İnşallah pozitiftir canım.ama çok uzun süre geçince doğruluk payı olmuyor içindeki kağıtta da yazar zaten 5dk sonra ne çıkarsa o.Kizlar ya bir yorum yapin esim ve kiz kardesim pembede silik cizgi var diyo ama 6 saat sonra geldim baktim sizce farkeder mi?
Mischin :))))cok mutlu oldummm cnm
Sabah 8.30 da bizim kan tahlil
Ins bu site ugur getircek herhaldd.
Bugun seminer cok az surdu kizlarla takildim olumsuz haber alirsam uzulmeyeyim diye
Cizgi var mi kizlar simdi bida yapcam aksam:)
Gözün aydin derim çizgi görünüyorEki Görüntüle 1879664 kızlarrr seminere gitmeden dabah test yaptım simdi geldim baktım ćizgı cıkmis galiba dogrumu pembe test bugünun yukaridaki beyaz dünün dünde hic yok bugunku pembede var gibi lütfen bi bakip yorum yapin var mi biseyler:)Allah im inanamiyorum hepimizin yardimcisi ol sen goruyorsun.
Sabah 08.30 da kan test saatim:) sevgiler kizlar
2-3 liralık testler daha net sonuç veriyor canmBende 7. Günüm Hasas testlerden yaptım çıkmadı Karnım çok agriyor sanki adedet olacakmışim gibi ama yinede umutluyum inşallah burdaki herkesden mutlu haber alacaz
Testi tekrarlasana canm .. Çok beklediğinde olmaz diyorlar ama pozitif değilse bu ikinci çizgi çıkmıyor.. Haydi yap testi at bakalım hayırlı sonuçlarEki Görüntüle 1879664 kızlarrr seminere gitmeden dabah test yaptım simdi geldim baktım ćizgı cıkmis galiba dogrumu pembe test bugünun yukaridaki beyaz dünün dünde hic yok bugunku pembede var gibi lütfen bi bakip yorum yapin var mi biseyler:)Allah im inanamiyorum hepimizin yardimcisi ol sen goruyorsun.
Ben bunu cok hamileden duydum 5 veya 6 saat sonra bile ciksa kesin hanilesindir diyordu .Yukaridaki cubuk da dunun hic bisy cikmadi asagidaki bugunun test 6 saat sonra cikti .ins olumlu olur dua edin bakim oizlar birbirimize hepimizeİnşallah pozitiftir canım.ama çok uzun süre geçince doğruluk payı olmuyor içindeki kağıtta da yazar zaten 5dk sonra ne çıkarsa o.
Anladim arastirdim ucuz testlerde daha belirgin cikiyor bende ondan yapicam bir saat sonra tekrar2-3 liralık testler daha net sonuç veriyor canm
Ben de tevafuken yorumlarda gordum gec ciksa bile pozitif oldugunu ,ondan atmadim.Testi tekrarlasana canm .. Çok beklediğinde olmaz diyorlar ama pozitif değilse bu ikinci çizgi çıkmıyor.. Haydi yap testi at bakalım hayırlı sonuçlar
Bence var akşam yap bir dahsKizlar ya bir yorum yapin esim ve kiz kardesim pembede silik cizgi var diyo ama 6 saat sonra geldim baktim sizce farkeder mi?
Bugun seminer cok az surdu kizlarla takildim olumsuz haber alirsam uzulmeyeyim diye
Bence var Can'ım hayırlı olsunKizlar ya bir yorum yapin esim ve kiz kardesim pembede silik cizgi var diyo ama 6 saat sonra geldim baktim sizce farkeder mi?
bence de varEki Görüntüle 1879664 kızlarrr seminere gitmeden dabah test yaptım simdi geldim baktım ćizgı cıkmis galiba dogrumu pembe test bugünun yukaridaki beyaz dünün dünde hic yok bugunku pembede var gibi lütfen bi bakip yorum yapin var mi biseyler:)Allah im inanamiyorum hepimizin yardimcisi ol sen goruyorsun.
Can'ım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm bende tutunduguna inanmıyanlardanım..geçen perşembe transfer oldu pazartesi kendimi çok yordum ve kanama gibi leke oldu..bugünde okula gittim geldigimde leke vardı..devamlı adet sancısı çekiyorm o yüzden hiç inanamıyorum olduğuna..ama yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum..sanırım yine transferin olmuş..ins bu sefer pozitifi görürsünBurdan erken test yapan arkadaslara sesleniyorum ben bu büyük hatayi yaptım ne olur siz yapmayin verilen tarihi bekleyin ben haziran ayında bir transver yaptım bir hafta erken kan ve idrar tahlili yaptım ikisinede çıkmadı ve ben bütün ümidim kestim iğneleri zamansız yaptım bazen yapmadım ve sonra bel ağrısı leke de görünce iyice salidim kendimi her ise atıldım davet verdim ağır kaldırdım sanki kendimden intikam alır gibi günüm geldiğinde dokdorum ısrarla tahlil yapmamı istedi ben artık adet olmaya başladım dedim ısrarla tahlil yapmamı isteyince gidip yaptım 2 saat sonra sonucu almaya giderken yolda aşırı parçali bir kanama başladı hemen kliniği girip sonucu alıp tuvalete girdim sonucu gördüğüm zaman malesef düşük yapıyordum bebeğim bana tutunmus ama ben onu tutmamis tim.ne olur erken testlere güvenmeyin gününüzü bekleyin dr dinleyin
Kiz hadi ho allam ne ugurlu topik oldu ya masallah banada dua edin yarin tekrar testim var kollarim.moraddi daha nekadar surecek bu kan vermeEki Görüntüle 1879664 kızlarrr seminere gitmeden dabah test yaptım simdi geldim baktım ćizgı cıkmis galiba dogrumu pembe test bugünun yukaridaki beyaz dünün dünde hic yok bugunku pembede var gibi lütfen bi bakip yorum yapin var mi biseyler:)Allah im inanamiyorum hepimizin yardimcisi ol sen goruyorsun.
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza..darısı bekleyen herkese insallah..80 çıktı
Bence de var Allah yardımcın olsun hadi bakalım yarına ne kaldı :)Ben bunu cok hamileden duydum 5 veya 6 saat sonra bile ciksa kesin hanilesindir diyordu .Yukaridaki cubuk da dunun hic bisy cikmadi asagidaki bugunun test 6 saat sonra cikti .ins olumlu olur dua edin bakim oizlar birbirimize hepimize
İki güne bir canım.48 saatte iki katına çıkarmış2günde 1 mi test yaptrmak gerekiyor? her gün mü? ben dr'ma daha söyleyemedim. vaktinden önce test yaptğım içincleopatra2222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?