Insallah oyledir canimValla neden dusuk cikar hcg düsuk cikinca nolur okumadigim yer kalmadi acaba embiriyonun gec tutunma vs oluyomuki
Dikkat et kendine.bol bol dua et lütfen.en azından 5in üstünde yani pozitif.1-0 öndesin inşallah daha da yükselir
canım benim büyük geçmiş olsun ,zor zamanlar geçirmişsin.Herşey bilemiyoruzki başımıza gelenleri.Bilsek zaten bize acı vererecek olayların gerçekleşmesini engelleriz.Lütfen kendini sorumlu tutma,kaderBurdan erken test yapan arkadaslara sesleniyorum ben bu büyük hatayi yaptım ne olur siz yapmayin verilen tarihi bekleyin ben haziran ayında bir transver yaptım bir hafta erken kan ve idrar tahlili yaptım ikisinede çıkmadı ve ben bütün ümidim kestim iğneleri zamansız yaptım bazen yapmadım ve sonra bel ağrısı leke de görünce iyice salidim kendimi her ise atıldım davet verdim ağır kaldırdım sanki kendimden intikam alır gibi günüm geldiğinde dokdorum ısrarla tahlil yapmamı istedi ben artık adet olmaya başladım dedim ısrarla tahlil yapmamı isteyince gidip yaptım 2 saat sonra sonucu almaya giderken yolda aşırı parçali bir kanama başladı hemen kliniği girip sonucu alıp tuvalete girdim sonucu gördüğüm zaman malesef düşük yapıyordum bebeğim bana tutunmus ama ben onu tutmamis tim.ne olur erken testlere güvenmeyin gününüzü bekleyin dr dinleyin
Eki Görüntüle 1879664 kızlarrr seminere gitmeden dabah test yaptım simdi geldim baktım ćizgı cıkmis galiba dogrumu pembe test bugünun yukaridaki beyaz dünün dünde hic yok bugunku pembede var gibi lütfen bi bakip yorum yapin var mi biseyler:)Allah im inanamiyorum hepimizin yardimcisi ol sen goruyorsun.
Sabah 08.30 da kan test saatim:) sevgiler kizlar
Bende aynı öyle oluyorum .bi bakıyorsun donuyorum ayağımda çorap üstümde battaniye.5dk sonra bi ates basıyor.terliyorumBuarada kızlar ben asiri usutunce gece cok terler ust degistiririm normalde ama hic hasta filan degilim aksam usuyorum ,gece felaket terlemis oluyorum uzerim jnce boylelikle 3 veya 4 defer kalkip atlet degisiyorum,yani hasta degilim bir haftadir bu moddayim,ama dun gece cok feciydi terle usu farkli bir bunye oldu dedim ya olumlu bisey ya olumsuz bisey dedim bakalim bence olumlu:)ins
Valla aynn bnde o moddayim kisin bile usumem ben acaba bu usume neden oluomusBende aynı öyle oluyorum .bi bakıyorsun donuyorum ayağımda çorap üstümde battaniye.5dk sonra bi ates basıyor.terliyorum
Gnydn ilk açılışı ben yaptim snrm sonuc 10da cikicak acayip korku var
Hadi kızlar şimdiye çıkmış olması lazım.hayırlı haberler inşallahHayırlı cumalar arkadaslar
Simdi kan verdim ama ben gece 3 te uyandim agladim sabaha kadar needeyse cunku idrar testleri negtif cikti,arti adet olacakmis gibi karnim iki gundur sisti(saat 10 da cikacak cuma hurmetine dua edin esimin stresiyle ve hastanelerle ugrasmaktan da biktim
Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
Üzme kendini vardır bunda da bir hayır. Allah'ım evladına güzel ömür nasip etsin , en hayırlı Zamanda sana da tekrar anne olmayı nasip etsin canmOlmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?