Ben hic liste yapmadım ki canımEvet masalah 6 yedi ogretmen saydim sanki,ilk liste neredeydi koysaniz kizlar tum arkdaslardan haberimiz olur.
Okula hic gidesim yok gecen yil cok yoruldum.
Bide buaralar beni bir hüzün kapliyor biraz uyucam galiba olumlu sonuc alirmiyiz(( inş. diyelim
Yanlış yeri hatirliyorum ben o zaman:) e bi liste yapalım kabataslak yanlıs olursa duzenleriz:)Ben hic liste yapmadım ki canım
Oo michin aşilama topigi arkadasim hos geldin:)benim 2.asilama tutmadi simdi tupe basladim ilk tedavi sen nasılsin:)topic super olmuş. bu zor süreçte buradan bilgiler edinebilmemiz çok güzel. yarın 7.günüm benim. aranızda test yapmayı düşünen var mı? dün 5.gün dü erken gebelik yaptım ama sonuç hüsran
5.gün çok erken sanki canm.çıkmaması normal yani.topic super olmuş. bu zor süreçte buradan bilgiler edinebilmemiz çok güzel. yarın 7.günüm benim. aranızda test yapmayı düşünen var mı? dün 5.gün dü erken gebelik yaptım ama sonuç hüsran
Aslında şu pembe tablo varya ondan yapmak istedim araştırdım bişey anlamadım öyle bırakmıştım dur bir iki daha bakayımKan testi günu siralaması
1 eylül=
2 eylül=trilece34,ES2607,mischin
3 eylül=
Ekleyelim duzenleyelim arkadaslar:)
Belimin sağ tarafına sancı girip çıkıyordu ara ara sürekli sabit değildiBahrik adet dönemindekine benzer bel Ağrım var çok nadir de olsa kasık ağrım var ama bel Ağrım çok belirgin böyle şikayetlerin olmuşmuydu. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyor çok korkuyorum
Senin ne zaman test gunun Hoffe ekleyelimBahrik adet dönemindekine benzer bel Ağrım var çok nadir de olsa kasık ağrım var ama bel Ağrım çok belirgin böyle şikayetlerin olmuşmuydu. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyor çok korkuyorum
6 Eylül cnm.Senin test gunun nezaman cnm
Senin mesajın olduğu için düzenleme sadece sende canım arkadaşlar görüp cevap yazarlar eklersin olur muKan testi günu siralaması
Bahrik:) Hamile
Cleopetra2222 test asamasinda
1 eylül=
2 eylül=trilece34,ES2607,mischin
3 eylül=
4 eylül=
5 eylül=
6 eylül=lilium08
Ekleyelim duzenleyelim arkadaslar:)
Tamm farketmez sen de alip duzenleyebilirsin canim:)siramizi gorlmSenin mesajın olduğu için düzenleme sadece sende canım arkadaşlar görüp cevap yazarlar eklersin olur mu
Benim 5 eylül canımSenin ne zaman test gunun Hoffe ekleyelim
Süperrr olmuş
isim test günü sonuç cleopatra2222 test yaptı beklemede bahrik 27 Ağustos hamile kaju 6 eylül ? Lilium08 6 eylül ? Efeakt ? Trilece34 2 eylül ? ES2607 2 eylül ? mischin 2 eylül ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?