TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

İyi bakalim :)daha once asilamada kullanmadin simdi ilk heves iste son gün gelene kadar stres olmam inş

Telefonu kapatmanın ankamı yok kendinizi böyle sıkıp strese sokmayın.telefon televizyon hatta fırın radyo dalgası mikro dalga yayar bu çok zararlı değildir zararlı olması için 1 oda dolusu olması lazım.çok aşırı kullanmayın yeterli

Yaaa.benim eniste polis rapor yok dedi.o zaman sadece onlar için geçerli öğretmen ler için geçerli değil
Evet sadece onlar için geçerlidir.rapor alabilirsin.idare de kabul etmek zorunda.kimse bir şey diyemez.

Insallah cümleten
Buarada Bahrik düzeldin mi dün biraz kotulesmistin
dün 3 saat aralıksız ayaklarım havada_ tabi altında yastık _yattım.önce bayağı sancım vardı ama yatınca geçti.şimdide adet olcak gibi hissediyorum.karnım bi tuhaf.yeminle denge diye birşey kalmadı.bari okullar açılmadan azıcık düzelsem.çünkü öğrenciler için sabır depolamam gerek

Ben eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez
Canım benim ben biraz ağır kalabiliyorum çok özür,affet canım beni.Şu yazını da yeni okudum 32. sayfada inan içim cız etti.Hatta diğer sayfaları okumadım bile iyi misin canım benim.herşey yolunda dimi.

Canım ben de sen gibiyim çok hareketliyimdir ama mecbur olunca oturuluyormuş onu öğrendimBu arada burda ne çok öğretmen varmış,bahrikte öğretmenmiş.Bende öğretmenim hatta bizde şu semineri başka yerde almayla uğraşıyoruz bugün 30 Ağustos olunca okullar kapalı onu hesaba katmamışız,yarın koşturacağız.Okullar illa görev yeri belgesi istiyorlar ya
Aynen çok doğru ifade etmişsin.Ama ben sanki şuanda seni takip ediyorum canım

canım benim senide az önce okudum biraz geç oldu ama Nasılsın inşallah değerlerin artmaya başlar tatlım,tam sevindik bahrik ve sen hamilesin diye şimdide panikledik.Allah sizi de kuzum bebişlerinizi de korusun,nazar mı değdiriyoruz ne(maaşallah tüm hamilelik sonucu alanlara,nazar değmesin inşallah)

saolasın canım valla sevinemeden kaldım böyle dün cok ağladım gözlerim kan içinde bugun biraz daha iyim bakalım yarın kan vericem ne cıkıcak beklemedeyım

Şimdilik bişey yok kuzu.dün bi pembe Lik vardı ped de korktum bayağı.

kaju ben de öğretmenim :)
Bu t
Amin canım amin.tüp bebekte kalp atışını duyuncaya kadar emin olmayın diyorlar.ben şimdi onun için gerginim biraz eşimde o kadar sıkıştırma ma rağmen 7 sülaleye söylemiş herkes arıyor.

Ben de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okulda Biz de her gün işler çok koşturmalı geçiyor Allah yardım etsin hepimize.
Özel okul mu valla hepimizin ki zor ama özel sektör ve sınıfçılarin hali daha da zor.Allah yardımcımız olsun.bizim okulun müdürü beni bu yıl müdür yardımcısı yapmayı planliyordu şimdilik yırttım gibi.

Evet masalah 6 yedi ogretmen saydim sanki,ilk liste neredeydi koysaniz kizlar tum arkdaslardan haberimiz olur.
Okula hic gidesim yok gecen yil cok yoruldum.
Bide buaralar beni bir hüzün kapliyor biraz uyucam galiba olumlu sonuc alirmiyiz(( inş. diyelim

Aynen kizlar bende ogretmenin ve bu halde hic baslayasim yok yaa cok dikkat gerektiren bir surecteyiz ve okulda nasil olacak merak ediyorm.okul bittigi gibi tedaviye basladim ama transfer buzamana sarkti malaesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…