TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Buda benim son durumum yorumlarınız nelerdir kızlar :KK53::KK53:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 67
Aha yaptin mi?erken gebelik testlerinden mi normal olanlardan mi?silik cizgi var sanki hadi hayirlisi
Normal olanlardan valla. Eşimle geyik olsun diye dün 3-5 tane aldık. Sabah idrarı daha iyi çıkıyormuş diye bu sabah deneyeyim dedim silik bir çizgi var sanki ama hayırlısı bakalım. Arkadaşım da erken olanlardan dene bunda bile silik çıktıysa onda daha net çıkar diyo. Onu da yarın alır yaparım yerinde duramıyo ki insan.

Normal olanlardan valla. Eşimle geyik olsun diye dün 3-5 tane aldık. Sabah idrarı daha iyi çıkıyormuş diye bu sabah deneyeyim dedim silik bir çizgi var sanki ama hayırlısı bakalım. Arkadaşım da erken olanlardan dene bunda bile silik çıktıysa onda daha net çıkar diyo. Onu da yarın alır yaparım yerinde duramıyo ki insan.
Var evet cizgi..oof bende denesem mi acaba?esim yapma bekle der simdi..yarin kendim alip gizlice yapsam m bilemedim..o zaman kan testini de bgun yaptiracakmisin?

Var evet cizgi..oof bende denesem mi acaba?esim yapma bekle der simdi..yarin kendim alip gizlice yapsam m bilemedim..o zaman kan testini de bgun yaptiracakmisin?
Yok ya cumartesi doktorun söylediği ya. Çarşambaya kadar en azından bekliyim dedim. Yarın şu erken testlerden deniycem yarın daha net çıkarsa belki salı falan kan testi yaptırırım. Ay çok heyecanlı. Sende gizli gizli yarın erken testlerden yap çıkmazsa da günü değil der gününü beklersin. İkiz olma ihtimali yüzünden değer yüksekse ondan da çıkmış olabilir.

Yok ya cumartesi doktorun söylediği ya. Çarşambaya kadar en azından bekliyim dedim. Yarın şu erken testlerden deniycem yarın daha net çıkarsa belki salı falan kan testi yaptırırım. Ay çok heyecanlı. Sende gizli gizli yarın erken testlerden yap çıkmazsa da günü değil der gününü beklersin. İkiz olma ihtimali yüzünden değer yüksekse ondan da çıkmış olabilir.
Yarin is cikisi alsam sali sabah yapabilirim anca..bende dayanamayip deneyecegim galiba..ne guzel cok mutlu oldum,iki kisini guzel haberi var bugun:)

Aynı haberleri senden de bekliyoruz canım. Olsun salı olsun daha iyi değer yükselmiş olur net çıkar. Ayy bende heyecan yaptım şimdi. Bir an önce salı olsunn sen idrar ben kan testi yapıp yazalım :anneadayı::KK200::KK46::KK46:

Amin canım.senin daha öncekilerde dondurulmuş varmıydı
Evet canım. 2. Denememde 1. Den kalan dondurulmuş vardı, onu koydular ama tutamadı. Şimdi de 3. Den kalan 1 tane dondurulmuşum var. Ekim ayında kısmet olursa onunla deneyeceğim. Yoruldum artık gerçekten:(

Herkese merhaba.bayağı bi bakındım buna benzer yeni tarihli başlık bulamadım bende yeni konu açayım dedim.
18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferim oldu.ve şimdi 7.gün.sanki adet olacağım hissi var.umarım benim gibi olup hamis kalanlar vardır.zira bu 3.denememız
gözünüz aydın muradınıza ermişssiniz :) benim de bugün transferimin 5. günü kasıklarımda hafif ağrım var ama

selam kızlar, sizleri gizli gizli takip etmekten :) yorulup yazmaya karar verdim. Benimde 14 eylül de 5.gün tansferim gerçekleşti bugün 5. günüm. Bi an geliyor ümitleniyorum bi an geliyor kolay olmayacak ümitlenme diyor. 30 yaşındayım ilk denemem, Karma karışık anlayacağınız. Arasıra kasıklardaki batmalardan başka pek belirti yok! sadece dün gece uyurken sigara kokusuna uyandım ki bizim evde sigara içilmez eşimde uyuyordu zaten :) sonra o koku yanık kokusuna dönüştü:) eşimi uyandırdım okadar yani , acaba bu bi belirtimi dir:) bunu ancak buraya yazabilirim heralde! Başkasına desem deli der heralde:) Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

