Can'ım ne büyük mutluluk yaşamışsın. Çok şükür, Allah bunu da yaşattı sana, bak.Kız kaju diğer arkadaşlar alınmasın ama sen benim ilk misafirim sin.sabahtan beri mesajını bekliyorum vallanerde kaldın?
Sabah test için gittim ama eşimde bende negatif diye gidiyoruz böyle gönülsüz kan vermeler falan.biz sizi ararız sonuç çıkınca pozitif olursa ilaç yazacağız çok uzağa gitmeyin dedi.tamam dedik .çıkınca taa bilmem nereye avm ye yürüyerek gittim( salaklığıma doymaym) geri gelmeyecek diye.avm tıklım tıklım.bizde tam ortada duruyoruz.derken telefon çaldı açtım karşıda ki hemşire e hadi gelin ilaç yazacaz dedi gülerek.nasıl yani dedim .gerisini hatırlamıyorum valla.bi ağlamaya başladım yeminle 2.kattaki ler bile bana bakıyordu.hemen gittik.inşallah devamında sıkıntı olmaz sağlıklı şekilde kucağıma alırım.
Rabbim sizin hayırlı haberlerinizi almayı da nasip eder inşallah
Ederim canim kizlar bisi sorcam bu kimyasal gebelik nasil oluyor ya bunu bir turlu anlamadimCan'ım ne büyük mutluluk yaşamışsın. Çok şükür, Allah bunu da yaşattı sana, bak.cleopatra2222 seni de çok tebrik ederim. Sen de kanda güzel bir sonuç alacaksın, hiç endişe etme. İdrarda negatif olup kanda pozitifi gören çok duydum ama idrarda pozitif olup kanda negatifi gören hiç duymadım ben, rahat ol Seninki oldu inşallah. İkiniz de dua edin kızlar bize lütfen.
merhaba transferimiz aynı gün olmuş sizinle tedavinin en zor kısmı burası bence inşallah bekleyen herkes pozitifi görüp bebeğini kucağına alır
. Evet 2 eylülde tahlil sizinde öylemiHem nasıl zor ya .sürekli kendimi dinliyorum.adet olacakmışım gibi şimdiden başladı ara ara ağrım.Allahım umutlarımız boş çıkmasın. 2 eylul mu canım tahlil tarihin
Benimde 2eylull kizlar. Evet 2 eylülde tahlil sizinde öylemi
Benimde 2eylull
Aynen canım 2.eylül
Benim yaşadığım şeyler her ay adetim yaklaşınca olanlar onun haricinde öyle acıkma,baş dönmesi,yok göz kararması yok göğüslerde irilik damar falan hiç olmadı.hatta normalde gögsüm ağrır transferden sonra ağrı gitti .adet belirtilerim gibi olanları söyleyim 4. Günden beri vajinam hep agriyordu.7.ve 8.günlerde sol bacağım sızladı bide iç kısmı ta topuktan rahime kadar çekiyor gibi oldu.sonra iki üç saatte bir bi ates basıyorDu resmen yerimde duramıyordum öyle yani.şimdi diyebilirsiniz e daha ne olcak diye ama dediğim gibi ben bunları her ay yaşarım o yüzden farklı gelmedi bana ha bide on dk da bir aha geliyor kesin adet oldum deyip wc ye gidiyordumkaju allah seni ya dunden beri idrar testime bakmadin mi bugun dior hamile cok guldurdun beni idrara gore evet var ama daha kan vermedim saliyi bekliorum bugun 100kez tualete gittim her an adet olcakmisim gibi canim sıkıldı simdi iyim gecti şükür Bahrik canim goguslerinde agri dolgunluk var mi belirti falan hic bisi olmadimi olduysa yazarmisin benim ani acıkmalarim basladi
Kimyasal gebelikte diyelim 12.gün tahlil yaptın 100 çıktı 14.gün 200civarı 16.gün 400 civarı çıkması lazım yani 48 saatte iki kat artacak değerler.eğer 100 ! 200! Çıktı sonra 150 çıktıysa yani düştüyse o kimyasal gebelik oluyormuşEderim canim kizlar bisi sorcam bu kimyasal gebelik nasil oluyor ya bunu bir turlu anlamadim
Anladim cnm saolasinKimyasal gebelikte diyelim 12.gün tahlil yaptın 100 çıktı 14.gün 200civarı 16.gün 400 civarı çıkması lazım yani 48 saatte iki kat artacak değerler.eğer 100 ! 200! Çıktı sonra 150 çıktıysa yani düştüyse o kimyasal gebelik oluyormuş
Günaydın, benim de transferim 25 Ağustos. Ben de evdeyim ama pazartesi işe gideceğim. Ara ara yatıyorum, hafif uzanıyorum bazen, bazen de oturuyorum. Çok eğilip kalkmamak koşuluyla mutfakta ufak tefek işler yapıyorum ben. Sürekli yatmayı önermiyorlar zaten. Kendini yormadan, bi yerlere uzanmadan evin içinde hareket edebilirsin. Pazartesiden sonra da normal hayatına dön dedi zaten doktorum. Pazartesiye kadar duş da alma dedi. Bir an önce yarın olmasını bekliyorum:) Özetle, sürekli yatmana gerek yok, kendini hiç yorma, yeterli. Hareket etmek tutmasını etkileyen bir şey değil. Olacağı varsa, ne yaparsan yap, oluyor, emin ol:)Bel Ağrı'm şuanda yok, ama olanı çok duydum, canını hiç sıkma.Herkese günaydın benim de transferim 25 ağustos benim sormak istediğim bel Ağrınız var mı benim en çok belim Ağrıyo ve beni strese sokuyor bir de transferden sonra ne yaptınız mı yani sürekli yattınız mı ben WC'ye giderken bile tedirgin oluyorum azıcık fazla oturdum mu korkuyorum siz neler yaptınız anlatırmısınız ?
