TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçla dönersin bizi de habersiz bırakma.
Evet sonucum pozitif cikti.Yarin yine kantesti yapilacak degerlerin katlanmasi gerekiyor.Allahtan hayirlisi.Rabbim herkese boyle guzel sonuclar almayi nasip etsin.

Evet sonucum pozitif cikti.Yarin yine kantesti yapilacak degerlerin katlanmasi gerekiyor.Allahtan hayirlisi.Rabbim herkese boyle guzel sonuclar almayi nasip etsin.
Çok sevindim canım gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı da kısmet etsin inşallah

Benimde hafif kanama başladı öylesine test yaptım ikinci cizgi silik çıktı hemen acile gittim kanda 19.8 çıktı bugün 8. Gün sizce durum nasıl sevinmeye korkuyorum çünkü

Benimde hafif kanama başladı öylesine test yaptım ikinci cizgi silik çıktı hemen acile gittim kanda 19.8 çıktı bugün 8. Gün sizce durum nasıl sevinmeye korkuyorum çünkü
Hafif kanama lekelenme tarzı birşey mi yoksa normal kanama gibi mi? Lekelenme bende de olmuştu ama normal kanama gibiyse sıkıntı olabilir. Her halükarda 2 gün daha bekleyeceksin zaten içini ferah tut ve hep hayırlısı diye dua et. Şimdilik bebişin sana tutunmuş gibi gözüküyor

Yani wc ye gidince geliyor ama adet gibi değil o kadar yoğun değil ama lekelenme kadar da az değil

Merhaba kizlar bende transfer olup bekleyenlerdenim bugün 6. günüm. 3 kasimda test günüm . zaman gecmek bilmiyor .

Bende dün transferimi oldum bugün daha 1.günüm:) Allah hepimize hayrli evlatlar nasip eder inşallahhhh kizlarr

Merrhaba kizlar size bisey sormak istiyorm bnm ikinci tup bebek denemem gecen cuma transferim.oldu ve 8.gun cok siddetli agrim oldu zatn surekli kasik agrisi adet olacakmsm gibi agrilarm vardi ama 8.gun cok siddtli oldu aradik doktoru 12.gunu bekleme 9.gun yap dedi bugun yaptik sonuc 102.00 cikms cok sevundik rabbim herkese nasip etsn acaba bundan sonra neler olur hamile olup bilen bitaz bilgi verebilirmi ikiz oldugunu nasil anlarm bide yardm edin lutfn herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eylesn ins

Canım sağlıkla kucağına almakta nasip olur inşallah 2tane transfer edildi sanırım kaçıncı gün embriyosuduydu

Merhaba Arkadaşlar bende 2 Ocak tarihinde dondurulmuş 5. Gun embriyo transferim oldu. Bir adet embriyo yerleştirdiler. Diğer embriyoyu tekrardan dondurdular. 14 Ocakta test günüm var. Zaman yaklaştıkça stres yapmaya başladım. İdrar testi yapmak istemiyorum hayal kırıklığı yaşıcam diye. Bugün adet günüm normalde gelen giden birşey olmadı :) Birkaç gündür kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Blogda yazılanları okuduğum kadarıyla tutunma ağrısıda olabilir diyorlar. Bilemiyorum benim gibi durumu olup pozitif sonuç alan arkadaşlarımız var mı?

9 gün olmuş basit bi test alıp yapsan silik çizgi çkar heralde

Benimde 9 ocakta transfer edildi. Bende zaten kabızlık vardı ilaçlar iyice kabız yapıyor ıkınmayayım diye hem activia hemde kefir içtim şuan karnım gurul gurul. Hemşireye sormuştum içeyimmi diye bir sıkıntı olmaz demişti. Ve havalar soğuk gitti şansımıza. Hastanede soğuktu. Evde battaniye ile sıcak su torbası ile duruyorum ama o gün ve öncesinde üşüdüm galiba bacakları. Sanki hala titriyor. İnşallah bebeğimiz bizimle olur...hepimiz için inşallah

Selam Kızlar. Bnde 10 ocakta transfer oldum 2 .denemem. 1 adet 5aa transfer edildi. 3 tane donduruldu. Insallah hepimizin bebeği bizimle olur. Pozitif arkadaslarida kutluyorum. Rabbim sonuna kadar hayırla nasip etsin

Merhaba kizlar. Benimde 4 ocakta dondurulmus transferim oldu. Heyecanli bekleyis icerisindeyiz. Bende de su an icin ara ara sanci oluyo cumartesi tahlil gunum. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hakkimizda hayirli olani versin. Hayirsizsa bile onu hayra cevirsin insallah

Hayirli olsun transferin, insallah olumlu sonuc alirsin, bendede 2 gundur hafif hafif kasik sancisi var onun disinda bisey yok, allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin insallah, sizde sorun neydi? Ilk denememi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…