İyi bakalim :)daha once asilamada kullanmadin simdi ilk heves iste son gün gelene kadar stres olmam inşCanım 8,9. Günden önce zor çıkar idrarda. Hatta çoğu kişide o bile erken. Doktorlar boşuna 12. gün test yapın demiyorlar :)12 nin Öncesinin pek bir önemi yok. Eziyet etme hiç kendine test yaparak canım. Boşuna strese giriyorsun.
Telefonu kapatmanın ankamı yok kendinizi böyle sıkıp strese sokmayın.telefon televizyon hatta fırın radyo dalgası mikro dalga yayar bu çok zararlı değildir zararlı olması için 1 oda dolusu olması lazım.çok aşırı kullanmayın yeterliEvet persembe bizim de seminer basliyor lisedeyim ilk gün kurul en arkaya gecip oturum diyorum normalde önde ve aktif biriydim.Caktirmicam bu sefer. Transfer gununden buyana disari cikmadim evde durmayan ben valla katlanirim evde durmayada sonuc olumlu olsunda.Buarada kizlar en az 3 ay teli ayri bir odaya birakin ara ara kullanin hatta modem ve teli kapatin cok baz vs yayiyor bunlarla ilgili daha ince makale okumustum.
Arkadaslar ilk 4 gün cok ates ve terleme vardi dun dorduncu gun gun boyu belim agridi ,bugun ates yok agri yok ilk gunden beridir sırt agrim var vb.Bendeki son durum bu:)
Evet sadece onlar için geçerlidir.rapor alabilirsin.idare de kabul etmek zorunda.kimse bir şey diyemez.Yaaa.benim eniste polis rapor yok dedi.o zaman sadece onlar için geçerli öğretmen ler için geçerli değil
Kalktı canım vermek istememişler.biraz google araştırması yaparsan görürsün.herkes kendini sağlama alna peşinde ihtiyacın var rapora belkiHayır kalkmamış ben sağlık ocağına rica ettim rapor veremiyorz dedi
İnşallah olumlu sonuçlanırBlastosist transferin 6.günü idrar tahlil negatif. 7 ve sonrasi var henüz dur bakalim Allah büyük
Insallah cümletenİnşallah olumlu sonuçlanır
dün 3 saat aralıksız ayaklarım havada_ tabi altında yastık _yattım.önce bayağı sancım vardı ama yatınca geçti.şimdide adet olcak gibi hissediyorum.karnım bi tuhaf.yeminle denge diye birşey kalmadı.bari okullar açılmadan azıcık düzelsem.çünkü öğrenciler için sabır depolamam gerekInsallah cümleten
Buarada Bahrik düzeldin mi dün biraz kotulesmistin
Canım benim ben biraz ağır kalabiliyorum çok özürBen eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez
Canım ben de sen gibiyim çok hareketliyimdir ama mecbur olunca oturuluyormuş onu öğrendimEvet persembe bizim de seminer basliyor lisedeyim ilk gün kurul en arkaya gecip oturum diyorum normalde önde ve aktif biriydim.Caktirmicam bu sefer. Transfer gununden buyana disari cikmadim evde durmayan ben valla katlanirim evde durmayada sonuc olumlu olsunda.Buarada kizlar en az 3 ay teli ayri bir odaya birakin ara ara kullanin hatta modem ve teli kapatin cok baz vs yayiyor bunlarla ilgili daha ince makale okumustum.
Arkadaslar ilk 4 gün cok ates ve terleme vardi dun dorduncu gun gun boyu belim agridi ,bugun ates yok agri yok ilk gunden beridir sırt agrim var vb.Bendeki son durum bu:)
Aynen çok doğru ifade etmişsin.Ama ben sanki şuanda seni takip ediyorum canımBen görev yaptığım yere gitmeyecem kendi memleketim de alacam semineri hiçte gidesim yok valla.bakacak artık.eğer müdür çok iş yaptıran biri ise alır veririm raporu7 ne yapam.
