele etme bence idrar testinde bazen çıkmıyor olabilir .belki bebek geç gelişiyor alabilir bence sen günü bekle kanda baktır

cnm konuyla ılgılı hıcbır bılgım yok fakat ben dua etmek ıcın gırdım buraya...
bende 11 aylık evlıyım ama daha korunuyoruz...
cocuk dusunmedık daha...
sızlerın telaslarını gordukce benm ııcn cok kotu oluyor...
allahım tez vakıtte bebısleırnızı kucagınıza versın ıns...
allahım kımseyı evlat yokluguyla terbıye etme..
ıns hamılesındır.. ıns bebısın karnında can bulur:16:

cnm konuyla ılgılı hıcbır bılgım yok fakat ben dua etmek ıcın gırdım buraya...
bende 11 aylık evlıyım ama daha korunuyoruz...
cocuk dusunmedık daha...
sızlerın telaslarını gordukce benm ııcn cok kotu oluyor...
allahım tez vakıtte bebısleırnızı kucagınıza versın ıns...
allahım kımseyı evlat yokluguyla terbıye etme..
ıns hamılesındır.. ıns bebısın karnında can bulur:16:

tesekkür ederim canım inşallah sende istediğin zaman Rabbim sana aratmadan bi evlat versin

Cnm çok sevindim inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin böle duyunca çok seviniyorum inşallah banada nasip olur belirtin varmıydı peki

canim valla ilk iki gun belim cok agridi el ayak yanmasi cok oldu ve bir ara yemek kokularindan tiksindim 9 ve 10 cu gunde kasiklarima igne gibi batiyordu ama ilk kizimda hic belirtim yoktu ama tup bebek sayesinde anne oldum belirtilere takilmayalim

slm kızlar konuyu görünce yazmadan yapamadım bende transferin 5. günü yapmaya başlamıştım test benim hep silik çizgi çıktı ama biraz zaman geçtikten sonra çıkıyodu o çizgileri görünce 9. gün kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı umarım sizinde pozitif olur

neden bu kadar acele ediyorsun. hayal kırıklığı yada sevinci erken yaşamak için mi. 3 gün kalmış test gününe rabbim hayırlısını nasip etsin. benim transferimin 12. gününde kanda pozitif çıktı. içimde kalmasın birde kendim yapıyım dedim ama negatifti. çok şükür kızım 8.5 aylık oldu. Allahım bu yola çıkan herkese nasip eder inşallah.

kızlar 12. günden önce kesinlikle test yapıp kendinizi strese sokmayın...olacağı varsa da olmaz...ben yanlış hatırlamıyorsam 6. gün kanda baktırmıştım, negatifti, ağlamaktan canım çıkmıştı, belki de olacağı vardı da oldurmadım... 2. denememde inşallah, yani bu temmuzda 12. günden önce eczanenin önünden bile geçmicem...

kızlar 12. günden önce kesinlikle test yapıp kendinizi strese sokmayın...olacağı varsa da olmaz...ben yanlış hatırlamıyorsam 6. gün kanda baktırmıştım, negatifti, ağlamaktan canım çıkmıştı, belki de olacağı vardı da oldurmadım... 2. denememde inşallah, yani bu temmuzda 12. günden önce eczanenin önünden bile geçmicem...

bende bugün idrar yaptm ama negatif çıktı cnm 9 günüm benim bnde pişman oldum :((((

kızlar transferin 9.günü ve ufak tefek karın ağrısından başka hiç belirti bulamıyorum gün gectikçe. Umudum kalmıyor 2gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor benimle aynı durumda olan varmı
benimde aynı olmuştu 13 gün idrarda çıktı

Kizlar merhaba. Uzun suredir tup bebek ile ilgili bolumleri okuyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bugun transferimin 8.gunuydu ve dayanamadim idrar testi yaptim ve tek cizgi cikti bir muddet daha baktim degisiklik olmadi. Yine burdan arkadaslarin yorumlarini okudum bir saat sonra 2.cizginin cok silikte olsa ciktigini yazmislar. Bende testi atmamistim baktim ki cok silik ccizgi cikmis ama ustunden cok saat gecmisti. Boyle olupta hamile kalan oldumu cok heyecanlandim umitlenip sonra hayal kirikligi yasamaktan korktum.Allahim isteyen herjese nasip etsin arkadaslar.c.tesi test gunum tum yasadiklarimi burda yazmak istiyorum sonrasinda.okuyan cevap yazan herkese simdiden tskler.

Kızlar transferin 9.günü ve ufak tefek karın ağrısından başka hiç belirti bulamıyorum gün gectikçe. Umudum kalmıyor 2gündür idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor benimle aynı durumda olan varmı

ben ayni durumdayim, 5 gun embriyosu transfer edildi, carsamba kan testim var ben bugunidrar testi yaptim ve negatif butun gun agliyorum. Ama yinede umudunu kaybetme ben herseye ragmen gidip kantestimi yapacam, Allah'tan umudunu kesme, dua et.

C
ben ayni durumdayim, 5 gun embriyosu transfer edildi, carsamba kan testim var ben bugunidrar testi yaptim ve negatif butun gun agliyorum. Ama yinede umudunu kaybetme ben herseye ragmen gidip kantestimi yapacam, Allah'tan umudunu kesme, dua et.
Canım ümidini kaybetme sakın idrar testine güvenmeleri ben kan tedris yaptıracağım gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hayalet gibiydi şükürler olsun hamileyim ve bebeğimi

N kesesini görmek için şimdide heyecanım inşallah bebeğin seninledir Rabbim sana ve isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın

Kizlar merhaba. Uzun suredir tup bebek ile ilgili bolumleri okuyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bugun transferimin 8.gunuydu ve dayanamadim idrar testi yaptim ve tek cizgi cikti bir muddet daha baktim degisiklik olmadi. Yine burdan arkadaslarin yorumlarini okudum bir saat sonra 2.cizginin cok silikte olsa ciktigini yazmislar. Bende testi atmamistim baktim ki cok silik ccizgi cikmis ama ustunden cok saat gecmisti. Boyle olupta hamile kalan oldumu cok heyecanlandim umitlenip sonra hayal kirikligi yasamaktan korktum.Allahim isteyen herjese nasip etsin arkadaslar.c.tesi test gunum tum yasadiklarimi burda yazmak istiyorum sonrasinda.okuyan cevap yazan herkese simdiden tskler.

Canım testi yaptıktan 10-15 dk içinde çıkması lazım ikinci çizginin saatler sonrasını pek dikkate alma 8 gün çok erken 11. Günden önce yapma bence Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah tutunmuştur

Back
X