TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kizlar merhaba bu topigi gorunce cok sevindim:)bende buna benzer biseyler ariyordum.benimde 23agustosta dondurulmus 5.gun embriyosu bebisime kavustum.2eylul test tarihim.3gun oldu nerdeyse ama bende hic tik yok.herkeste kasik agrisi,gogus sancisi falan.herkesin tabiki bunye farkli ama insanin bunlari okuyunca kafasi karisiyor hakkaetn.
Benım yarın 8 olacak hala tık yok ama 4.günden sonra alt kısmım vajina bölgem ağrıdı ve ağrıyor hala buda beni tedirgin ediyor.

Benım yarın 8 olacak hala tık yok ama 4.günden sonra alt kısmım vajina bölgem ağrıdı ve ağrıyor hala buda beni tedirgin ediyor.
İste olsa bi dert olmasa bi derrt arkadasim.bunlari konusmazsak bu 10-12gun gecmez yoksa.insallah bu zorlu bekleyis sonunda hayirlisi bizim olur hep oyle dua ediyorum..

selam kizlar, bende transferimden sonra yasadiklarimi paylasim, benim besinci gün embiryosu dondurulmus transfer edilmisti 25 temmuzda ayni gün üc saatlik yolu geldim.. cok agir olmamakla birlikte günlük hayatima devam ettim, kabak cekirdegi duymustum protein orani yüksek diye onu yedim ve genlede protein agirlikli beslendim..

transferden bes alti gün sonra benimde adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyordu ki hala agriyor... allahim sizede nasip etsin kizlar , hadi hayirli haberlere insallah

üç saatmi kız kafama başka şeyler sokma:rolleyes:.Bak onuda takacam kafaya şimdi.Evet yarım saat dediler,internette de aradım yatıp beklemenin tutmasıyla bir alakası yokmuş,esas stresten uzak durmak gerekliymiş.Öyle valla öyle çocuk sahibi olanlar bizi ne çektiğimizi anlayamaz maalesef.Annem bile pek anlamıyor.
Yarım saat yeterli denıyor canım kafana takma hıcc

Transferden sonraki gün full kasigimda ağrım ve akıntı oldu...2.gün olmadı çok şükür.bakalım nasıl geçecek 10 günlük surec
Nasil gecerse gecsinde bebisimiz bizimle kalsin yaa...diyorum boyle sonra duzeltiyorum hayirlisi diye...

Kızlar merhabasındı gordum yazılarınızı bende 22 ağustosda pazartesi gunub4. Gun 2 bebısletransfer oldum haftaya perşembe nasıpse sonucumu alıcam
Hoş geldin canım hayırlı olsun sürecin.Benimde 2 mercimeğim var .ama hepinizin içinde sonucunu en geç öğrenen ben olucam sizinkilerle önce seviniriz inşallah,bana da ön hazırlık olur.

Kizlar merhaba bu topigi gorunce cok sevindim:)bende buna benzer biseyler ariyordum.benimde 23agustosta dondurulmus 5.gun embriyosu bebisime kavustum.2eylul test tarihim.3gun oldu nerdeyse ama bende hic tik yok.herkeste kasik agrisi,gogus sancisi falan.herkesin tabiki bunye farkli ama insanin bunlari okuyunca kafasi karisiyor hakkaetn.
canım aynen benimde öyle.İnşallah herkesde farklı seyir ediyordur gebelik.Belki bizim vücudumuz daha sonra farkedecek o ağrıları daha idrak edemedi.:KK48:

Kizlar birde sorum olacak sizlere bu asamada hangi ilaclari kullaniyorsunuz.bana crinone jel,estrofem ve folik asit verdi sadece doktor.

Hoş geldin canım hayırlı olsun sürecin.Benimde 2 mercimeğim var .ama hepinizin içinde sonucunu en geç öğrenen ben olucam sizinkilerle önce seviniriz inşallah,bana da ön hazırlık olur.

canım aynen benimde öyle.İnşallah herkesde farklı seyir ediyordur gebelik.Belki bizim vücudumuz daha sonra farkedecek o ağrıları daha idrak edemedi.:KK48:
İnsallah canim yaa bide dondurulmuslarda bu belirtilerin daha az oldugunu duymustum..

selam kizlar, bende transferimden sonra yasadiklarimi paylasim, benim besinci gün embiryosu dondurulmus transfer edilmisti 25 temmuzda ayni gün üc saatlik yolu geldim.. cok agir olmamakla birlikte günlük hayatima devam ettim, kabak cekirdegi duymustum protein orani yüksek diye onu yedim ve genlede protein agirlikli beslendim..

transferden bes alti gün sonra benimde adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyordu ki hala agriyor... allahim sizede nasip etsin kizlar , hadi hayirli haberlere insallah
Merhaba.hamileliğin hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı şekilde.
7.günden sonra vücudunda herhangi bir belirti oldu oldu mu?ya deli Olcam bende hiç bir olay yok.sadece vajina bölgem ağrıyor o da crinone jel dendır diye düşünüyorum.acaba ben kasık tam olarak neresi onu mu bilmiyorum:oops:

Günaydın kızlar. Heyecandan yazdıklarınızın yarısını okuyabildim ancak. Tam aradığım topic, çok Mutlu oldum :halay:Etrafımda tedavi olduğumu bilen hiç kimse yok. Dolayısıyla konuşacak kimse de yok. benim de dün transferim oldu. Bugün 1. Günüm. 3. Denememiz. İlk ikisi negatif. Yeni umutlarla tekrar girdik bu yola, bakalım hayırlısı. Benim ilaçlarım progestan iğne, folbiol ve aspirin. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah kızlar. En büyük dileğim bu.

Günaydın kızlar. Heyecandan yazdıklarınızın yarısını okuyabildim ancak. Tam aradığım topic, çok Mutlu oldum :halay:Etrafımda tedavi olduğumu bilen hiç kimse yok. Dolayısıyla konuşacak kimse de yok. benim de dün transferim oldu. Bugün 1. Günüm. 3. Denememiz. İlk ikisi negatif. Yeni umutlarla tekrar girdik bu yola, bakalım hayırlısı. Benim ilaçlarım progestan iğne, folbiol ve aspirin. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah kızlar. En büyük dileğim bu.
Hayırlı olsun cnm hep beraber guzel haberlerımızı almak nasıp olsun

Hoşgeldin canım.benmde 3.deneme inşallah bu sefer bebislere kavuşacağız.bizde sorun yokmuş daha doğrusu doktor anne rahminde tutunmuyor engelleyen bişey var diyor.sizinki neden tüp bebek.

Hoşgeldin canım.benmde 3.deneme inşallah bu sefer bebislere kavuşacağız.bizde sorun yokmuş daha doğrusu doktor anne rahminde tutunmuyor engelleyen bişey var diyor.sizinki neden tüp bebek.
Hoş buldum canım sağ ol. Benim eşim 5 yıl önce kemoterapi tedavisi gördü ve kullandığı ilaçlar nedeniyle azospermi çıktı:( Neyse ki kemoterapiye başlamadan önce ne olur ne olmaz diye sperm dondurtmuştu. Yani biz tüp bebekte dondurulmuş sperm kullanıyoruz. 2 kez negatif oldu. Dün 3. Kez denedik. İnşallah bu defa olsun Allah'ın İzniyle. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.

Back
X