sevgiler

selam kızlar, sizleri gizli gizli takip etmekten :) yorulup yazmaya karar verdim. Benimde 14 eylül de 5.gün tansferim gerçekleşti bugün 5. günüm. Bi an geliyor ümitleniyorum bi an geliyor kolay olmayacak ümitlenme diyor. 30 yaşındayım ilk denemem, Karma karışık anlayacağınız. Arasıra kasıklardaki batmalardan başka pek belirti yok! sadece dün gece uyurken sigara kokusuna uyandım ki bizim evde sigara içilmez eşimde uyuyordu zaten :) sonra o koku yanık kokusuna dönüştü:) eşimi uyandırdım okadar yani , acaba bu bi belirtimi dir:) bunu ancak buraya yazabilirim heralde! Başkasına desem deli der heralde:) Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

sevgiler
Merhaba aramıza hoş geldin. Birebir aynı durumdayız 30 yaşındayım ve ilk denemem benim 13 ünde yerleştirildi bugün 6. Gün ama sabah dayanamayıp öylesine bir test yaptım silikde olsa ikinci çizgiyi gördüm. Belirti olarak bende hafif batmalar ve bazen kasık ağrısı oluyor, bence kendini çok dinlememeye çalış bende öyle yapmaya çalışıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. :)

çok teşekkürler,
seni okuyunca yazmaya karar verdim zaten:)
Umarım en hayırlı sonucu alırsın, çok sevindim:)
ben kan testimi cuma yada cumartesi yaparım diye düşünüyordum, şimdi seni görünce bi kafam karıştı:110:
benim tek transfer o yüzden emin olamadım, insan böyleyken bile mutlu yaa olumsuzu görüp bu anı kaybetmek de istemiyor :KK17: karmakarışık işte,

çok teşekkürler,
seni okuyunca yazmaya karar verdim zaten:)
Umarım en hayırlı sonucu alırsın, çok sevindim:)
ben kan testimi cuma yada cumartesi yaparım diye düşünüyordum, şimdi seni görünce bi kafam karıştı:110:
benim tek transfer o yüzden emin olamadım, insan böyleyken bile mutlu yaa olumsuzu görüp bu anı kaybetmek de istemiyor :KK17: karmakarışık işte,
Benimde normalde cumartesi günü test günüm ama yarın bi erken gebelik testlerinden yapıcam onda da ikinci çizgiyi görürsem çarşamba falan yaptırırım kan testini.

Evet canım. 2. Denememde 1. Den kalan dondurulmuş vardı, onu koydular ama tutamadı. Şimdi de 3. Den kalan 1 tane dondurulmuşum var. Ekim ayında kısmet olursa onunla deneyeceğim. Yoruldum artık gerçekten:KK43:
İnşallah güzel haberleri alınca yorgunluğun kalmayacak.biraz daha sabret nolur

Kızlar bişey sorcam arkadaşımın biride tüp bebek tansfer oldu eşiyle manuel sevişmiş ve kendini rahatlatmış herhangi bi zararı olurmu acaba diye soruyo sizce manuel rahatlama tranfere zarar verirmi
Valla bana verilen transferden sonra dikkat edilmesi gereken şeyler yazan kağıtta cinsel ilişki yasağınız 2 gün daha devam etmektedir yazıyordu. Sonuç öğrenene kadar ilişkiye girilmeyecek falan diye birşey yazmıyordu ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kızlar bişey sorcam arkadaşımın biride tüp bebek tansfer oldu eşiyle manuel sevişmiş ve kendini rahatlatmış herhangi bi zararı olurmu acaba diye soruyo sizce manuel rahatlama tranfere zarar verirmi
Manuel rahatlama ifadesini ilk kez duyuyorum ama şunu diyebilirim yıllarca çekilen çocuk hasreti ,bunun uğrunda harcanan paralar,psikolojik travma,anne adayının yediği bir ton iğne geçirdiği operasyon her muayene de içine giren bir alet darmadağınsın ve adamın düşündüğü zevki.ya ben ne dertteyim sen ne derttesin derler adama.tamam evlisin ve evliliğin doğasında var cinsellik ama sırf zevkle rahatlayacak diye değermi riske atmaya.sonra tüh desen ne ise yarar.bazı kaynaklarda serbest diyorlar ama çoğu yasaklıyor.çünkü orgazm olurken rahim sürekli kasılıyor.zaten zar zor tutuyor yerine embriyo

Back
X