TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Güzel duan için Sağol evet bir hafta önce transefirim oldu yine test yaptım ama hiç aldirmadim çıkan sonuca senin daha çok erken yorma kendini bende leke görmüştüm ama duyduğum kadariyla 7. Veya 8. Gün leke olursa tütügünün isaretiymis Rabbim sanada bana da istiyen bütün kadınlara nasip eder inşallah

Kizlar merhaba benimde test gunum yarin ama dayanamayip bugun kan verdim 6.24 cikti biraz sok yasadim ama yarin tekrar verecegim bakalim neler olacak

2gun sonra ver ins degerin artar bu duygu nasil bilirim varmi yokmu cok kotu bisi
Yok okadar bekleyemeyecem canim yaa yarin verecem azda olsa dusukse kimyasaldir cikiyosa umut vardir ozaman 2gun sonra bu asamada beklemek cok zor hakkaten .insallah boyle olmaz diyodum basima geldi yaa

Yok okadar bekleyemeyecem canim yaa yarin verecem azda olsa dusukse kimyasaldir cikiyosa umut vardir ozaman 2gun sonra bu asamada beklemek cok zor hakkaten .insallah boyle olmaz diyodum basima geldi yaa
Valla neden dusuk cikar hcg düsuk cikinca nolur okumadigim yer kalmadi acaba embiriyonun gec tutunma vs oluyomuki

Kizlar merhaba benimde test gunum yarin ama dayanamayip bugun kan verdim 6.24 cikti biraz sok yasadim ama yarin tekrar verecegim bakalim neler olacak
Dikkat et kendine.bol bol dua et lütfen.en azından 5in üstünde yani pozitif.1-0 öndesin inşallah daha da yükselir

Sabahlari erken saatlerde asiri bulantim oluo hele bugun cok kotuydu tek umudum bu bulantinin olmasi hcg artti demekki ins oyledir rabbim

İnşallah Rabbim inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız ben ayreten kurban kesecem tutarsa aranızda baceci fulya da yaptıran varmi ben orda yaptım dr mustafa Bahçeci

Canim bana daha tarih vermediler bu teste katlarsa 10gun sonra cagirir 80 cikarsa mesela 10gun sonra kese gorme degerine gelir sanirim
Anladım baby.inşallah seninle bu konu hakkında muhabbet edeceğimiz günler gelecek.keseydi kalp atışıyDi

Anladım baby.inşallah seninle bu konu hakkında muhabbet edeceğimiz günler gelecek.keseydi kalp atışıyDi
insallah su yarinda bi biteydi gercekten cok zor bu tup bebek stresi normal gebelik olsa bu kadar stres yasanmaz ben.kizimda kan testi bile yapmadım klasik evde test 2aylik olana kadarda ulturasyona girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…