TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Ben hic liste yapmadım ki canım

topic super olmuş. bu zor süreçte buradan bilgiler edinebilmemiz çok güzel. yarın 7.günüm benim. aranızda test yapmayı düşünen var mı? dün 5.gün dü erken gebelik yaptım ama sonuç hüsran

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 36
topic super olmuş. bu zor süreçte buradan bilgiler edinebilmemiz çok güzel. yarın 7.günüm benim. aranızda test yapmayı düşünen var mı? dün 5.gün dü erken gebelik yaptım ama sonuç hüsran
Oo michin aşilama topigi arkadasim hos geldin:)benim 2.asilama tutmadi simdi tupe basladim ilk tedavi sen nasılsin:)

Kan testi günu siralaması
Bahrik:) Hamile
Cleopetra test asamasinda
1 eylül=
2 eylül=trilece34,ES2607,mischin
3 eylül=

Ekleyelim duzenleyelim arkadaslar:)

5.gün çok erken sanki canm.çıkmaması normal yani.

aaa merhabaa çok sevindim seni gördüğüme:) bende aşılamayla vakit kaybetmek istemedim tekrar. transfer oldum bekliyorum 6.gün herşey güzel gitti ama bakalım hayırlısı artık. inşallah hepimiz için güzel olur herşey T trilece34

Bahrik adet dönemindekine benzer bel Ağrım var çok nadir de olsa kasık ağrım var ama bel Ağrım çok belirgin böyle şikayetlerin olmuşmuydu. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama olmuyor çok korkuyorum

Belimin sağ tarafına sancı girip çıkıyordu ara ara sürekli sabit değildi

Cleopetra2222 test asamasinda
1 eylül=
3 eylül=
4 eylül=
5 eylül=
6 eylül=lilium08

Cleopetra2222 test asamasinda
1 eylül=
3 eylül=
4 eylül=
5 eylül=
6 eylül=lilium08

Senin mesajın olduğu için düzenleme sadece sende canım arkadaşlar görüp cevap yazarlar eklersin olur mu

isim test günüsonuç
cleopatra2222test yaptıbeklemede
bahrik27 Ağustoshamile
kaju6 eylül?
Lilium086 eylül?
Efeakt ?
Trilece342 eylül?
ES26072 eylül?
mischin2 eylül?
Süperrr olmuş
Hofee 5 eylulmus topik onu da ekleyelim:)bana telefon yasagi var evdekilr kiziyor ara ar bakicam:)

bana da dr test günümü 5 eylül olarak verdi ama dayanamam yaparım heralde öncesinde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…