TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Gözün aydın cnm mükemmel için rahat olsun artık hamilesin belkide ikiz bebişlere değerin çok iyi;)

Gözün aydın cnm mükemmel için rahat olsun artık hamilesin belkide ikiz bebişlere değerin çok iyi:KK66:

Çok tebrik ederim benim bugün akıntım koyu geldi drla görüştüm coraspirini alma diğer ilaçları al dedi ne biliim çok endişelendim dayanamadım test yaptım çubuk aşağıdaki gibi çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 6.günüm çok mu erken sonuç için???
IMG_0730.webp

Çok tebrik ederim benim bugün akıntım koyu geldi drla görüştüm coraspirini alma diğer ilaçları al dedi ne biliim çok endişelendim dayanamadım test yaptım çubuk aşağıdaki gibi çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 6.günüm çok mu erken sonuç için??? Eki Görüntüle 1895958
Sevin sevin hamile olmasan ikinci çizgi imkansız çıkmaz hemde baya belirgin ;)

Kızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk üzereyimmmmm ün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Gözün aydin :)) hadi bakalim darisi başimiza :)) su anda kan tahlilimin sonucunu bekliyorum ve bayilmak üzereyim

Çok tebrik ederim benim bugün akıntım koyu geldi drla görüştüm coraspirini alma diğer ilaçları al dedi ne biliim çok endişelendim dayanamadım test yaptım çubuk aşağıdaki gibi çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 6.günüm çok mu erken sonuç için??? Eki Görüntüle 1895958

İnşallah hamilesindir canım benimde 6. Günüm ve meraktan çatlıyorum ama 6. Gün çok erken daha çift çizgi kullandığımız hormon ilaçlarının etkisiyle de çıkabilirmiş kesin sonuç kan tahlili

Kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin.Hamile olanlar bizim gibi bekleyenlere dua etsın çünkü hamilelerin dussı kabul olur:)

Kızlaaaaaar sonucucumu aldim 108.65 :)))) doktorumla da görüstüm resmen hamileyim inanamiyorummmm!!!!! Simdi bekleyen herkes için dua ediyorum. Darisi basiniza Rabbim sağlikla güzel haberler duymayi nasip etsin!!!! Öpüyorum hepinizi, hepinize mutluluk gözyaslari nasip olsun insallah!!!!! :)))))
Hadi gözün aydın cnm Bnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş

Kızlaaaaaar sonucucumu aldim 108.65 :)))) doktorumla da görüstüm resmen hamileyim inanamiyorummmm!!!!! Simdi bekleyen herkes için dua ediyorum. Darisi basiniza Rabbim sağlikla güzel haberler duymayi nasip etsin!!!! Öpüyorum hepinizi, hepinize mutluluk gözyaslari nasip olsun insallah!!!!! :)))))

Çok sevindim canım Rabbim bizlere de nasip etsin bende 6 gün sonra tahlil yaptıracağım inşallah bana da nasip olur

pinkkite42 .!.:
Çok sevindim canım Rabbim bizlere de nasip etsin bende 6 gün sonra tahlil yaptıracağım inşallah bana da nasip olur
İnşallah!!! Dualarim sizinle hep. Çok sabir isteyen bu yollardan rabbim güzel yazilar yazmis olsun hepimize!...

Arkadaşlar transfer sonrası 6. Günümdeyim ve ikindinden beri kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancı var bu normal mi acil cevap verirmisiniz tutunamamasından çok çok korkuyorum

Arkadaşlar transfer sonrası 6. Günümdeyim ve ikindinden beri kasıklarımda ara ara adet sancısı gibi sancı var bu normal mi acil cevap verirmisiniz tutunamamasından çok çok korkuyorum
Cnm benimde 7. Gün regli sancısını aynısı olarak başladı ve devam ediyo çok şükür hamileyimm:))

Back
X