Günaydın canım.transfern hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah.bugün 3.günün büyük ihtimalle 3gün hatta transfer gününle 4 gündür yatıyorsun.ve sırt üstü yatıyorsan hep bel ağrın ondan olabilir.benim resmen belim tutulMuştu yatmaktan.sana tavsiyem sola dönüp yat.doktorlarda öyle tavsiye ediyor.bugün den sonra yavaş yavaş gezin evde.çok eğilip kalkmalı işler yapma.Herkese günaydın benim de transferim 25 ağustos benim sormak istediğim bel Ağrınız var mı benim en çok belim Ağrıyo ve beni strese sokuyor bir de transferden sonra ne yaptınız mı yani sürekli yattınız mı ben WC'ye giderken bile tedirgin oluyorum azıcık fazla oturdum mu korkuyorum siz neler yaptınız anlatırmısınız ?
Katılıyorum sana ben ilk iki denemem de tam bir hafta yatak döşek yattim sonuç negatif.bu denemede amaan dedim 3.gün kalktım ayağa ara ara geldim uzandım.kanepede falan hep ayaklarımı uzatarak oturdum o kadar.ama ev falan süpürüp silmedim öyle boş dolandım evde.sonuç çok şükür pozitif.kısmette varsa oluyor.diğer türlü olmayacaksa yine olmuyor.canınızı sıkmayın.Günaydın, benim de transferim 25 Ağustos. Ben de evdeyim ama pazartesi işe gideceğim. Ara ara yatıyorum, hafif uzanıyorum bazen, bazen de oturuyorum. Çok eğilip kalkmamak koşuluyla mutfakta ufak tefek işler yapıyorum ben. Sürekli yatmayı önermiyorlar zaten. Kendini yormadan, bi yerlere uzanmadan evin içinde hareket edebilirsin. Pazartesiden sonra da normal hayatına dön dedi zaten doktorum. Pazartesiye kadar duş da alma dedi. Bir an önce yarın olmasını bekliyorum:) Özetle, sürekli yatmana gerek yok, kendini hiç yorma, yeterli. Hareket etmek tutmasını etkileyen bir şey değil. Olacağı varsa, ne yaparsan yap, oluyor, emin ol:)Bel Ağrı'm şuanda yok, ama olanı çok duydum, canını hiç sıkma.
Bence de git artık insan çatlar yaa.inşallah güzel değerlerle haber verirsin.benimde alt bölgem ağrıyor iki gündür içim cız ediyor bişey olcak diye.dün kardeşim daha bunlar iyi günlerin bide adet günün gelsin o zaman gör.olmayacaksin ama olacak gibi tüm ağrıları çekecen dediGunaydin kizlar beninde dunden beri kasik agrim var ya ara ara gelio gidio adet olcakmisim hissi verio belmi desem böbrekmi igne gibi orayada bisiler batio sinirim bozuldu yarin gidiyim kan verim gerekirse kavga ederim yinede giderim:))) sıkıldım
iste benim adet gunum 2gun sonraa acaba ondan mi agriyo cok susuyorum bu ara bana kalsa simdi bile ucarak gitcemde oncekinde erken gitmiştim 8.gun pozitifti havalara uçtuk tam kesey görmeye gitcez kanama oldu cok uzulduk esim o yuzdenbu. Bekliycen diyor uyuzluk yapioBence de git artık insan çatlar yaa.inşallah güzel değerlerle haber verirsin.benimde alt bölgem ağrıyor iki gündür içim cız ediyor bişey olcak diye.dün kardeşim daha bunlar iyi günlerin bide adet günün gelsin o zaman gör.olmayacaksin ama olacak gibi tüm ağrıları çekecen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?