TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

yeni yeni tutunuyor demekki :) kaçıncı günün bugün? E ES2607

Canim 9.gun bugun benimde temmennim o uonde bakalim
Valla neden dusuk cikar hcg düsuk cikinca nolur okumadigim yer kalmadi acaba embiriyonun gec tutunma vs oluyomuki
Insallah oyledir canim

Dikkat et kendine.bol bol dua et lütfen.en azından 5in üstünde yani pozitif.1-0 öndesin inşallah daha da yükselir

Insallah canim testte 5.4un uzeri pozitif yaziyo bakalim yarin biraz belli olur herhalde

canım benim büyük geçmiş olsun ,zor zamanlar geçirmişsin.Herşey bilemiyoruzki başımıza gelenleri.Bilsek zaten bize acı vererecek olayların gerçekleşmesini engelleriz.Lütfen kendini sorumlu tutma,kader

Testi uygulayali 20 dk dayım şuan henüz bisey yok insAllah pozitif cikar ,Gec cikanlarinkinde de pozitif olmasina birde bunyemdeki farkliliga bagli olarak olumlu dusunuyorum bir ter basiyor disarda da oldu bu bir bakiyorsun sirtin ici agriyor karin bosluklarimdan ve karnimdan agrigiriyor ,En önemlisi de Allah tan ümit kesilmez hayirlisi nasip kismet,bakalim vikacak mi kacinci dakikada cikacak olumlu olcak mi?

bu göbecikler senin için geliyor ,hadi inşallah kandaki değerle de bu sevinci taçlandırırsın,oh doyamadım

Buarada kızlar ben asiri usutunce gece cok terler ust degistiririm normalde ama hic hasta filan degilim aksam usuyorum ,gece felaket terlemis oluyorum uzerim jnce boylelikle 3 veya 4 defer kalkip atlet degisiyorum,yani hasta degilim bir haftadir bu moddayim,ama dun gece cok feciydi terle usu farkli bir bunye oldu dedim ya olumlu bisey ya olumsuz bisey dedim bakalim bence olumlu:)ins

Bende aynı öyle oluyorum .bi bakıyorsun donuyorum ayağımda çorap üstümde battaniye.5dk sonra bi ates basıyor.terliyorum

Merhaba kızlar. Gündüz okulda olduğum içim sizi pek takip edemiyorum Ama buraya bakıp yazdıklarınızı okumak, arada güzel haberler almak çok iyi geliyor gerçekten. Etrafta durumumuzu bilen ve anlayan pek kimse olmadığı için dertlerimizi sevincimizi paylaşmak çok güzel. İyi ki varsınız. Yavaş yavaş test günlerimiz yaklaşıyor hepimizin. Hepimiz pozitifi görelim ve artık mutluluğumuzu paylaşalım kızlar inşallah. @ES2607 canım tebrik ederim, inşallah değerin hemen katlanır. @trilece34 ne oldu en son yaptığın test? Hadi sen de güzel haberler ver, bize umut ol.

Ne bilim ya testte bi cikiyo gibi bi gec cikiyo saat 7.20 de yaptigim testte de henuz bisey belli degil umutla umutsuzluk arasinda gidip geliyoz. Allah buyuk bakalim simdi de progestoren jeli kullandim 10 15 yuruyorum evde. Bir de esmaul husna rahatlatiyor napim baska

Selam canlar :)) Ben de ancak okuyabildim yazılarınızı.sevinçler korkular endişeler birarada yaşıyoruz. Benim heyecan dorukta suan.yarın sabah tahlil yaptiracagim.Kalbim şimdiden küt küt inşallah bu topik bize çoook ugurlu gelir.

Günaydın canlarm bugün tahlil yaptıracak olan tüm arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alır bize güzel haberler verirsiniz.

Günaydın güzeller, hayırlı cumalar herkese. Bugün test yapacak arkadaslar güzel haberler verecekler inşallah Benim dünden beri adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor. Takmamaya çalışıyorum ama canım çok sıkılıyor Neyse, siz Mutlu edin bari bizi kızlar. Sevgiler

Hayırlı cumalar arkadaslar
Simdi kan verdim ama ben gece 3 te uyandim agladim sabaha kadar needeyse cunku idrar testleri negtif cikti,arti adet olacakmis gibi karnim iki gundur sisti(saat 10 da cikacak cuma hurmetine dua edin esimin stresiyle ve hastanelerle ugrasmaktan da biktim

bende bugun yapacm kan 3 eylüldü günüm il dışına cıkacam diye sorun deil dedi hemşire ama ben öğleden sonra yapacam ve 10gündür devam eden şişlik gögüs agrısı dündendir kesildi enteresan aama bende adet olacam hissediyorum acaba ilaçları kullanırken adet gören var mı

Gnydn ilk açılışı ben yaptim snrm sonuc 10da cikicak acayip korku var
Hadi kızlar şimdiye çıkmış olması lazım.hayırlı haberler inşallah

Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum

Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
ne denir ki bilemiyorum.Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.kimyasal gebelik gibi duruyor.adet döneminde kanaman olur parça gibi düşer

Üzme kendini vardır bunda da bir hayır. Allah'ım evladına güzel ömür nasip etsin , en hayırlı Zamanda sana da tekrar anne olmayı nasip etsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…