Yok canım kullanmıyorum jel progestan hem iğne hem hap kullanıyorum4
Kuzum vajinal jel kullaniyor musun? O çok yapıyor diye biliyorum bir kaç kez benim başıma da geldi ama.onemsemedim açıkçası
Yok canım jel kullanmıyorum progestan iğne kullanıyordum bu durumdan sonra hap da ilave etti doktor o günden sonra çok gelmedi sildikce sarı açık kahverengi geliyor bazen doktor muayene de sıkıntı.gormedi bebekler büyümeye devam.etmisler benim ikiz belki ondan oluyordur inşallah cumartesi kalp atışlarını bir gorseydik rahatliycam ben daha önce bu şekilde 3 düşük yaptım gerçi onlar bu kadar ilerlememisti şuan 6+2 olduk çok şükür4
Kuzum vajinal jel kullaniyor musun? O çok yapıyor diye biliyorum bir kaç kez benim başıma da geldi ama.onemsemedim açıkçası
Anladım canım gerçi vardır bir bildikleriBen fitil kullanıyorum bana da iğne vermediler canım. Kahverengiydi ertesi gün gectı cok sukur
Rabbim bu bebislerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzumYok canım kullanmıyorum jel progestan hem iğne hem hap kullanıyorum
Yok canım jel kullanmıyorum progestan iğne kullanıyordum bu durumdan sonra hap da ilave etti doktor o günden sonra çok gelmedi sildikce sarı açık kahverengi geliyor bazen doktor muayene de sıkıntı.gormedi bebekler büyümeye devam.etmisler benim ikiz belki ondan oluyordur inşallah cumartesi kalp atışlarını bir gorseydik rahatliycam ben daha önce bu şekilde 3 düşük yaptım gerçi onlar bu kadar ilerlememisti şuan 6+2 olduk çok şükür
Bence büyük faydası olur kuzum Rabbim bebisini sana bağışlasın. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinEstagfurullah canım. İlki 5 ikinci 8. Haftadaydı. Onlara kendiliğimden hamile kaldım canım bu tüp bebek ve mikroçip yapıldı kalbim rahat cok sukur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiDiğerlerinde sigara kullanıyordum maalesef 3 aydır bıraktım onunda faydası olur inşallah
Amin hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallahBence büyük faydası olur kuzum Rabbim bebisini sana bağışlasın. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ☺
Aminnn canım Aminn insallah Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı olsun da bir iki hiç farketmez ikiz olunca biraz da korkmuyor değilim açıkçası herkes çok riskli zor diyor korkusuz tehlikesiz mutlu bir hamilelik dönemi yaşamayı nasip etsin Allahım hepimize insallahRabbim bu bebislerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum ☺ ay ne tatlı ikizler ben de iki tane transfer oldum ama bir tanesi tuttu şükür. Rabbim senin ikizleri sana bağışlasın ☺
Benim minikler iki tane olunca daha küçüklerKeseyi gördüm çok şükür 15 mmcik. On gün sonra inşallah bebeği de görürsem birazcık daha rahat nefes alıcam
Sat a gore kac haftalık gördünüzKeseyi gördüm çok şükür 15 mmcik. On gün sonra inşallah bebeği de görürsem birazcık daha rahat nefes alıcam
Benim minikler iki tane olunca daha küçüklerdaha çok yiyesim geliyor rabbim doğduklarını göstersin. Kaç günlüksün dedi doktor. 5+3 diye gittim 4+6 ya geri döndüm
Transfer tarihin önemli dedi bana ama 5 bitmiş dedi aynı yani sat de uyumlu olmuş oluyoSat a gore kac haftalık gördünüz
Hep bi endişe hep beklemeİnsan paranoyak gibi bişey oluyo ya çok istediğimizden mi bilmem ilk gebe miyim diyodum gebe çıktım sonra kese var mı dış gebelik mi diyodum keseyi gördüm şimdi de içinde bebek var mı ki iyi mi diye takmaya başladım :)
Darısı bize inşallahKızlar bende doktordan cıktım kalp atısını duyduk sukur
23 Ekim de transfer oldum. Sat 5 Ekim. Benim doktorda transfer e göre hesap yaptı. Onu sordu mesela sat ı sormadı. Ben ilk transfer e göre hesapladım doktorla aynı sat ile üç gün fark etti. Bende bugün tam 5 i bitirdim. 5+0 ız. Kalp için ne zaman gideceksin.Transfer tarihin önemli dedi bana ama 5 bitmiş dedi aynı yani sat de uyumlu olmuş oluyo
Aynen benim sat 8 ekim ona göre 5+1 im o da transfer önemli dedi 5bitmiş dedi keseyi görünce de . 22sinde gidecek gibiyim kalp için de23 Ekim de transfer oldum. Sat 5 Ekim. Benim doktorda transfer e göre hesap yaptı. Onu sordu mesela sat ı sormadı. Ben ilk transfer e göre hesapladım doktorla aynı sat ile üç gün fark etti. Bende bugün tam 5 i bitirdim. 5+0 ız. Kalp için ne zaman gideceksin.
Kafa kafaya gidiyoruz canım :)) 22 Kasım benim de randevu günüm. İkiz oldukları için on gün sonra gel dedi. İkiz olsun diye çok istiyordum şimdi biraz endişe oldu. Her şey ikiye bölünüyor. Mesela çapları biri 9 mm biri 10.6 mm. İnşallah 40. Haftayı görürüzAynen benim sat 8 ekim ona göre 5+1 im o da transfer önemli dedi 5bitmiş dedi keseyi görünce de . 22sinde gidecek gibiyim kalp için de
Benim sat a göre de transfer e görede eksik oluyorAynen benim sat 8 ekim ona göre 5+1 im o da transfer önemli dedi 5bitmiş dedi keseyi görünce de . 22sinde gidecek gibiyim kalp için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?