canım polikistik over hastaları tedaviye en çok cevap veren hastalar.Etrafımda kim pko ise tedavi olduğu gibi hamile kaldı.Hatta kaç kere keşke pko olsamda bende hemen hamile kalsam demişimdir yani.Aşılamayı geç zaten 100de 15 şansı olan bi yöntem sırf prosedür yani.Başarı beklemek yersiz nadir tutuyor.Tüpte esas olay.Slm canlar...ben de histereskopi ve Laparoskopi oldum 9 ay evvel..doğal yolla hamile kalma Şansın artacak dedi Dr. Doğal yolla denedik olmadı üstüne 2 asilama denedik o da olmadı.kısmet tabi. Bu arada polikistik over hastasıyım. Onun etkisi çok malesef
Off yaa bilmiyorum ağrım çok oldu daha transfer 24 saat olmadan ağrılarım ve akintilarim başladı.daha ilk günden umidimi kaybettim.hayirlsi inşallah tutunur benim meleğimcanım polikistik over hastaları tedaviye en çok cevap veren hastalar.Etrafımda kim pko ise tedavi olduğu gibi hamile kaldı.Hatta kaç kere keşke pko olsamda bende hemen hamile kalsam demişimdir yani.Aşılamayı geç zaten 100de 15 şansı olan bi yöntem sırf prosedür yani.Başarı beklemek yersiz nadir tutuyor.Tüpte esas olay.
canım bunlar tutmadığının belirtisimiki bu kadar karamsarlığa kapanıyorsun.(bişey diyim mi bende şimdi düşünmeye başladım ben senin bu yaşadıklarını yaşamıyorum acaba benimki olmadımı diyeOff yaa bilmiyorum ağrım çok oldu daha transfer 24 saat olmadan ağrılarım ve akintilarim başladı.daha ilk günden umidimi kaybettim.hayirlsi inşallah tutunur benim meleğimtabi hepimizinki tutunsunlar insalllaaaaahhhh
[/QUOTE]Hımm.ya bu öyle birşey ki birinde sorun olan ötekinde hiç önemli olmuyor.diğer okuldan öğretmen arkadaşımın birinde pko vardı normal hamile kaldı.
Oo sen erken başladın.ağrın olması normal iki güne geçer.akıntıda içine jel gibi bişey sıkıyorlar o geliyordur su gibi oda gider.panik yok herşey yolunda.bebek seninleOff yaa bilmiyorum ağrım çok oldu daha transfer 24 saat olmadan ağrılarım ve akintilarim başladı.daha ilk günden umidimi kaybettim.hayirlsi inşallah tutunur benim meleğimtabi hepimizinki tutunsunlar insalllaaaaahhhh
canım bunlar tutmadığının belirtisimiki bu kadar karamsarlığa kapanıyorsun.(bişey diyim mi bende şimdi düşünmeye başladım ben senin bu yaşadıklarını yaşamıyorum acaba benimki olmadımı diyenedemek istediğimi anladın mı )Biz işte hep olumsuz olacağına o kadar inandırıyoruzki kendimizi.Ama sürekli negatif almakta bizi buna itiyor tabi.
Geçecek bu günleeeer.bol dua ve bol sabır.Evet canım o kadar üzüldük ki sevinecegimize inandiramiyoruz kendimizi
Siyah kuru üzüm de yiyin bol bol.kabızlık olmayı önlüyor. Bizzat yedim ve faydasını gördüm. Tabi ananas da..Kızlar kabız olmamaya da dikkat.ben transfer olmadan bir iki gün önce kuru kayısı yemeye başladım.bol su ananas falan faydasını gördüm.çünkü kesinlikle ikinmak yok.
Bide benim ikinci günden 5.güne kadar müthiş bir gaz sancım oldu iki büklüm ağlattı resmen.ilaçlar yaparmış.haberiniz olsun.bu biraz kötü oluyor
Benım gıbı agrısı olan varmı veya normalmı bu agrılar
Ne güzel bak hiç agrin yok olmaması daha iyi ağrı oldukça uzuluyoruzKizlar merhaba bu topigi gorunce cok sevindim:)bende buna benzer biseyler ariyordum.benimde 23agustosta dondurulmus 5.gun embriyosu bebisime kavustum.2eylul test tarihim.3gun oldu nerdeyse ama bende hic tik yok.herkeste kasik agrisi,gogus sancisi falan.herkesin tabiki bunye farkli ama insanin bunlari okuyunca kafasi karisiyor hakkaetn.
Hoşgeldin canım.benm transferden sonra 4 gün her yerim ağrıdı bel kalça sırt.çünkü rahat yatamadığımdan tutuldu her yanımBenım gıbı agrısı olan varmı veya normalmı bu agrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?