Ağrılara gelince ilk 3.4 gün değişik değişik her yeri ağrıyor insanın sonra 7.güne kadar bi dinlenme evresi 7den sonrada herkeste farklı yerler ağrıyor.yada hiç ağrımıyor.anladıysam Arap olayım ha
canım benim senide az önce okudum biraz geç oldu amaarkadaşlar iyi dileklerınız için cok tsk ederim dua etmekten başka yapacağım bişi yok hastaneyi aradık cok olumsuz konuştular bilemiyrm canım sıkkın iyiki kızım var ona sarılıp kokluyorum rabbim diyorum ya kızım olmasaydı napardım bin sükür
saolasın canım valla sevinemeden kaldım böyle dün cok ağladım gözlerim kan içinde bugun biraz daha iyim bakalım yarın kan vericem ne cıkıcak beklemedeyımCanım ben de sen gibiyim çok hareketliyimdir ama mecbur olunca oturuluyormuş onu öğrendimBu arada burda ne çok öğretmen varmış,bahrikte öğretmenmiş.Bende öğretmenim hatta bizde şu semineri başka yerde almayla uğraşıyoruz bugün 30 Ağustos olunca okullar kapalı onu hesaba katmamışız,yarın koşturacağız.Okullar illa görev yeri belgesi istiyorlar ya
Aynen çok doğru ifade etmişsin.Ama ben sanki şuanda seni takip ediyorum canım
canım benim senide az önce okudum biraz geç oldu amaNasılsın inşallah değerlerin artmaya başlar tatlım,tam sevindik bahrik ve sen hamilesin diye şimdide panikledik.Allah sizi de kuzum bebişlerinizi de korusun,nazar mı değdiriyoruz ne(maaşallah tüm hamilelik sonucu alanlara,nazar değmesin inşallah )
Şimdilik bişey yok kuzu.dün bi pembe Lik vardı ped de korktum bayağı.Canım benim ben biraz ağır kalabiliyorum çok özür,affet canım beni.Şu yazını da yeni okudum 32. sayfada inan içim cız etti.Hatta diğer sayfaları okumadım bile iyi misin canım benim.herşey yolunda dimi.
Bu tkaju ben de öğretmenim :)
Amin canım amin.tüp bebekte kalp atışını duyuncaya kadar emin olmayın diyorlar.ben şimdi onun için gerginim biraz eşimde o kadar sıkıştırma ma rağmen 7 sülaleye söylemiş herkes arıyor.Canım ben de sen gibiyim çok hareketliyimdir ama mecbur olunca oturuluyormuş onu öğrendimBu arada burda ne çok öğretmen varmış,bahrikte öğretmenmiş.Bende öğretmenim hatta bizde şu semineri başka yerde almayla uğraşıyoruz bugün 30 Ağustos olunca okullar kapalı onu hesaba katmamışız,yarın koşturacağız.Okullar illa görev yeri belgesi istiyorlar ya
Aynen çok doğru ifade etmişsin.Ama ben sanki şuanda seni takip ediyorum canım
canım benim senide az önce okudum biraz geç oldu amaNasılsın inşallah değerlerin artmaya başlar tatlım,tam sevindik bahrik ve sen hamilesin diye şimdide panikledik.Allah sizi de kuzum bebişlerinizi de korusun,nazar mı değdiriyoruz ne(maaşallah tüm hamilelik sonucu alanlara,nazar değmesin inşallah )
Ben de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okuldakaju ben de öğretmenim :)
Özel okul mu valla hepimizin ki zor ama özel sektör ve sınıfçılarin hali daha da zor.Allah yardımcımız olsun.bizim okulun müdürü beni bu yıl müdür yardımcısı yapmayı planliyordu şimdilik yırttım gibi.Ben de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okuldaBiz de her gün işler çok koşturmalı geçiyor Allah yardım etsin hepimize.
Senin test gunun nezaman cnmBen de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okuldaBiz de her gün işler çok koşturmalı geçiyor Allah yardım etsin hepimize.
Aynen kizlar bende ogretmenin ve bu halde hic baslayasim yok yaaEvet masalah 6 yedi ogretmen saydim sanki,ilk liste neredeydi koysaniz kizlar tum arkdaslardan haberimiz olur.
Okula hic gidesim yok gecen yil cok yoruldum.
Bide buaralar beni bir hüzün kapliyor biraz uyucam galiba olumlu sonuc alirmiyiz(( inş. diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?