TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:

Üye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden

Ekli Dosyalar:
Bencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebrikler

Bencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebrikler
Üye

Ekli Dosyalar:
Süper canım cok sevindm daim olsun inş buralar pozitif haberlerle dolsun

Üye

Ekli Dosyalar:
Acayip belli hemde 7. Günde :) bende 7. Gün yaptım ama acayip silikti seninki çok net :)

Acayip belli hemde 7. Günde :) bende 7. Gün yaptım ama acayip silikti seninki çok net :)
İlk 10 dk bile değil bu foto bide şimdi dahada koyulaştı:))şoktayız bi garip duygu tarif edemiyorum herkese dua ediyorum şimdi kanda baktırcam kaç olması gerekiyo değer normali ne nasıl takip etcex onları öğrenmem laxım:))

İlk 10 dk bile değil bu foto bide şimdi dahada koyulaştı:))şoktayız bi garip duygu tarif edemiyorum herkese dua ediyorum şimdi kanda baktırcam kaç olması gerekiyo değer normali ne nasıl takip etcex onları öğrenmem laxım:))
Bence değerin yüksek benim 8. Gün değerim 30 du ve aşırı silikti senin çok yüksektir Emin'im:)

Tek embriyo transferı miydi senin canım. Benimde net bir bilgim yok ama 50 ve üstü iyidir diye düşünyrm

IMG_7183.webp
Teşekkürler cnm ilk 10 dkda çektim fotoyu beklemedim kanda kaç çıkması laxım biliyomusun

Bence değerin yüksek benim 8. Gün değerim 30 du ve aşırı silikti senin çok yüksektir Emin'im:)
:))ayyy iyi bişeymi yüksek olması şimdi değer takibi var sırada demi:) sizin kaçıncı gününüz nasıl oldu değer artışı önce kana sonra idrara olduguna göre yüksektir heralde benimde hayırlısıyla allah kucagımızada almayı nasip etsin:)

:))ayyy iyi bişeymi yüksek olması şimdi değer takibi var sırada demi:) sizin kaçıncı gününüz nasıl oldu değer artışı önce kana sonra idrara olduguna göre yüksektir heralde benimde hayırlısıyla allah kucagımızada almayı nasip etsin:)
Valla cnm benim bugun 12. Günümdü 60 çıktı
10. Günde 35
8. Günde 30 çıktı
Çok iç açıcı deil yani bi sevindim bi üzüldüm öyle beklemedeyim artık inş dış gebelik yada kimyasal gebelik olmaz :(

Valla cnm benim bugun 12. Günümdü 60 çıktı
10. Günde 35
8. Günde 30 çıktı
Çok iç açıcı deil yani bi sevindim bi üzüldüm öyle beklemedeyim artık inş dış gebelik yada kimyasal gebelik olmaz :KK43:
İçini ferah tut cnm allah hayırlısını nasip etsin evde test yapmışmıydın hiç benim kaç çıkıcak bakalım yaptırcam şimdi

İçini ferah tut cnm allah hayırlısını nasip etsin evde test yapmışmıydın hiç benim kaç çıkıcak bakalım yaptırcam şimdi
Evt cnm 7. Gün yaptım baya silik çıktı
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olmuycaksa şimdiden beni bıraksın çok isterken zor bi imtihandan geçmek istemiyorum

Kızlar 8. Gün 30 .......
10. Gün 35 di
bugun 12. Gün 60 çıkmış
ne düşüneceğimi bilmiyorum sevinemedimde üzülemedimde
2 gün sonra birdaha ver bakalım.. 10 gün ile 12 gűn arasındaki katlama güzel.. 8 gün bana erken gibı geldi.. Ona takılma.. Allah hayırlısını versin.. İnşallah güzel sonuç alırsın

Üye

Ekli Dosyalar:
Rabbim tamamını erdirsin inşallah.. Hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına..

Back
X