Canım yaşın çok genç. Daha denemek için önünde çok uzun bir zaman var. Canını hiç sıkma, rahat ol. Denemeye devam et.Hosbulduk 21 yasindayim 4 yillik evloyim ilk tup bebek denemem cok umutla bekledik ama bugun hepsi gitti umudumu kaybetmsken ilaclari tekrar kullanip tekrar denicem ins ufakta olsa bi yukselme olurda umudum olur buna ihtiyacm var
Öyle canım, nasip. Gidin bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Değilse de vakti gelmemiş henüz diyeceğiz, çünkü bizim gibi bazı insanlar için bu yol daha uzun.Eşime gitmeyelim erken daha diyorum.ille gidelim diye tutturdu.bakalım nasipte neyse o.e bende kendimi tanıtayim.30 yaşıma yenigirdim.öğretmenim.sebepsiz kısırlık ama benim rahmimde sorun olduğunu düşünüyorlar.3.tüp bebek denememiz.bu sefer dondurulmuş.18 ağustosta transfer oldum.bende de belirti namına bişey yok daha doğrusu yaşadığım bazı şeyler adetten 2,3 gün önce yaşadıklarımla aynı.bacak sızlamasi,çekilmesi,ara ara ates basması,kalbimin boğazımda atıyor gibi olması falan.ama dediğim gibi ben bunları her ay yaşıyorm
sıkmayın kendinizi hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz demekki buda bizim sınavımız rabbim tez zamanda sana çifter çifter hepimizede nasip etsin8.gün yarın kan testine çağırdı doktor
çok umut verici olmuş konuşmanız tutsun söz önce size söleyecem cok mutlu oldum saolun allah sizede engüzel mutlulugu nasip etsintatlımne güzel işte tutunma kanamasıdır o kahve rengi çünkü transferden sonra 4-5. günün yanlış hatırlamıyorsam 5-6.günler tutunma günleriymiş kanama olursa o dönemde olurmuş.Sevinsene
Sorma canım bugün benim 2.günümdü o gazdan mahvoldum tuvaletede çıkamıyorum.Geliyor ama çıkmıyor.Hani ishal olursunda ağrın olurya için dışına çıkmak ister ama yok olmuyor yani.Eşim ilaç aldı içtim ama yarın anca iş yarayacakSendede böyle oldumu?
hayirlisi cnm sonuc negatif ciksa bile sen ilaclari kesme testi tekrarla derimEşime gitmeyelim erken daha diyorum.ille gidelim diye tutturdu.bakalım nasipte neyse o.e bende kendimi tanıtayim.30 yaşıma yenigirdim.öğretmenim.sebepsiz kısırlık ama benim rahmimde sorun olduğunu düşünüyorlar.3.tüp bebek denememiz.bu sefer dondurulmuş.18 ağustosta transfer oldum.bende de belirti namına bişey yok daha doğrusu yaşadığım bazı şeyler adetten 2,3 gün önce yaşadıklarımla aynı.bacak sızlamasi,çekilmesi,ara ara ates basması,kalbimin boğazımda atıyor gibi olması falan.ama dediğim gibi ben bunları her ay yaşıyorm
Hadi insallah pozitif sonuc alirda bizleride sevindirirsin canim her pozitif bizlerede umut oluyor...Kızlar kanı verdim.iki saat beklemedeyiz.hemşireye dedim ki bende tık yok kız güldü.daha çok erken zaten olmaz ki belirti diye.kan sonucu gününden sonra ortaya çıkar yavaş yavaş dedi.Ayy hadi inşallah
Dua ediyorum canım senin için. İnşallah güzel haberlerle gel, hayırlısıyla.Kızlar kanı verdim.iki saat beklemedeyiz.hemşireye dedim ki bende tık yok kız güldü.daha çok erken zaten olmaz ki belirti diye.kan sonucu gününden sonra ortaya çıkar yavaş yavaş dedi.Ayy hadi inşallah
CANIM akşamdan beri sana dua ediyorum inan ki annem bi yandan ben bi yandan.tanismiyoruz ama kalpler bir...çok şükür Rabbime allahım kucağına almayi nasip etsin inşallahAllahım inşallah devamında da herşey yolunda gider.Rabbim size de nasip eder inşallah.sizinde güzel haberlerinizi duyarım.hepimizin Allah yardımcısı olsun
Mesaj yazarken onu düşündüm annemden sonra ilk size haber verdim.diyorum hiçbirini tanımıyorum yüzünü görmedim bu bağ niye?galiba dert ortağı olmak.kimseye anlatamadıkla rimızı anlatmak.Allah im inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.CANIM akşamdan beri sana dua ediyorum inan ki annem bi yandan ben bi yandan.tanismiyoruz ama kalpler bir...çok şükür Rabbime allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah
Canimmm yaaa ne guzel bi haber twbrik ederim bak bosuna uzdun kendini yaa.insallah katlanarak devam edecek.. Gozun aydin darisi tum sonuc bekleyenlere...Allahım inşallah devamında da herşey yolunda gider.Rabbim size de nasip eder inşallah.sizinde güzel haberlerinizi duyarım.hepimizin Allah yardımcısı olsun
Gerçekten mi!! İnanmıyorum, Nasıl Mutlu oldum anlatamam. Benim gibi sen de 3. Kez denediğin için dün yazıştıktan sonra çok istedim senin hamile kalmanı. Allah A binlerce şükürler olsun. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bize dua et lütfen.Kızlaaaaaar!ağlamaktan yazamıyorum desem yeridir sıkı durun HAMİLEYİİİİİİİİİM!AZ önce hastaneden aradılar sonuç 70 çıkmış
hayirli olsun canim cok sevindim bi heycan oldu gercekten burasi baska bisi ya allam benimde test gunu sali dua edin kizlar idrarda cikti ama kanda cikmasi önemliKızlaaaaaar!ağlamaktan yazamıyorum desem yeridir sıkı durun HAMİLEYİİİİİİİİİM!AZ önce hastaneden aradılar sonuç 70 çıkmış
Hakikaten boşuna üzmüşum belirtim yok diye kafayı yedim kaç gündür.Rabbim sanada nasip eder İNŞALLAH.tez zamanda sağlıklı şekilde herkes kucağına alır bebişiniCanimmm yaaa ne guzel bi haber twbrik ederim bak bosuna uzdun kendini yaa.insallah katlanarak devam edecek.. Gozun aydin darisi tum sonuc bekleyenlere...
İnşallah değerlerim katlanır.pazartesi geri gidecem Allah im sana da nasip etsin.e artık 3 te duralım Di mi.inşallah sanada uğurlu gelir bu denemeGerçekten mi!! İnanmıyorum, Nasıl Mutlu oldum anlatamam. Benim gibi sen de 3. Kez denediğin için dün yazıştıktan sonra çok istedim senin hamile kalmanı. Allah A binlerce şükürler olsun. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bize dua et lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?