TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

malesef pozitif olunca stres bitmiio yok kese kalp atisi derken insan omurden omur.gidio valla bende yeni sakinlestim dusunuorum nie belirtilervar nie midem bulanio dusune dusune sıkıldım 2ye katlarsa saglikli gebelik olucak mi acaba dis gebelikmi insan kafyi yiyo ya

Rapor falan alip yirtamazmisin ki acaba çalışmakta zor ya dikkat et kendine

Ben eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez
Arkadaslar insan bir heves ve mutlulukla ani hareketler yapiyor,bence ilk uc ay temkinli olmak en iyisi bu gunlere zor geliniyor.Bisey olmaz ins daha yorma kendini

Ya kızlar benim alt bölgem vajina kısmı transferden sonra 4.günden beri sürekli ağrıyor.sizde de var mı o ağrı

Evet persembe bizim de seminer basliyor lisedeyim ilk gün kurul en arkaya gecip oturum diyorum normalde önde ve aktif biriydim.Caktirmicam bu sefer. Transfer gununden buyana disari cikmadim evde durmayan ben valla katlanirim evde durmayada sonuc olumlu olsunda.Buarada kizlar en az 3 ay teli ayri bir odaya birakin ara ara kullanin hatta modem ve teli kapatin cok baz vs yayiyor bunlarla ilgili daha ince makale okumustum.

Arkadaslar ilk 4 gün cok ates ve terleme vardi dun dorduncu gun gun boyu belim agridi ,bugun ates yok agri yok ilk gunden beridir sırt agrim var vb.Bendeki son durum bu:)

Ben görev yaptığım yere gitmeyecem kendi memleketim de alacam semineri hiçte gidesim yok valla.bakacak artık.eğer müdür çok iş yaptıran biri ise alır veririm raporu7 ne yapam.
Ağrılara gelince ilk 3.4 gün değişik değişik her yeri ağrıyor insanın sonra 7.güne kadar bi dinlenme evresi 7den sonrada herkeste farklı yerler ağrıyor.yada hiç ağrımıyor.anladıysam Arap olayım ha

Valla süper ifade ettin :)güldüm herkeste farkli versiyon farkli etki birbirini tutmuyor:)Bi umut bi umutsuzluk arasinda gidip geliyoz :)ancak terazi umut yonünde ağir bassin derim motivasyon etkiliyor cünkü.
Okul donemi cok stresli yani acikcasi baktim bunyem bozuluyor bende rapor alcam.

Ya kızlar benim alt bölgem vajina kısmı transferden sonra 4.günden beri sürekli ağrıyor.sizde de var mı o ağrı
Benim bugün 4. Günüm. Ne ağrı sızı, ne de başka bir şey var. Olmadı mi ki acaba yine, Allah'ım yardım et

Baş ağrısı başladı benim bugün ince bir ağrı .çok hafif kasık ve bel ağrısı var 5.günüm normaldir acaba

Benim bugün 4. Günüm. Ne ağrı sızı, ne de başka bir şey var. Olmadı mi ki acaba yine, Allah'ım yardım et
Sende kendimi gördüm bi an bende sürekli ağrım olsun diye bekledim.ama 8.güne kadar bekle çünkü bu günlerde bende de hiç yoktu bişey

Millet kendini dinlemekten beyin devreleri yanıyor artık.herkes en ufak bişeyde panik oluyor.halbuki bu tedavide olmasan normal adet zamanını geçiren hamilelerden olsan hiç haberin olmayacak bu belirtilerden.hani her aynı şeyi yaşadığın için sallamayacaksin.sonra bi bakacaksın sürpriz.ama bizde öyle olmuyor işte.bunlarda geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…