TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

İnşallah pozitiftir canım.ama çok uzun süre geçince doğruluk payı olmuyor içindeki kağıtta da yazar zaten 5dk sonra ne çıkarsa o.

Gözün aydin derim çizgi görünüyor

Bende 7. Günüm Hasas testlerden yaptım çıkmadı Karnım çok agriyor sanki adedet olacakmışim gibi ama yinede umutluyum inşallah burdaki herkesden mutlu haber alacaz

Testi tekrarlasana canm .. Çok beklediğinde olmaz diyorlar ama pozitif değilse bu ikinci çizgi çıkmıyor.. Haydi yap testi at bakalım hayırlı sonuçlar

İnşallah pozitiftir canım.ama çok uzun süre geçince doğruluk payı olmuyor içindeki kağıtta da yazar zaten 5dk sonra ne çıkarsa o.
Ben bunu cok hamileden duydum 5 veya 6 saat sonra bile ciksa kesin hanilesindir diyordu .Yukaridaki cubuk da dunun hic bisy cikmadi asagidaki bugunun test 6 saat sonra cikti .ins olumlu olur dua edin bakim oizlar birbirimize hepimize

Testi tekrarlasana canm .. Çok beklediğinde olmaz diyorlar ama pozitif değilse bu ikinci çizgi çıkmıyor.. Haydi yap testi at bakalım hayırlı sonuçlar
Ben de tevafuken yorumlarda gordum gec ciksa bile pozitif oldugunu ,ondan atmadim.
Birde dunkunde gec de olsa yok bugunkunde gec de olsa var o da bir farklilik .Bir iki saat sonra gene yapcam dua edin canlar ,hadi insAllah sirayla

İkinizdende hayırlı sonuçlar alırız inşallah duam sizinle Rabbim nasip eder inşallah

Bence var akşam yap bir dahs

Bence var Can'ım hayırlı olsun

bence de var bu testleri öldürsen 2.çizgiyi vermio çünkü başka türlü

Can'ım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm bende tutunduguna inanmıyanlardanım..geçen perşembe transfer oldu pazartesi kendimi çok yordum ve kanama gibi leke oldu..bugünde okula gittim geldigimde leke vardı..devamlı adet sancısı çekiyorm o yüzden hiç inanamıyorum olduğuna..ama yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum..sanırım yine transferin olmuş..ins bu sefer pozitifi görürsün

Kiz hadi ho allam ne ugurlu topik oldu ya masallah banada dua edin yarin tekrar testim var kollarim.moraddi daha nekadar surecek bu kan verme

Ben bunu cok hamileden duydum 5 veya 6 saat sonra bile ciksa kesin hanilesindir diyordu .Yukaridaki cubuk da dunun hic bisy cikmadi asagidaki bugunun test 6 saat sonra cikti .ins olumlu olur dua edin bakim oizlar birbirimize hepimize
Bence de var Allah yardımcın olsun hadi bakalım yarına ne kaldı :)

2günde 1 mi test yaptrmak gerekiyor? her gün mü? ben dr'ma daha söyleyemedim. vaktinden önce test yaptğım için cleopatra2222

erkn gebelik testi hariç bebetime diye ucuz test almştm 3-4 tane gösterdi onlarda baya netti hemde. hakkında yanlış gösteriyor falan yazmışlar ama bence gayet başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…