- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 35
12. Günse test günün bugün değil mi zaten? Yoksa sana 15. Mi demişlerdi, dondurulmuş olduğu için canım?Bugun kasiklarimda ara ara batmalar oluo gecio normalmi acaba 12.gunum bugun bama kalsa 50kez kan vermistim esim illa gununde dio
Benimki donmus 15.gunde test dediler cnm ikinmaktan olsaydi heralde bana olurdu 5.gunden beri kabizim12. Günse test günün bugün değil mi zaten? Yoksa sana 15. Mi demişlerdi, dondurulmuş olduğu için canım?
Ya kızlar benim biraz canım sıkıldı az önce. Tuvaletimi yaparken biraz zorlandım. Fazla Ikınmamaya çalıştım ama zorladım biraz kendimi. Böyle şeyler transferden sonra çok iyi değil diye duymuştum. Allahım lütfen bu yüzden bir şey olmasın
Canim benim ben hep diyordum ya ta 5.günden beri ağrıyor benim resmen vajina bölgem agriyordu.tuvalete her gittiğimde adet olacam diye bekledim.yani bırak ağrısın ağrımayinca insan daha kötü oluyor inan niye hiçbirşey yok boş mu içim diyeBenimki donmus 15.gunde test dediler cnm ikinmaktan olsaydi heralde bana olurdu 5.gunden beri kabizim
Bugun kasiklarimda ara ara batmalar oluo gecio normalmi acaba 12.gunum bugun bama kalsa 50kez kan vermistim esim illa gununde dio
Merhaba canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim ki 3.gün dondurulmuş embriyo idi çok şükür hamileyim.yanı daha yeni öğrendim gerçiKızlar hamile olanlari tebrik ederim Saglıcakla kucagınıza alın inşallah
Sonuc bekleyenlerde pozitif gorursunuz inşallah
Benim transfer im nasipse eylülde
2. Gün embriyosu olarak donduruldu
Burada 2. Gün olupta hamile kalan var mı?
merhaba transferimiz aynı gün olmuş sizinle tedavinin en zor kısmı burası bence inşallah bekleyen herkes pozitifi görüp bebeğini kucağına alırSelamlar..kendime uygun başlık ararken buldum sizi ben de 23 ağustosta yani 2 gün önce transfer yaptırdım. Çok heyecanlıyıminşallah hepimiz hayırlı mutlu sonuçlar alırız
Merhaba canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim ki 3.gün dondurulmuş embriyo ia
Surup aldınız mı ben kullanmadım ama kullanıp faydasını gören var duplac mi ne12. Günse test günün bugün değil mi zaten? Yoksa sana 15. Mi demişlerdi, dondurulmuş olduğu için canım?
Ya kızlar benim biraz canım sıkıldı az önce. Tuvaletimi yaparken biraz zorlandım. Fazla Ikınmamaya çalıştım ama zorladım biraz kendimi. Böyle şeyler transferden sonra çok iyi değil diye duymuştum. Allahım lütfen bu yüzden bir şey olmasın
Öncelikle hayırlı olsun canımKızlar 5. Gün 2 embriyo transferinin bugün 11. Günü. 7. Gün bhcg 86, 9. Gün bhcg 251, 11. Gün bhcg 305. Değerim istenilen oranda artmadı. Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Hiç pozitif göremediğim için yaşamadım ama %60 artış olması yeterliymiş canım. Bence pazartesi iyi bir artış olacaktır. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına da al inşallah.Kızlar 5. Gün 2 embriyo transferinin bugün 11. Günü. 7. Gün bhcg 86, 9. Gün bhcg 251, 11. Gün bhcg 305. Değerim istenilen oranda artmadı. Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Lilium a katılıyorum canım bizde çok şükür söylediklerin gibi kötü bir tecrübe olmadı.kimyasal gebelikte 3.teste geri düşmesi gerekir diye biliyorum.daha öncekileri saymaması 12.gün ve sonrasını baz alıyordur.kese görmen için tarih verdimiİnş Allahım kucaklarımızı doldurur cnm Allah'ın izniyle. Bu değerlerde kimyasal veya dış gebelik olma riski sizce nedir?
Kalbini ferah tut ve tabiki bol bol dua et.Allahım kimseye kötü tecrübe yaşatmasın cnm. Pazartesi test sonucuna göre konuşuruz sanırım dktrla
20. sayfadaydım atladım bütün sayfaları bende şuanda sana yazarken göz yaşlarımı siliyorum canım benim ya çok sevindim Allahım senide bebişini korusun inşallah değerlerinde artar.Ya inan denecek söz yok bu mutluluğaKızlaaaaaar!ağlamaktan yazamıyorum desem yeridir sıkı durun HAMİLEYİİİİİİİİİM!AZ önce hastaneden aradılar sonuç 70 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?