- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Evt hepsi var bendeKızlar 5. Günden itibaren gaz bel ağrısı kasıklarda sancı batma göğüslerde şişlik gibi değişiklikler yaşadınızmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt hepsi var bendeKızlar 5. Günden itibaren gaz bel ağrısı kasıklarda sancı batma göğüslerde şişlik gibi değişiklikler yaşadınızmı
Ben yaşadım hatta bugün 11. Günüm en az bugün ağrım olduKızlar 5. Günden itibaren gaz bel ağrısı kasıklarda sancı batma göğüslerde şişlik gibi değişiklikler yaşadınızmı
Bencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebriklerÜye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden
Ekli Dosyalar:
![]()
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB
Ayy cok güzel cok sevindm tebrikler canım böyle pozitifleri hepimiz paylaşalım. -allahım daim etsin inşBencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebrikler
Bencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebrikler
Süper canım cok sevindm daim olsun inş buralar pozitif haberlerle dolsunÜye
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erkengebelik olan altaki normal testlerden
Ekli Dosyalar:
![]()
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB
Teşekkürler cnm ilk 10 dkda çektim fotoyu beklemedim kanda kaç çıkması laxım biliyomusunBencede hamilesin idrarda varsa kesin vardır erken çıkmış tebrikler
Acayip belli hemde 7. Günde :) bende 7. Gün yaptım ama acayip silikti seninki çok net :)Üye
Ekli Dosyalar:
![]()
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB
İnşallahh bu süreçte olanlar bekleyenler allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı haberleriniz olsun:))Süper canım cok sevindm daim olsun inş buralar pozitif haberlerle dolsun
İlk 10 dk bile değil bu foto bide şimdi dahada koyulaştı:))şoktayız bi garip duygu tarif edemiyorum herkese dua ediyorum şimdi kanda baktırcam kaç olması gerekiyo değer normali ne nasıl takip etcex onları öğrenmem laxım:))Acayip belli hemde 7. Günde :) bende 7. Gün yaptım ama acayip silikti seninki çok net :)
Bence değerin yüksek benim 8. Gün değerim 30 du ve aşırı silikti senin çok yüksektir Emin'im:)İlk 10 dk bile değil bu foto bide şimdi dahada koyulaştı:))şoktayız bi garip duygu tarif edemiyorum herkese dua ediyorum şimdi kanda baktırcam kaç olması gerekiyo değer normali ne nasıl takip etcex onları öğrenmem laxım:))
Tek embriyo transferı miydi senin canım. Benimde net bir bilgim yok ama 50 ve üstü iyidir diye düşünyrmİlk 10 dk bile değil bu foto bide şimdi dahada koyulaştı:))şoktayız bi garip duygu tarif edemiyorum herkese dua ediyorum şimdi kanda baktırcam kaç olması gerekiyo değer normali ne nasıl takip etcex onları öğrenmem laxım:))
Evet tek 5. Gün embiryosu blast diyolar herkes erken çıkmış diyo oyüzden değerde yüksekmi olması lazımTek embriyo transferı miydi senin canım. Benimde net bir bilgim yok ama 50 ve üstü iyidir diye düşünyrm
Teşekkürler cnm ilk 10 dkda çektim fotoyu beklemedim kanda kaç çıkması laxım biliyomusun
:))ayyy iyi bişeymi yüksek olması şimdi değer takibi var sırada demi:) sizin kaçıncı gününüz nasıl oldu değer artışı önce kana sonra idrara olduguna göre yüksektir heralde benimde hayırlısıyla allah kucagımızada almayı nasip etsin:)Bence değerin yüksek benim 8. Gün değerim 30 du ve aşırı silikti senin çok yüksektir Emin'im:)
Valla cnm benim bugun 12. Günümdü 60 çıktı:))ayyy iyi bişeymi yüksek olması şimdi değer takibi var sırada demi:) sizin kaçıncı gününüz nasıl oldu değer artışı önce kana sonra idrara olduguna göre yüksektir heralde benimde hayırlısıyla allah kucagımızada almayı nasip etsin:)
İçini ferah tut cnm allah hayırlısını nasip etsin evde test yapmışmıydın hiç benim kaç çıkıcak bakalım yaptırcam şimdiValla cnm benim bugun 12. Günümdü 60 çıktı
10. Günde 35
8. Günde 30 çıktı
Çok iç açıcı deil yani bi sevindim bi üzüldüm öyle beklemedeyim artık inş dış gebelik yada kimyasal gebelik olmaz![]()
Evt cnm 7. Gün yaptım baya silik çıktıİçini ferah tut cnm allah hayırlısını nasip etsin evde test yapmışmıydın hiç benim kaç çıkıcak bakalım yaptırcam şimdi
2 gün sonra birdaha ver bakalım.. 10 gün ile 12 gűn arasındaki katlama güzel.. 8 gün bana erken gibı geldi.. Ona takılma.. Allah hayırlısını versin.. İnşallah güzel sonuç alırsınKızlar 8. Gün 30 .......
10. Gün 35 di
bugun 12. Gün 60 çıkmış
ne düşüneceğimi bilmiyorum sevinemedimde üzülemedimde
Rabbim tamamını erdirsin inşallah.. Hayırlısıyla alırsın bebisini kucağına..Üye
Ekli Dosyalar:
![]()
image.jpeg
Dosya Boyutu:
30,8 KB