TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Doktordan doktora göre değişiyor demekki bende acıbademe gittim ama çok memnunum ve allh korusun ama tutmazsa da ikinciye yine bülent hocaya giderim heralde. Benim 27 yumurtam yoplandı. 11 i olgundu 9 u gelişim gösterdi sonra 1 tane daha gelişmeye başladı. 5. Güne 8 embriyom sağlamdı 2 yerleştirildi 6 tanesi donduruldu umarım sonuçta pozitif olur ama hocadan çok memnun kaldım.
İnşallah pozitif olur canım allah isteyen herkese versin

Brnim sali 2 gibi oldu,4.gun\2 embriyo transfer oldu..24 u dediler bana
Benim çift embriyo salı sabah 9 da transfer edildi canım ve verilen kapıtta 24 ü cumartesi günü kan testi yaptıracağım yazıyordu
kızlar çok teşekkürler benimde çift embriyo ve saat 1 de oldu transfer, o zaman bende 24 ünde yaparım testi

darısı başıma inşallah regl olacağım diye korkuyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah
Ben kan testi verdiğimde pozitif çıktığı halde ,sürekli moralim bozuktu .çünkü hep ağrım vardı ve sürekli akıntım oluyordu adet olmuşum hissi oluyordu

Slm. Öncelik le herkese bol sanslar... benim bugun trasfermn 8 gunu ama sol bacagmda son uç gundur kaslma uyusma gibi seyler var hani insan kendini kasar sıkar ya öyle bisey ama aksine rahatm niye boyle oluyo anlamdm bi bilginz var mi

Merhaba kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı ama daha 7.günümdü pazartesi doktorum yapıcak çıkma ihtimali nedir acaba ya
Canm idrarsa erken merak etme... 12 gun bile kanda pozitifi gorup idrarda negatifi gorenler var daha senin erkan moralini bozmasabrla bekle bebislerini:)

Valla cnm benim daha 4. Günüm ve hiç bahsettiğin gibi bir belirtim yok o yüzden yorum yapamicam :KK46::KK46:

Benim transferin 6.7 ve 8.gününde sol bacağımda aynı dediğin gibi olmuştu.ta kasiklarimdan itibaren sol bacağım çekiliyordu sonra sızlamaya başlaDi ama 9.güne falan geçti
Slm. Öncelik le herkese bol sanslar... benim bugun trasfermn 8 gunu ama sol bacagmda son uç gundur kaslma uyusma gibi seyler var hani insan kendini kasar sıkar ya öyle bisey ama aksine rahatm niye boyle oluyo anlamdm bi bilginz var mi

Merhaba kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı ama daha 7.günümdü pazartesi doktorum yapıcak çıkma ihtimali nedir acaba ya
canım benimde 5. gün embriosuna normalde 9 uncu gün test isteniyordu ben kanda 7. gün yapmıştım negatifti sonra 9. günde negatif çıktı hiçbirşey değişmedi eğer 5. gün embriosu ise 7. gün kanda çıkıyormuş genelde ama eğer sen idrarda baktıysan henüz çıkmamış olması çok normal kafaya hiç takma bazılarında idrara geç yansıyor

canım benimde 5. gün embriosuna normalde 9 uncu gün test isteniyordu ben kanda 7. gün yapmıştım negatifti sonra 9. günde negatif çıktı hiçbirşey değişmedi eğer 5. gün embriosu ise 7. gün kanda çıkıyormuş genelde ama eğer sen idrarda baktıysan henüz çıkmamış olması çok normal kafaya hiç takma bazılarında idrara geç yansıyor
Moreliö bozuk değil zaten erken yaptığımın farkındayım pazartesi doktoruma gidicem kan testi yapcak bakalım sonuç ne çıkcak

Kızlar bende az önce doktordan çıktım bebiş in kalp atışlarını gördük.ama doktor dinletmedi.dinletmek için kullandıkları cihaz gebeliğin erken dönemleri için zararlı imiş.benim sabah kanama oldu kahverengi onu sordum.sıkıntı yok korkma normal dedi.eğer crinone jel ile kahverengi tortu gelirse panik yapmayın tamam

Kızlar bende az önce doktordan çıktım bebiş in kalp atışlarını gördük.ama doktor dinletmedi.dinletmek için kullandıkları cihaz gebeliğin erken dönemleri için zararlı imiş.benim sabah kanama oldu kahverengi onu sordum.sıkıntı yok korkma normal dedi.eğer crinone jel ile kahverengi tortu gelirse panik yapmayın tamam
Ayyy ne güzell haber ya gözün aydın canım benimde jel kullanırken ara ara kahve rengi leke gelio bende korkuyodum şimdi rahatladım benimde pazartesi test yapılcak bakalım sonuç ne çıkcak allah sağlıkla kucana almak nasip etsin inşallah

Ayyy ne güzell haber ya gözün aydın canım benimde jel kullanırken ara ara kahve rengi leke gelio bende korkuyodum şimdi rahatladım benimde pazartesi test yapılcak bakalım sonuç ne çıkcak allah sağlıkla kucana almak nasip etsin inşallah
Amin canım.sende güzel haberler verirsin inşallah.jelden korkma çok sancın ve adet gibi kanaman olmadığı sürece sıkıntı yokmuş

Canım çok sevindim. Sonunda Allah nasip etti bak, ne Mutlu sana. Sağlıklı bir hamileliğin olsun, sonunda da güzel bebeğini sıhhatle kucağına al inşallah. Bize de dua et nolur. Ben de Ekim de dondurulmuş embriyomla 4. Kez deneyeceğim.

Canım çok sevindim. Sonunda Allah nasip etti bak, ne Mutlu sana. Sağlıklı bir hamileliğin olsun, sonunda da güzel bebeğini sıhhatle kucağına al inşallah. Bize de dua et nolur. Ben de Ekim de dondurulmuş embriyomla 4. Kez deneyeceğim.
Amin canım.senin daha öncekilerde dondurulmuş varmıydı

Back
X